Jump to content

Галена - "Еуфория" - Концерт - спектакъл - 08.11.2025г. | Арена "8888" София

Препоръчани коментари

преди 6 часа , Just_Me каза:

Не се вързвай на дразнители. Галена и да пусне 2ра дата ще се мрънка защо няма 3та дата и пак няма да има угодия 😂
Както казах по-рано - 2ра дата не трябва да има! И при Преслава имаше 1 концерт и то не е от липса на интерес ;) Който иска - ще отиде сега. Не са алчни като други с по 2-3 дати, дето предлагат претоплени манджи. Концертът трябва да е нещо уникално и единствено по рода си.

И Преслава и Галена не трябва да имат втора дата, а да направят концерт отново след 2 или 3 години.

преди 6 часа , Jake каза:

Попадна ми клипче на Галена как пее "Кога зашумят шумите"....ами тя се дере, грачи, няма никакъв глас... Какъв концерт, какви 5 лева...

Да, проблема с гласа й е на лице. Това си го признава и тя, дано си даде почивка или ако планира втора операция да си е планирала някакъв период за възстановяване този път. Отделно, вероятно това е и причина да не пуска евентуално втора дата. Не разбирам от вокална педагогика, не знам колко трябва да е почивка между два концерта, но всички сме наясно, че тя не е Софи и гласът й няма да издържи.

преди 2 часа , FikLena каза:

Това не е ли на плейбек?

Важното е да има шоу!

Дано не мине с номерата на Криско и да ни спести плейбек концерт. Отделно никой не отива за 3-4 часов концерт. 90-120 минути е предостатъчно за да може всеки да си изкара добре без да става прекалено дълго и отегчително.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Olay каза:

И Преслава и Галена не трябва да имат втора дата, а да направят концерт отново след 2 или 3 години.

Да, проблема с гласа й е на лице. Това си го признава и тя, дано си даде почивка или ако планира втора операция да си е планирала някакъв период за възстановяване този път. Отделно, вероятно това е и причина да не пуска евентуално втора дата. Не разбирам от вокална педагогика, не знам колко трябва да е почивка между два концерта, но всички сме наясно, че тя не е Софи и гласът й няма да издържи.

Дано не мине с номерата на Криско и да ни спести плейбек концерт. Отделно никой не отива за 3-4 часов концерт. 90-120 минути е предостатъчно за да може всеки да си изкара добре без да става прекалено дълго и отегчително.

Каква почивка? Участията й вървят. 350 дни от годината да грачиш и 2 дни почивка... необратимо е. 

Аз пък смятам, че е по-добре да заложи на шоуто. Тя никога не е владеела публиката на големи сцени. Навремето със зор получаваше бисове на сборни концерти. Но пък шоуто й беше винаги топ. В този смисъл - по-добре да плейбеква със записани лайфове и да компенсира с шоу. Нещо като Мадоня.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Olay каза:

.

Дал съм 100 кусур лв за ШОУ ,а не за живо пеене!!!

За тези пари концертът трябва да е поне 2.30ч !

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, FikLena каза:

Дал съм 100 кусур лв за ШОУ ,а не за живо пеене!!!

За тези пари концертът трябва да е поне 2.30ч !

Тогава ще трябва да включи Дончо И "да не и е сестра" Ивелина Колева като пиш паузи, а събирането на толкова досадници на едно място ще докара преждевременно термалния край на вселената. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Olay каза:

Нали си прави операция на гласа, не трябваше ли да е по-добре? Тя крещи по участия, сигурно за това. Не знам дали пуши? 

Не че ги сравнявам разбира се, но Уитни Хюстън беше сериозно увредила гласа си заради цигари, наркотици и пеене на живо години наред на високи тонове. Песните на Галена са лесни, едва ли е от това. 

Марая Кери например премина на 100% плейбек на турнета и е ужасна скука. Всичко е презаписани вокали и тотално е загубила гласа си. 

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Jake каза:

Нали си прави операция на гласа, не трябваше ли да е по-добре? Тя крещи по участия, сигурно за това. Не знам дали пуши? 

Не че ги сравнявам разбира се, но Уитни Хюстън беше сериозно увредила гласа си заради цигари, наркотици и пеене на живо години наред на високи тонове. Песните на Галена са лесни, едва ли е от това. 

Марая Кери например премина на 100% плейбек на турнета и е ужасна скука. Всичко е презаписани вокали и тотално е загубила гласа си. 

