Stela Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 От 24.02.2025 г. от 11:57, Just_Me каза: Сега последно кифлата и прасчо заедно ли са Може просто да са се срещнали заради децата и да я е снимал нарочно. Не ми се вярва да са заедно и тя да обявява, че са в развод. Днес пак го каза, просто мистър Пиги се прави на велик. Светлето закача Шефа 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Мария за Светлана 😁 292 хил. гледания · 1,9 хил. реакции | 🤯 Мария проговори за Гущеров и... WWW.FACEBOOK.COM 🤯 Мария проговори за Гущеров и Светлана Василева в епизода на Елизабетско Podcast в YouTube! 👀. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Ох, цирк Балкански ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН: Гущеров се пусна от леглото със Светлана (СНИМКА) - Светски - Телеграф TELEGRAPH.BG Сагата между богаташкия наследник Християн Гущеров и съпругата му в оставка Светлана Василева няма край. Гущеров се е заел с мисията да изобличи русото 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.