DevilWish Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 Music: Triantafillos,Dj Stephan Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Anastasia Mavrodieva Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Оригинала на песента: 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Вероятно ще стане по-голям хит от оригинала. Припева ми харесва. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Оригинала е скучен и убит. Но Маестро Ганев я е барнал и има динамика песента харесва ми. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не, не, не... по-добре от демото. Текстът е общо взето ок, но нещо след първия припев не е наред. Галя е излишна. А тая част е прекалено дълга и досадна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 По-добре от оригинала, но Триантафилиос може да духа на Фики по вокални възможности. Браво! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 По-добра от оригинала! Най-силната премиера за днес! Чак не мога да повярвам, че го казвам. Толкова песен на Фики не ме е кефила от "Горе-долу", "Бум" и "С друг ме бъркаш". Определено се нарежда до любимите ми негови песни! Мисля, че имаме първия хит за 2025-та година! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Май само на мен не ми харесва. 🤔 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Жестока,жестока,жестокаа!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не ми харесва, прекалено ми е противен, Галена да се научи да отказва - напълно е излишна тук… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Супер е, но предпочитам кючеците му. Оригиналът е много заспал. Рядко кавър да е по-добър. Частта след припева е най-яка. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Бахти хита! Оргинала скука 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Браво. Песента е ТОП. Радвам се, че реши да излезе от рамката в която беше влезнал с маанетата и тъпите текстове. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Изпяването е яко, ама.. Ганев, Ганев... Колко пъти ще повтаряш едно и също аааа.... Тъгъдък, тъгъдък все тоя гаден арабски ритъм. И на припева много омазано се чува. Все едно слушам инструменталите за Мъдьо с нови напеви. "Аааа обичам те аАаАаа ти мен не лей". И естествено отново кавърче..... Ако вместо тоя гаден вмирисан арабски бийт беше сложил нещо по умерено както е в оригинала, щеше да е топ ама... Оригиналите все повече и повече започват да ми допадат пред нашите кофти изпълнения. Звука там е .... ТОП! Няма гадни омазани звуци, свистене... Абе гърците си знаят работата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 10 часа , FolkEmpire каза: Изпяването е яко, ама.. Ганев, Ганев... Колко пъти ще повтаряш едно и също аааа.... Тъгъдък, тъгъдък все тоя гаден арабски ритъм. И на припева много омазано се чува. Все едно слушам инструменталите за Мъдьо с нови напеви. "Аааа обичам те аАаАаа ти мен не лей". И естествено отново кавърче..... Ако вместо тоя гаден вмирисан арабски бийт беше сложил нещо по умерено както е в оригинала, щеше да е топ ама... Оригиналите все повече и повече започват да ми допадат пред нашите кофти изпълнения. Звука там е .... ТОП! Няма гадни омазани звуци, свистене... Абе гърците си знаят работата. Ако повечето песни от новия албум са на Ганев нормално да е пазарувал на промоция и да не е искал нещо кой знае какво като аранжименти. И на мен ми омръзнаха но не е болка за умиране Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Оригинала го чух за първи път в Летния театър в Бургас. Троандафилос тогава пя за първи път припевс и песента предстоеше да излезе. Всички пяха с него. Омръзна ми от кавъри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Фики отдавна не е имал хубава песен, пък дори и кавър. Топ е! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Xum Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.