Emanuela.Carey Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 музика: Деян Асенов текст: Лора Димитрова аранжимент: Деян Асенов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 първо Камелия с педрадко, сега и мами пак с този 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ми.... става... Райнето е много продуктивна в последно време. Вергил да не е направил някакъв пробив във ветеринарната медицина 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не е зле, но предишния дует беше по-силен. Тази е по-закачлива и лежерна. Кака явно готви албум. Да си направи един YouTube канал най-сетне, че срамота. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На мен пък този дует повече ми хареса! Бях скептичен като разбрах, че пак ще е песен с Камен, но се оказа много добра! Асенов определено се старае за Райна! Харесва ми как звучат песните й. Визията е прекрасна, видеото също. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добре е, добреее... Харесва ми. Браво на Райнушка. Старае се момичето и почти винаги ми допадат нещата, които прави. В един ден ни представи два нови проекта на всичкото отгоре. На двата фронта държи положението. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Както казах предния път, браво че се опитва да влезе в комерса и не е забила при Биолчев. Но мнението ми и при нея като при Камелия е, че си губят времето да правят дуети с подобни изпълнители. Или да правят солови песни, или ако държат да работят с по-млади имена да вземат да викнат поне малко по-актуални такива. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Хубава песен, но Райние звучи супер вяло и заглъхнало. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ау, станала е още по-антипатична, не вярвах, че това е възможно. Песента е потрес, като всичките и през последните няколко години. Този с нея е пародия. 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Тенекийкеее.. ще вземеш да ми харесаш И тука звучи добре аранжимента, Браво. Пича е излишен според мен. Ако беше само на Райна песента щеше да е ТОП. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.