Jump to content

Галена - "Еуфория" - Концерт - спектакъл - 08.11.2025г. | Арена "8888" София

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Fast каза:

То Азис беше първия, който е пълнил стадион/зала, далеч преди останалите.

Стадионът беше празен. Зала първа сама напълни Рени. Преди това имаше минитурнета с по 3 певици. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, asylum каза:

100% от жанра е в кръчмите. Един концерт годишно или през няколко години не променя играта. За престиж и удовлетворение го правят. Не са се спрели от чалготеките и няма как скоро да го направят.

Така си е. Ето, уж много вървежните лейбъли Алфа, Даймънд, Мегастар и т.н. не смеят да рискуват с нищо повече от плейбек изяви пред пияни студенти след 2:00 ч. през нощта. Други големи и вървежни имена като Камелия, Ивана, Анелия, Емилия, Райна, Джена и т.н. нямат соло концерт дори в Зала 1. Така че да се твърди, че да напълниш Арената е "нищо" е пълен абсурд.

Сподели в други сайтове

преди 49 минути, asylum каза:

Ивана рязко увяхна повече от Гюр, Кама и Маля. Че то Екстра, Рени и Нелина са по-активни по участия напоследък…

Ванча може да напълни Арената ако предложи с билети по 20 лв - минумум - на човек да я изтърпи без бира скара.

Азис има различни амбиции в днешни дни, свързани с бежански лагери в родното му Мексико, такива неща като пълнени на зали, различни от задната му, не го вълнуват ... 

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Gerganafen каза:

Така си е. Ето, уж много вървежните лейбъли Алфа, Даймънд, Мегастар и т.н. не смеят да рискуват с нищо повече от плейбек изяви пред пияни студенти след 2:00 ч. през нощта. Други големи и вървежни имена като Камелия, Ивана, Анелия, Емилия, Райна, Джена и т.н. нямат соло концерт дори в Зала 1. Така че да се твърди, че да напълниш Арената е "нищо" е пълен абсурд.

мами може да напълни някоя зала само с фолклорен концерт,а след 12 с @GSA , @Gerganafen u @-A. ще се вихрим под звуците на

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

То Азис беше първия, който е пълнил стадион/зала, далеч преди останалите.

Мисля, че беше пял пред една трибуна само. Но днес ако пожелае, може и той да разпродаде Арената.

Иначе, Галена вече със сигурност има повече приходи от продажба на билети от Преслава. Но съм убеден, че концерта на Преслава я мотивира и тя да има свой и сигурно го има притеснението дали и тя ще успее да събере толкова публика, но вече може да е спокойна.
Преслава walked so Галена could run

А и браво, че не се отказаха след фиаското след концерта в Несебър 😁С правилния маркетинг, всичко е възможно

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Olay каза:

Мисля, че беше пял пред една трибуна само. Но днес ако пожелае, може и той да разпродаде Арената.

Иначе, Галена вече със сигурност има повече приходи от продажба на билети от Преслава. Но съм убеден, че концерта на Преслава я мотивира и тя да има свой и сигурно го има притеснението дали и тя ще успее да събере толкова публика, но вече може да е спокойна.

А и браво, че не се отказаха след фиаското след концерта в Несебър 😁С правилния маркетинг, всичко е възможно

На него проблемът му е че укрива данъци и участията му са на черно. При това положение е трудно да направи концерт.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Olay каза:

Pени walked so Галена и Преслава could run*

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

Pени walked so Галена и Преслава could run*

Тя еклеРени и сега може да запълни цяла зала еднолично ..... Само не знам къде смята да екпонира добитъка за животновъдския сбирка, още по-малко - хората закупили билети за тоя зоопарк, ако има такива разбира се. Може би ще опъне шатри пред Народния дворец на културата Людмила Живкова? 

Сподели в други сайтове

Обаче якото е, че не е обявила нито един от колегите й, които също ще пеят (за разлика от други концерти) :D Не "трупа точки на чужд гръб" както биха се заяли някои хора тук 😂

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Just_Me каза:

Обаче якото е, че не е обявила нито един от колегите й, които също ще пеят (за разлика от други концерти) :D Не "трупа точки на чужд гръб" както биха се заяли някои хора тук 😂

Мен лично други изпълнители биха ме отблъснали да отида. Особено като знам основната група, с която има дуети. 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DenFevgo каза:

Мен лично други изпълнители биха ме отблъснали да отида. Особено като знам основната група, с която има дуети. 

