Jump to content

Фики ft. Галена - Не, Не, Не

Препоръчани коментари

Не, не, не... по-добре от демото. Текстът е общо взето ок, но нещо след първия припев не е наред. Галя е излишна. А тая част е прекалено дълга и досадна.

Сподели в други сайтове

По-добра от оригинала! Най-силната премиера за днес! Чак не мога да повярвам, че го казвам.
Толкова песен на Фики не ме е кефила от "Горе-долу", "Бум" и "С друг ме бъркаш". Определено се нарежда до любимите ми негови песни!
Мисля, че имаме първия хит за 2025-та година!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Супер е, но предпочитам кючеците му. Оригиналът е много заспал. Рядко кавър да е по-добър. Частта след припева е най-яка.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Браво. Песента е ТОП. Радвам се, че реши да излезе от рамката в която беше влезнал с маанетата и тъпите текстове. 

Сподели в други сайтове

Изпяването е яко, ама.. Ганев, Ганев... Колко пъти ще повтаряш едно и също аааа.... Тъгъдък, тъгъдък все тоя гаден арабски ритъм. И на припева много омазано се чува. Все едно слушам инструменталите за Мъдьо с нови напеви. "Аааа обичам те аАаАаа ти мен не лей". И естествено отново кавърче.....

Ако вместо тоя гаден вмирисан арабски бийт беше сложил нещо по умерено както е в оригинала, щеше да е топ ама...

Оригиналите все повече и повече започват да ми допадат пред нашите кофти изпълнения. Звука там е .... ТОП! Няма гадни омазани звуци, свистене... Абе гърците си знаят работата.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , FolkEmpire каза:

Изпяването е яко, ама.. Ганев, Ганев... Колко пъти ще повтаряш едно и също аааа.... Тъгъдък, тъгъдък все тоя гаден арабски ритъм. И на припева много омазано се чува. Все едно слушам инструменталите за Мъдьо с нови напеви. "Аааа обичам те аАаАаа ти мен не лей". И естествено отново кавърче.....

Ако вместо тоя гаден вмирисан арабски бийт беше сложил нещо по умерено както е в оригинала, щеше да е топ ама...

Оригиналите все повече и повече започват да ми допадат пред нашите кофти изпълнения. Звука там е .... ТОП! Няма гадни омазани звуци, свистене... Абе гърците си знаят работата.

Ако повечето песни от новия албум са на Ганев нормално да е пазарувал на промоция и да не е искал нещо кой знае какво като аранжименти. И на мен ми омръзнаха но не е болка за умиране

Сподели в други сайтове

Оригинала го чух за първи път в Летния театър в Бургас. Троандафилос  тогава пя за първи път припевс и песента предстоеше да излезе. Всички пяха с него. 

Омръзна ми от кавъри. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...