Emanuela.Carey Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 music: Tsvetan Spasov, Georgi Kurtev arrangement: Tsvetan Spasov, Georgi Kurtev rec | mix | master: Tsvetan Spasov, Mario Petrov /Студио Феникс/ lyrics: Nikolay Gurmanov 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Песента е доста добра, въпреки че Радко звучи като Азис. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Скучна песен, нищо не можа да ме хване. Радко пее като Азис, Кама мяука като сгазена, нищо интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Учудващо добре. На Кама съвсем не й остана гласец но Радко е основен глас така или иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Пуснах я и отидох да отворя вратнята и се запитах що съм си пуснал Азис 🤣 иначе е доста хубава песничката. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ама все едно слушаме Азис и Камелия. Не е моят тип песен, но и не е толкова лоша. На Камелия "След теб" е много по-силна и яка от тази! Не ми харесва текста на Гурманов. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Страшна песен, Радко е голям глас. Припева ми идва малко слабичък, в интерес на истината. Само че, ми се струва много позната музиката особено в частта точно преди припева, Цецо май е чопвал отнякъде. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 44 минути, ANGEL каза: Сетих се, някакъв маш-ъп между: u a3 3a boHa ce cemux 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Този Радко пее убийствено. Дано има успех. Припевът е доста слаб обаче... Според мен Кама сега прави дует с всеки, който й предложи, защото се опитва да е възможно най-продуктивна, а й липсват идеи... А преди какви закани за революции, албум с алтернативен поп фолк... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Много е красив Радко. Hairy Bear 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не е лоша песента, но ако я нямаше Радка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Уау! Много добро! Този го обърках с Азо?! Да не би той да пее върху неговия глас?! Май това е най-доброто от всичко излязло миналия ден. Радко тук звучи доста по-нахъсано и в такт спрямо другите си песни, където мънка като гадно педи. Освен в дуета с Ана. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 рЯдко. Кама като иска да прави лайняни истории, да викне наша мома посрана Татяна, по-малко срам ще бере. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Камелия отдавна няма хитове, а този Радко къде и какво ли не пробва, ами няма харизма и няма да стане звезда. Може да пее, но нещо му лупсва. Песента е скучна, като повечето на Камелия последните 10 години. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Много добра песен. Не очаквах да ми хареса, но ме изненадаха приятно. Мелодична е и текста също се е получил добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Приятна е, а и Камелия звучи по-добре от последните си песни. Различна техника на пеене има тук, доста по-нежна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Харесва ми! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.