За другите изпълнители не знам, но определно няма как да мине без Азис и Фики, евентуално и Преслава. Ако Цура се навие да пее ще е интересно :D 
Може да мине и без Деса, Меди, Теа, Доника и тн.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Just_Me каза:

За другите изпълнители не знам, но определно няма как да мине без Азис и Фики, евентуално и Преслава. Ако Цура се навие да пее ще е интересно :D 

Не я виждам да пропусне Меди и Доника. Даже предполагам че с Меди пак ще пуснат някаква обща песен преди концерта.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

Не я виждам да пропусне Меди и Доника. Даже предполагам че с Меди пак ще пуснат някаква обща песен преди концерта.

Роднина й е, за да не се обиди може и да я изкара. Преслава нали и тя пя с племеницата си, само че тя май още не е певица (официално) 🤔

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Just_Me каза:

Роднина й е, за да не се обиди може и да я изкара. Преслава нали и тя пя с племеницата си, само че тя май още не е певица (официално) 🤔

Той и Дончо не е певица. А и все някой трябва да влезе в ролята на Ивелина "Да не и е сестра" за пиш пауза. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Just_Me каза:

със сигурност ще изпеят с Десис Твоите очи, а няма как да не върне услугата на коня Теа,както тя я беше поканила в Сърбия. Меди,Азис,Фики и Преслава са другите сигурни. Доника ще е Ивелина Колева на този концерт

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, fengergana каза:

със сигурност ще изпеят с Десис Твоите очи, а няма как да не върне услугата на коня Теа,както тя я беше поканила в Сърбия. Меди,Азис,Фики и Преслава са другите сигурни. Доника ще е Ивелина Колева на този концерт

Абсолютно излишна история. Нужно е да викне точно и единствено - Хабиби и Амет, Малинажа, Анелия и коя ср**пска пача беше да забият оргинала на Феноменален на ср**пско-българо-зоопаркски, и израелците след като си плати правата за заглавието на концерта. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DenFevgo каза:

Реално както и да го погледнеш през последните 10 години има многооо големи хитове дуетни. Като почнеш от дуета с Десислава, Янева, Фики, Меди, Азис, че и Тони Стораро даже. Теа по-скоро би я изкарала за престиж, Доника за пълнеж. А без Преслава според мен няма как. 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Гальо каза:

Реално както и да го погледнеш през последните 10 години има многооо големи хитове дуетни. Като почнеш от дуета с Десислава, Янева, Фики, Меди, Азис, че и Тони Стораро даже. Теа по-скоро би я изкарала за престиж, Доника за пълнеж. А без Преслава според мен няма как. 

Нека покани Малина.

мисля, че може и без Цура и Тони Стораро.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Just_Me каза:

Доника = WC пауза

Сподели в други сайтове

Явно затова Гален е викнал кварталната дюнержийница начело с Аристос за бенд, Куку бенд от Али Експрес са отказа да бъдат втория Дани Милев, участващ в  нейно пoрно 

WWW.VBOX7.COM

Всички си спомняме, че името на Галена е свързано с много хитове, уникални клипове, супер сценично п

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Mr. Greshen каза:

Нека покани Малина.

мисля, че може и без Цура и Тони Стораро.

Е Цветелина ще е сензация, както не се е появявала публично от години, ще има избухване, а и Пей сърце е топ хит. Отделно никога не са я пяли двете на живо някога

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Гальо каза:

Е Цветелина ще е сензация, както не се е появявала публично от години, ще има избухване, а и Пей сърце е топ хит. Отделно никога не са я пяли двете на живо някога

Съвсем резонно - нито едната от двете може да пее. Още повече наживо. 

Сподели в други сайтове

Тони Стораро в първите няколко месеца от концерта беше дъно откъм продажби с обявени 10 гост изпълнители и то с далеч по-ниски цени и с бясна реклама навсякъде, интервюта, билборди по булевардите и магистралите и т.н и в крайна сметка понапълни залата в последния момент заради многото раздадени покани. 

При Теа Тайрович пък положението беше още по-трагично, там се раздаваха покани на поразия и се продаваха билети за по 20-40 лева в последните моменти и отново имаше свободни места. 

Преслава продаде залата чак няколко месеца след обявяването, с по-ниски цени на билетите - но нейния успех е факт, пя пред пълна зала. 

И сега Галена си продава 70-80% от залата за броени дни с най-високите цени за чалга концерт (говорим за 140-180 лв за правостоящи!!) и 80 лв. за жълтия сектор (където Теа и Преслава го бяха пуснали съответно за 20 и 30 лв.) 

Освен има много хора, които ще ходят на концерта, но не са си взели билет, защото са изтървали хубавите места и чакат отнякъде да купят и в крайна сметка ще се купят и задните места като нямат други алтернативи. 

Иначе Софка има голям успех с продажбите, само че тия места от 1000 лв са ми доста съмнителни дали тя самата не си ги купува, за да си вдигне още повече егото - буквално са на същия сектор, където цените са по 200 лева, само няколко метра по-назад. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...