Stela Публикувано на Февруари 10 Report Share Публикувано на Февруари 10 Hell's Kitchen Bulgaria (@hells.kitchen.bulgaria) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 4,123 likes, 15 comments - hells.kitchen.bulgaria on February 7, 2025: "😈 Кухнята на Ада приветства своите нови обитатели след само 3 дни, а шеф Ангелов вече няма... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Светлана Гущерова, Мегз, Бачорски, Джулиана Гани, Иво Аръков, Златка Димитрова... Топ кифли и кифльоци са събрали, ще е интересно. И от останалите участници има интересни образи. Мегз пак ще се покаже като истеричка, да видим със Светлето как ще се понесат. 🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ивелина от Ергена 2 участва 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 4 минути, Stela каза: Светлана Гущерова, Мегз, Бачорски, Джулиана Гани, Иво Аръков, Златка Димитрова... Топ кифли и кифльоци са събрали, ще е интересно. И от останалите участници има интересни образи. Мегз пак ще се покаже като истеричка, да видим със Светлето как ще се понесат. 🤣 Въй колко нафталинени герои са спазарили. Иво Аръков ми е супер противен откакто видях интервюто му при Чефо. Бачорски се бута навсякъде - също ми е досаден. Другите пък са известни, че са били известни. Скептичен съм. А и не си падам по манджи. Току що, THE IIconic каза: Ивелина от Ергена 2 участва Тая даже не се сещам коя беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Току що, THE IIconic каза: Ивелина от Ергена 2 участва Ще го гледаш ли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 преди 2 минути, Ergeni каза: Въй колко нафталинени герои са спазарили. Иво Аръков ми е супер противен откакто видях интервюто му при Чефо. Бачорски се бута навсякъде - също ми е досаден. Другите пък са известни, че са били известни. Скептичен съм. А и не си падам по манджи. Абе то има и интрига, не е само манджи. Карат се, бият се, плюят се... нещо като в Биг Брадър. Даже има един наперен м**го, който много ми прилича на Георги. 😆 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Току що, Stela каза: Абе то има и интрига, не е само манджи. Карат се, бият се, плюят се... нещо като в Биг Брадър. Даже има един наперен м**го, който много ми прилича на Георги. 😆 Знам, но кулинарната концепция ме отвращава хахах Щом нЕма кекс, не съм съгласен! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 4 минути, Ergeni каза: Въй колко нафталинени герои са спазарили. Иво Аръков ми е супер противен откакто видях интервюто му при Чефо. Бачорски се бута навсякъде - също ми е досаден. Другите пък са известни, че са били известни. Скептичен съм. А и не си падам по манджи. Тая даже не се сещам коя беше. Опрна певица и художничка. В Ергена беше на 35 сега е на 31 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 6 минути, Stela каза: Ще го гледаш ли? Да заради Тоби от мастър шеф 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, Ergeni каза: Знам, но кулинарната концепция ме отвращава хахах Щом нЕма кекс, не съм съгласен! Ти още малко и банани ще искаш да има. 😁😁 Вече имаше коментари колко секси е шеф Ангелов и как прилича на гръцки Бог. Има палавници, може да заформят нещо различно от манджа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, THE IIconic каза: Да заради Тоби от мастър шеф Мегз била много подготвена, ходила на кулинарни курсове. Мислиш ли, че ще се справи или по-скоро ще се изложи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 2 минути, Stela каза: Мегз била много подготвена, ходила на кулинарни курсове. Мислиш ли, че ще се справи или по-скоро ще се изложи? Зависи от яйцата. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, Ergeni каза: Зависи от яйцата. Шеф Ангелов не е като Манчев. Ще й се стори тясна кухнята ако направи нещо подобно. Много ме кефи как ги нарежда и стресира. Готино луд е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 11 минути, Stela каза: Ти още малко и банани ще искаш да има. 😁😁 Вече имаше коментари колко секси е шеф Ангелов и как прилича на гръцки Бог. Има палавници, може да заформят нещо различно от манджа. преди 1 минута, Stela каза: Шеф Ангелов не е като Манчев. Ще й се стори тясна кухнята ако направи нещо подобно. Много ме кефи как ги нарежда и стресира. Готино луд е. Ясно чии са били коментарите хахахах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 10 минути, Stela каза: Мегз била много подготвена, ходила на кулинарни курсове. Мислиш ли, че ще се справи или по-скоро ще се изложи? Чувай Боже 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, Ergeni каза: Ясно чии са били коментарите хахахах Ааа, не бях аз, честно. Недей сега да се разкриваме така от нищото хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Току що, Stela каза: Ааа, не бях аз, честно. Недей сега да се разкриваме така от нищото хаха След 9 месеца - 10 см разкритие. Ангелов да поема отговорност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Светлана обаче явно е гладна след раздялата с Гущеров и е решила да напомни за себе си. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 17 часа , Stela каза: Светлана Гущерова, Мегз, Бачорски, Джулиана Гани, Иво Аръков, Златка Димитрова... Топ кифли и кифльоци са събрали, ще е интересно. И от останалите участници има интересни образи. Мегз пак ще се покаже като истеричка, да видим със Светлето как ще се понесат. 🤣 О, ще бъде интересно. Особено истериите на Мегз. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 13 минути, DevilWish каза: О, ще бъде интересно. Особено истериите на Мегз. И как Мегз и Джулиана ще се понесат след караници във Вип Брадър 🤣 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 4 минути, Bunn каза: И как Мегз и Джулиана ще се понесат след караници във Вип Брадър 🤣 В рекламата вчера бяха една до друга 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 преди 4 часа , Bunn каза: И как Мегз и Джулиана ще се понесат след караници във Вип Брадър 🤣 Нямам търпение за момента в който ще се хванат за косите. Не е случайно, че Нова тв ги събра отново. Очаквам доста забавни моменти. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Шкурката на Мегз и наполеончетата на търновката ме разбиха Буюклиева е отвратителна, тя това неведнъж го е доказвала, най-вече в Биг Брадър. Мисли се за много важна, а е гротеска, мега много преиграва и изнервя обстановката. Евала на Аръков, че има железни нерви и я изтрая. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 преди 8 часа , Just_Me каза: Шкурката на Мегз и наполеончетата на търновката ме разбиха Буюклиева е отвратителна, тя това неведнъж го е доказвала, най-вече в Биг Брадър. Мисли се за много важна, а е гротеска, мега много преиграва и изнервя обстановката. Евала на Аръков, че има железни нерви и я изтрая. Ооо и мен много ме дразни Буюклиева. Никога не съм я харесвала, но тук е отново си показва всички негативи. Особено като си представи ястието на Ангелов и се разпя ми идваше да хвърля нещо по телевизора. На представянето обаче Мегз ме изненада с десерта, явно наистина много се е подготвяла. Аръков е топ сладур, ако бях на него щях да изчатка Буюклиева с тигана. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 22 минути, Stela каза: Ооо и мен много ме дразни Буюклиева. Никога не съм я харесвала, но тук е отново си показва всички негативи. Особено като си представи ястието на Ангелов и се разпя ми идваше да хвърля нещо по телевизора. На представянето обаче Мегз ме изненада с десерта, явно наистина много се е подготвяла. Аръков е топ сладур, ако бях на него щях да изчатка Буюклиева с тигана. 😁 Звучи твърде кулинарно. Обаче наистина ли Аръков ти е сладур? Буюклиева от едно време си е в собствения филм. Милата, застинала е в 1970година, когато е пуснала единствения си хит и още се въобразява на звезда. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.