Май и тя и Преслава не пушат от години. Не изключвам Преслава да е почнала отново, но със сигурност по време и малко след бременността е била пас. Софка каза някъде, че пуши по две кутии.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Jake каза:

Гласът се амортизира с времето. Няма начин да се поправи. Това дето са й оправили е да може въобще да пее. Но като слушам как се напъва да извади тонове - трудно ще е да изкара и 3 песни една след друга. Струва ми се, че няма въздух. Дрезгавината ще си остане. Впрочем е отличителна, но няма нищо общо с гласеца от 2005та. Вярвам, че ще й поставят достатъчно подложки, за да не е съвсем трагично.

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Ergeni каза:

Гласът се амортизира с времето. Няма начин да се поправи. Това дето са й оправили е да може въобще да пее. Но като слушам как се напъва да извади тонове - трудно ще е да изкара и 3 песни една след друга. Струва ми се, че няма въздух. Дрезгавината ще си остане. Впрочем е отличителна, но няма нищо общо с гласеца от 2005та. Вярвам, че ще й поставят достатъчно подложки, за да не е съвсем трагично.

Не винаги, примерно Глория е топ, дори пее по-добре от слабия си глас в първите години на кариерата и. Но тя е голям педант,  не знам дали пуши? 

Софка също е феномен, пушела по две кутии и има такива височини.....Може би изведнъж ше го изгуби както Деси Слава. 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Jake каза:

Не винаги, примерно Глория е топ, дори пее по-добре от слабия си глас в първите години на кариерата и. Но тя е голям педант,  не знам дали пуши? 

Софка също е феномен, пушела по две кутии и има такива височини.....Може би изведнъж ше го изгуби както Деси Слава. 

Оперна певица ми е казвала, че цигарите не вредят изобщо - не знам колко е вярно. Алкохолът, обаче, съсипвал гласа.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Jake каза:

Според мен си зависи от предразположеността. Например като имаш слабост там - външните фактори могат да ти провалят гласа. Това е като с очите. Може да се излагаш на дисплеи цял живот и да не ти се развалят, а при друг, който е предразположен - отрано да засили диоптъра си. Същото и с цигарите. Някои развиват рак - други не.

Глория съм я забелязал, че също се затруднява с въздуха. Но явно повече се пази, има някаква техника и от колко години не ходи по дискотеки посред нощите. Тоест почива пълноценно.

Сподели в други сайтове

Залата вече е на 90% разпродадена, останали са тези кафевите с гадна видимост дето са по 140 лева, но и те почти свършиха. Дори жълтите са на свършване, последни бройки буквално.

Само не знам от правостоящите по 140 какво количество още остава, но най-вероятно до края на месеца вече няма да може да се купуват билети за концерта 

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , FikLena каза:

Това е ОГРОМЕН УСПЕХ !!! За по малко от месец разпродаде Арена София с ДВОЙНО ПО-СКЪПИ БИЛЕТИ!!

Screenshot_20250306_011439_Instagram.jpg

както бях споменал, Галена НИКОГА не би се оставила без разпродадена зала. Тя е готова и сама да купи залата, за да не се провали. При нея страха от провал е най-големия. 

Сподели в други сайтове

Дано да не де лакоми и да пуска втора дата, предпочитам един концерт и ако има интерес догодина още един, а защо да не стане традиция.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Jake каза:

както бях споменал, Галена НИКОГА не би се оставила без разпродадена зала. Тя е готова и сама да купи залата, за да не се провали. При нея страха от провал е най-големия. 

И как го реши това? Извънземните и злите сили ли ти го казаха на ушенце?

Сподели в други сайтове

Имам свободни 4 билета за Галена в сектор C.1.3 от ценова категория 160 лева. С компанията решихме, че ще ходим на концерт в Барселона на същата дата и няма как да присъстваме.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, stenly каза:

Имам свободни 4 билета за Галена в сектор C.1.3 от ценова категория 160 лева. С компанията решихме, че ще ходим на концерт в Барселона на същата дата и няма как да присъстваме.

Не се знае дотогава. Може пак да сме на грешната страна на Желязната завеса и Барселона да я видиш през крив макарон.

Сподели в други сайтове

преди 58 минути, stenly каза:

Преслава ли ще пее там?

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Ergeni каза:

Почнаха се разпродажбите на билети :D  

Еее ти пък.. защо да не продаде билетите ако няма да може да присъства? Не търси причини да се подиграваш ами признай, че Галена напълни залата и си я продаде за норматив. 😘

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...