DevilWish Публикувано на Февруари 19 Report Share Публикувано на Февруари 19 Музика: Джена и Деян Асенов Текст: Джена Аранжимент: Деян Асенов 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Ще ми трябва повече от едно слушане. "Как боли" ми харесва повече, но тук видеото е много въздействащо и играта на актьорите. Чудесен цялостен проект и видео. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Няма ли кой да й забрани на тази жена да пише текстове? 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 If Deyan Asenov made Мъко моя: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Февруари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 19 Не излезе песен. 1 10 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Няма го този ефект дето човек да си “реже вените” . Слабо ми идва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Много зле, няма рима, няма мелодия... какво очаква от тая песен и това виене. 7 нощи плаках за теб, 7 са годините с теб... ало, 5-ти клас? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Синчето е още малко, да го отписва така ... Явно обижда мъжо си ... и свекървата, от която е излизал ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Това Писмо 2 опит ли трябва да е? И видеото, и песента се е опита да наподоби, но текста е мн изтъркан, много вика и е доста натоварваща песен 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Много си е яка песента. ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Очаквах клипът да завърши с "Имаме го! Имаме го! Край на снимките! Благодаря на всички ви" 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Музиката става, ама текстът е бая недоизкусурен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 3 часа , pacho каза: Много зле, няма рима, няма мелодия... какво очаква от тая песен и това виене. 7 нощи плаках за теб, 7 са годините с теб... ало, 5-ти клас? "а като излезеш уж за цигари, не знам дали ще се върнеш" vol 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Колкото повече време минава, ясно проличава какъв надут и раздут балон е Джуди и как с малки изключения/Коя, Тук жена му пази, Яко ми е, Пияни нощи/, след ерата на Оцко НЯМА слушаема песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не ме грабна, мудна ми е. Не бих я пуснал втори път, но пък видеото ми беше приятно за гледане – браво на участващите! Превъзходна идея Джена да не си разходи роклите в тези 4 минути. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Българските режисьори явно са решили че са открили топлата вода с чупенето на бутилки в главата. За 1 седмица-втори такъв клип. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Благодаря за резюметата. Няма да си я пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Бива, само не разбирам защо има снимка на Джена на стоп кадъра на видеото, като тя не участва изобщо 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Банална кръчмарка балада - скука...💤 Тази песен няма хубав текст и музика куца. Кофти качество на обрботката на самата песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 преди 13 часа , xroflx9 каза: Българските режисьори явно са решили че са открили топлата вода с чупенето на бутилки в главата. За 1 седмица-втори такъв клип. И трета ще има. Галена не счупи ли ваза в главата на някой в "Дай ми"? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 1 минута, DevilWish каза: И трета ще има. Галена не счупи ли ваза в главата на някой в "Дай ми"? Бутилка е + в "Горчиво" също 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Elissa на български 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 преди 1 час, Just_Me каза: Бутилка е + в "Горчиво" също Ето от къде чепят вдъхновение. @Willy @Stela коментирайте! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Никак не е зле. Харесва ми. Отсвира ме връща към Мъко моя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 След "актрисА" Джанка strikes с още една прозодия - "нужЕн". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.