Jump to content

Камелия - Вече ме губиш

Препоръчани коментари

Напомня ми на стари нейни балади. Дали тази песен не я е записвала преди години? Фаворит от последните песни ми остава "След теб" и след нея "Пак сълзи". Иначе ми харесва повече от дуета с Радко и песента от лятото.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Камелия имаше нужда от тази песен. От години не е правила балада. Мисля че ще се хареса на хората. Тази Камелия искам да слушам и гледам. Последните и 4 песни са определени нейните. Време е за албум. 

Сподели в други сайтове

Доста пауър има в тази песен. Отсвирите пак набиват Мъко моя, но останалата част се различава от останалите излезли песни.

Малко ме препраща и към Манастир.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Изпяването е доста различно от последните ѝ песни, допада ми.

Време беше да изкара балада, супер доволен съм! 🥰

Успех ѝ желая, нека да разнообразява и да трупа дискография. Има много малко песни за толкова години на сцена.

Надъхала се е, да не спира! ❤️

Сподели в други сайтове

Страхотна песен и проект като цяло! :1000(33)::heart: Нищо, че текстът си е направо римейк с променени думи на "Ако утре ме губиш" на любимката й Преслава.

Сподели в други сайтове

Страхотна песен ! Малко тип "Писмо" като послание, но не би било лош тренд това. Изпяването е доста различно и на ниво.Да продължава да бачка с Гурманов

В клипа леко напомня на Кама със стария нос. Харесва ми и  енергията, която вкарва в видеото!  

Сподели в други сайтове

Не е лоша, но не и нещо което да се запомни. Прекалено много е обработен гласа, но не е изненада, тя напоследък остана и без малкото си глас който имаше. И все пак по-добре от бозите които напуска, 

Едно не разбирам, беше зор за дете, стана на 55 и не виждам изобщо да се отдава на това дете... Живота и мина по кръчми и снимки..

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Jake каза:

Едно не разбирам, беше зор за дете, стана на 55 и не виждам изобщо да се отдава на това дете... Живота и мина по кръчми и снимки..

Какво искаш, да се пенсионира и да седи вкъщи на помощи от социалните? Трябва да се работи, дете се гледа и с пари, освен с внимание и възпитание. Не че я следя, ама последните 2 години е редуцирала участията според мен.

Песента ми е скучна, текстът в припева звучи недовършен и плосък. Гурманов е слаб текстописец, в тоя форум даже има поне 5 души, които ще напишат як текст. Няма емоция и живец, малко ми е изкуствена.

С Радко е по-яка.

Сподели в други сайтове

преди 49 минути, pacho каза:

Какво искаш, да се пенсионира и да седи вкъщи на помощи от социалните? Трябва да се работи, дете се гледа и с пари, освен с внимание и възпитание. Не че я следя, ама последните 2 години е редуцирала участията според мен.

Песента ми е скучна, текстът в припева звучи недовършен и плосък. Гурманов е слаб текстописец, в тоя форум даже има поне 5 души, които ще напишат як текст. Няма емоция и живец, малко ми е изкуствена.

С Радко е по-яка.

Какви социални? Камелия е милионерка от години, може дори да не работи повече... Дори когато взе бебето тя беше постоянно по участия и проекти. Тази жена е много алчна за пари.. не мисля, че мисли за друго. Най-вероятно детето е гледано от бащата и бабите. Камелия има излъчване на студен егоист. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Какви социални? Камелия е милионерка от години, може дори да не работи повече... Дори когато взе бебето тя беше постоянно по участия и проекти. Тази жена е много алчна за пари.. не мисля, че мисли за друго. Най-вероятно детето е гледано от бащата и бабите. Камелия има излъчване на студен егоист. 

Глупости. Много си е отдадена. Беше намалила участията и нямаше нови песни над година. Чак сега се завърна, а детето е вече над 2-годишно.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Jake каза:

А какво работи Цветин? В момента той е по майчинство. Но и какво значение има как са си уредили живота? 

Като цяло Кама наистина има проблем с гласа, ако спре да врещи по уччастия - ще е ок, но отвъд това - поне прави повече продукция отвсякога.. Сега къде става или не става. Поне е активна. 

Сподели в други сайтове

На мен песента много ми харесва като въздействие. Време беше за балада. Единствено на места гласът малко ми грубее. Някак липсват онези балади като "Само тази нощ", Моите сълзи" и "Нежна тишина", в които пееше по-нежно. Дано някога пусне и онази за сърцето по текст на Теньо Гогов, 100% текстът е брутален.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, adorable каза:

На мен песента много ми харесва като въздействие. Време беше за балада. Единствено на места гласът малко ми грубее. Някак липсват онези балади като "Само тази нощ", Моите сълзи" и "Нежна тишина", в които пееше по-нежно. Дано някога пусне и онази за сърцето по текст на Теньо Гогов, 100% текстът е брутален.

Знаех си, че ще споменеш 🤭преживей я тая песен най-сетне - явно не се е получила. Или е излязла под друга форма и в друго изпълнение.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, asylum каза:

Знаех си, че ще споменеш 🤭преживей я тая песен най-сетне - явно не се е получила. Или е излязла под друга форма и в друго изпълнение.

Ами няма, искам да я чуя, иначе защо я е обявявала... Може да я пази в шкафа за черни дни. :д Както е набрала инерция, да направи книга и концерт, да не е било само на обещания.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , adorable каза:

Ами няма, искам да я чуя, иначе защо я е обявявала... Може да я пази в шкафа за черни дни. :д Както е набрала инерция, да направи книга и концерт, да не е било само на обещания.

Много песни са били обявявани през годините - не всички са излизали. И не е нужно.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Вие пък кои сте, че да казвате кой как да си гледа детето?

Повечето големи чалгарки се връщат бързо на работа след раждането - дори и тези с богати мъже

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Ergeni каза:

А какво работи Цветин? В момента той е по майчинство. Но и какво значение има как са си уредили живота? 

Като цяло Кама наистина има проблем с гласа, ако спре да врещи по уччастия - ще е ок, но отвъд това - поне прави повече продукция отвсякога.. Сега къде става или не става. Поне е активна. 

Цветин никога не е работил. Той е нейната лична прислуга, за това и търпи. Камелия е имала доста връзки с други мъже. 

преди 1 час, Karma93 каза:

Вие пък кои сте, че да казвате кой как да си гледа детето?

Повечето големи чалгарки се връщат бързо на работа след раждането - дори и тези с богати мъже

Само, че нейното дойде на 50+ и някак поне малко смирение..

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...