Olay Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 6 часа , Just_Me каза: Не се вързвай на дразнители. Галена и да пусне 2ра дата ще се мрънка защо няма 3та дата и пак няма да има угодия 😂 Както казах по-рано - 2ра дата не трябва да има! И при Преслава имаше 1 концерт и то не е от липса на интерес Който иска - ще отиде сега. Не са алчни като други с по 2-3 дати, дето предлагат претоплени манджи. Концертът трябва да е нещо уникално и единствено по рода си. И Преслава и Галена не трябва да имат втора дата, а да направят концерт отново след 2 или 3 години. преди 6 часа , Jake каза: Попадна ми клипче на Галена как пее "Кога зашумят шумите"....ами тя се дере, грачи, няма никакъв глас... Какъв концерт, какви 5 лева... Да, проблема с гласа й е на лице. Това си го признава и тя, дано си даде почивка или ако планира втора операция да си е планирала някакъв период за възстановяване този път. Отделно, вероятно това е и причина да не пуска евентуално втора дата. Не разбирам от вокална педагогика, не знам колко трябва да е почивка между два концерта, но всички сме наясно, че тя не е Софи и гласът й няма да издържи. преди 2 часа , FikLena каза: Това не е ли на плейбек? Важното е да има шоу! Дано не мине с номерата на Криско и да ни спести плейбек концерт. Отделно никой не отива за 3-4 часов концерт. 90-120 минути е предостатъчно за да може всеки да си изкара добре без да става прекалено дълго и отегчително. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 5 минути, Olay каза: И Преслава и Галена не трябва да имат втора дата, а да направят концерт отново след 2 или 3 години. Да, проблема с гласа й е на лице. Това си го признава и тя, дано си даде почивка или ако планира втора операция да си е планирала някакъв период за възстановяване този път. Отделно, вероятно това е и причина да не пуска евентуално втора дата. Не разбирам от вокална педагогика, не знам колко трябва да е почивка между два концерта, но всички сме наясно, че тя не е Софи и гласът й няма да издържи. Дано не мине с номерата на Криско и да ни спести плейбек концерт. Отделно никой не отива за 3-4 часов концерт. 90-120 минути е предостатъчно за да може всеки да си изкара добре без да става прекалено дълго и отегчително. Каква почивка? Участията й вървят. 350 дни от годината да грачиш и 2 дни почивка... необратимо е. Аз пък смятам, че е по-добре да заложи на шоуто. Тя никога не е владеела публиката на големи сцени. Навремето със зор получаваше бисове на сборни концерти. Но пък шоуто й беше винаги топ. В този смисъл - по-добре да плейбеква със записани лайфове и да компенсира с шоу. Нещо като Мадоня. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 2 часа , Olay каза: . Дано не мине с номерата на Криско и да ни спести плейбек концерт. Отделно никой не отива за 3-4 часов концерт. 90-120 минути е предостатъчно за да може всеки да си изкара добре без да става прекалено дълго и отегчително. Дал съм 100 кусур лв за ШОУ ,а не за живо пеене!!! За тези пари концертът трябва да е поне 2.30ч ! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 22 минути, FikLena каза: Дал съм 100 кусур лв за ШОУ ,а не за живо пеене!!! За тези пари концертът трябва да е поне 2.30ч ! Тогава ще трябва да включи Дончо И "да не и е сестра" Ивелина Колева като пиш паузи, а събирането на толкова досадници на едно място ще докара преждевременно термалния край на вселената. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 2 часа , Olay каза: И Преслава и Галена не трябва да имат втора дата, а да направят концерт отново след 2 или 3 години. Да, проблема с гласа й е на лице. Това си го признава и тя, дано си даде почивка или ако планира втора операция да си е планирала някакъв период за възстановяване този път. Отделно, вероятно това е и причина да не пуска евентуално втора дата. Не разбирам от вокална педагогика, не знам колко трябва да е почивка между два концерта, но всички сме наясно, че тя не е Софи и гласът й няма да издържи. Дано не мине с номерата на Криско и да ни спести плейбек концерт. Отделно никой не отива за 3-4 часов концерт. 90-120 минути е предостатъчно за да може всеки да си изкара добре без да става прекалено дълго и отегчително. Нали си прави операция на гласа, не трябваше ли да е по-добре? Тя крещи по участия, сигурно за това. Не знам дали пуши? Не че ги сравнявам разбира се, но Уитни Хюстън беше сериозно увредила гласа си заради цигари, наркотици и пеене на живо години наред на високи тонове. Песните на Галена са лесни, едва ли е от това. Марая Кери например премина на 100% плейбек на турнета и е ужасна скука. Всичко е презаписани вокали и тотално е загубила гласа си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 50 минути, Jake каза: Нали си прави операция на гласа, не трябваше ли да е по-добре? Тя крещи по участия, сигурно за това. Не знам дали пуши? Не че ги сравнявам разбира се, но Уитни Хюстън беше сериозно увредила гласа си заради цигари, наркотици и пеене на живо години наред на високи тонове. Песните на Галена са лесни, едва ли е от това. Марая Кери например премина на 100% плейбек на турнета и е ужасна скука. Всичко е презаписани вокали и тотално е загубила гласа си. Май и тя и Преслава не пушат от години. Не изключвам Преслава да е почнала отново, но със сигурност по време и малко след бременността е била пас. Софка каза някъде, че пуши по две кутии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 37 минути, Jake каза: Нали си прави операция на гласа, не трябваше ли да е по-добре? Тя крещи по участия, сигурно за това. Не знам дали пуши? Не че ги сравнявам разбира се, но Уитни Хюстън беше сериозно увредила гласа си заради цигари, наркотици и пеене на живо години наред на високи тонове. Песните на Галена са лесни, едва ли е от това. Марая Кери например премина на 100% плейбек на турнета и е ужасна