Jump to content

Търся пакет за форум Ipb 2.3.1 без ограничение на символите

Препоръчани коментари

Много ми трябва пакет за форум на IPB 2.3.1 който да е без ограничение в символите при писане, защото при пакетите които изтеглих до сега има ограничение при писане на имена на раздели и теми. Моля те, ако можеш дай ми такъв пакет. Благодаря предварително!

Сподели в други сайтове

Къде ги намери тия пакети, аз до сега не съм срещал такъв с каквито и да било ограничения..

В data.bg :unsure: Можеш ли да ми дадеш пакет без ограничение?

Редактирано от Gerganafen
Сподели в други сайтове

В data.bg :unsure: Можеш ли да ми дадеш пакет без ограничение?

Два съвета - или си сваляй от торенти, че са по-нови версиите от тези в дата и осве това обърни внимание на настройките на енкодинга, от там ти е проблема :))

Сподели в други сайтове

Два съвета - или си сваляй от торенти, че са по-нови версиите от тези в дата и осве това обърни внимание на настройките на енкодинга, от там ти е проблема :) )

Виж ти кака как ги знае :Vishenka_05:

Значи в Админ панела си има опция точно за тази работа, има за ограничение на темите пуснати от потребител, ограничение на подпис, аватар... и така и за символите, просто трябва малко в настройките, сега нямам админ панел под ръка, за да ти обесня къде се пипа :1000 (30):

Отдавна съм ги джавкал тия форуми, ако има нещо свиркай на ЛС ;)

Сподели в други сайтове

Глупости. Вероятно трябва да пипнеш настройките от Админ панела :mf_surrender:

Сладур, от къде другаде, ако не от Админ панела се правят настройките на енкодинга?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...