xroflx9 Публикувано на Февруари 12 Report Share Публикувано на Февруари 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Май до сега не се беше случвало! Нова песен от Габриела да има потенциал за хит. И да отбележа, по-добре изглежда от всякога! С тъмна коса е по-симпатична! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 6 минути, DevilWish каза: Май до сега не се беше случвало! Нова песен от Габриела да има потенциал за хит. И да отбележа, по-добре изглежда от всякога! С тъмна коса е по-симпатична! На абсолютно същото мнение съм. А и наистина е мега красива! 😍 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Изненадващо е че не са дали тази песен на Селина. Нацелили са добър кавър този път, но да видим дали ще стане хит защото доста закопаха Габриела последните години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Харесва ми,но намирам за безсмислено Меди и Сашка да я превръщат в копие на Селина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не мога да разбера защо не мога да й запомня физиономията. Все едно за първи път я виждам. Песента не я виждам като кой знае какъв хит. Средна песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 да върне главата на Биляниш 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много красива и секси Габриела. Визиите са топ. Песента е готина и има шанс да се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Още като обявиха, че заглавието на песента е "Халал да ти е" и веднага си викам, че толкова много акъл блика само от моя любим Николай Гурманов и познах 🤣 Габи е много красива! Песента в оригинал е топ, нейната също е добра, дано се забележи и има успех. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ми дайте оргинала!?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Птицечовката пак прее*ала поредния гръцки хит.... Докато оригинала ме кара да танцувам, тая евтина реплика ме кара да натисна хикса. С тоя еднотипния ритъм не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.