скука. Всичко е презаписани вокали и тотално е загубила гласа си. Гласът се амортизира с времето. Няма начин да се поправи. Това дето са й оправили е да може въобще да пее. Но като слушам как се напъва да извади тонове - трудно ще е да изкара и 3 песни една след друга. Струва ми се, че няма въздух. Дрезгавината ще си остане. Впрочем е отличителна, но няма нищо общо с гласеца от 2005та. Вярвам, че ще й поставят достатъчно подложки, за да не е съвсем трагично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 41 минути, Ergeni каза: Гласът се амортизира с времето. Няма начин да се поправи. Това дето са й оправили е да може въобще да пее. Но като слушам как се напъва да извади тонове - трудно ще е да изкара и 3 песни една след друга. Струва ми се, че няма въздух. Дрезгавината ще си остане. Впрочем е отличителна, но няма нищо общо с гласеца от 2005та. Вярвам, че ще й поставят достатъчно подложки, за да не е съвсем трагично. Не винаги, примерно Глория е топ, дори пее по-добре от слабия си глас в първите години на кариерата и. Но тя е голям педант, не знам дали пуши? Софка също е феномен, пушела по две кутии и има такива височини.....Може би изведнъж ше го изгуби както Деси Слава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 4 часа , Jake каза: Не винаги, примерно Глория е топ, дори пее по-добре от слабия си глас в първите години на кариерата и. Но тя е голям педант, не знам дали пуши? Софка също е феномен, пушела по две кутии и има такива височини.....Може би изведнъж ше го изгуби както Деси Слава. Оперна певица ми е казвала, че цигарите не вредят изобщо - не знам колко е вярно. Алкохолът, обаче, съсипвал гласа. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 7 часа , Jake каза: Не винаги, примерно Глория е топ, дори пее по-добре от слабия си глас в първите години на кариерата и. Но тя е голям педант, не знам дали пуши? Софка също е феномен, пушела по две кутии и има такива височини.....Може би изведнъж ше го изгуби както Деси Слава. Според мен си зависи от предразположеността. Например като имаш слабост там - външните фактори могат да ти провалят гласа. Това е като с очите. Може да се излагаш на дисплеи цял живот и да не ти се развалят, а при друг, който е предразположен - отрано да засили диоптъра си. Същото и с цигарите. Някои развиват рак - други не. Глория съм я забелязал, че също се затруднява с въздуха. Но явно повече се пази, има някаква техника и от колко години не ходи по дискотеки посред нощите. Тоест почива пълноценно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Залата вече е на 90% разпродадена, останали са тези кафевите с гадна видимост дето са по 140 лева, но и те почти свършиха. Дори жълтите са на свършване, последни бройки буквално. Само не знам от правостоящите по 140 какво количество още остава, но най-вероятно до края на месеца вече няма да може да се купуват билети за концерта 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Това е ОГРОМЕН УСПЕХ !!! За по малко от месец разпродаде Арена София с ДВОЙНО ПО-СКЪПИ БИЛЕТИ!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 14 часа , FikLena каза: Това е ОГРОМЕН УСПЕХ !!! За по малко от месец разпродаде Арена София с ДВОЙНО ПО-СКЪПИ БИЛЕТИ!! както бях споменал, Галена НИКОГА не би се оставила без разпродадена зала. Тя е готова и сама да купи залата, за да не се провали. При нея страха от провал е най-големия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Самият концерт ще е ЛГБТ ивент, Илън Мъск е против, но засега не е отмен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Дано да не де лакоми и да пуска втора дата, предпочитам един концерт и ако има интерес догодина още един, а защо да не стане традиция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 5 часа , Jake каза: както бях споменал, Галена НИКОГА не би се оставила без разпродадена зала. Тя е готова и сама да купи залата, за да не се провали. При нея страха от провал е най-големия. И как го реши това? Извънземните и злите сили ли ти го казаха на ушенце? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Разпродаден! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Имам свободни 4 билета за Галена в сектор C.1.3 от ценова категория 160 лева. С компанията решихме, че ще ходим на концерт в Барселона на същата дата и няма как да присъстваме. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 33 минути, stenly каза: Имам свободни 4 билета за Галена в сектор C.1.3 от ценова категория 160 лева. С компанията решихме, че ще ходим на концерт в Барселона на същата дата и няма как да присъстваме. Не се знае дотогава. Може пак да сме на грешната страна на Желязната завеса и Барселона да я видиш през крив макарон. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 58 минути, stenly каза: Имам свободни 4 билета за Галена в сектор C.1.3 от ценова категория 160 лева. С компанията решихме, че ще ходим на концерт в Барселона на същата дата и няма как да присъстваме. Преслава ли ще пее там? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Преслава ли ще пее там? Не, Галин ще свири. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Почнаха се разпродажбите на билети Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Може да открие концерта с ваната и да вървят кадрите! Все пак така започна всичко! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 15 минути, Ergeni каза: Почнаха се разпродажбите на билети Еее ти пък.. защо да не продаде билетите ако няма да може да присъства? Не търси причини да се подиграваш ами признай, че Галена напълни залата и си я продаде за норматив. 😘 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Четвъртък в 22:39 Report Share Публикувано Четвъртък в 22:39 Хората вече търсят билети Този концерт трябваше дае на Стадион Васил Левски 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.