DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час, FikLena каза: Хората вече търсят билети Този концерт трябваше дае на Стадион Васил Левски Таня Славова да се научи на български вместо да слуша чалга. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 20 минути, DarkChild каза: Таня Славова да се научи на български вместо да слуша чалга. Българския няма да оправи вкуса на Таня Славова и поне още 5 човека. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 13 часа , FikLena каза: Хората вече търсят билети Този концерт трябваше дае на Стадион Васил Левски Не се притеснявай - има поне 5 хиляди билета за продажба. Просто не са в ивентим. То затова не се хвали, че е продала за 2 седмици. Затова и няма да има 2ра дата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 14 часа , Stela каза: Еее ти пък.. защо да не продаде билетите ако няма да може да присъства? Не търси причини да се подиграваш ами признай, че Галена напълни залата и си я продаде за норматив. 😘 Чакаме 2ра дата. Щом първата я продаде за 2 седмици. Ще може и втори норматив. Че тя продава по-бързо от всички дотук. Знаем как напълниха на Теа Арената. Но виж 30к билета вече е постижение. Дотук Софи и Криско ги признавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 19 часа , Stela каза: Еее ти пък.. защо да не продаде билетите ако няма да може да присъства? Не търси причини да се подиграваш ами признай, че Галена напълни залата и си я продаде за норматив. 😘 Според логиката на меНТето, трябва да ги продава на много по-ниска цена. преди 18 часа , FikLena каза: Хората вече търсят билети Този концерт трябваше дае на Стадион Васил Левски Да се свържат с Галена, нали според филмите тя продава на черно 😂 преди 4 часа , Ergeni каза: Чакаме 2ра дата. Щом първата я продаде за 2 седмици. Ще може и втори норматив. Че тя продава по-бързо от всички дотук. Знаем как напълниха на Теа Арената. Но виж 30к билета вече е постижение. Дотук Софи и Криско ги признавам. На Теа арената не е била пълна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 21 минути, Olay каза: Според логиката на меНТето, трябва да ги продава на много по-ниска цена. Да се свържат с Галена, нали според филмите тя продава на черно 😂 На Теа арената не е била пълна. Представи си колко празна е била иначе...преди да раздадат хиляди покани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 5 часа , Ergeni каза: Чакаме 2ра дата. Щом първата я продаде за 2 седмици. Ще може и втори норматив. Че тя продава по-бързо от всички дотук. Знаем как напълниха на Теа Арената. Но виж 30к билета вече е постижение. Дотук Софи и Криско ги признавам. Няма нужда от 2-ра дата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 19 минути, FikLena каза: Няма нужда от 2-ра дата Защо да няма нужда? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 9 минути, Ergeni каза: Защо да няма нужда? Защото й е първи концерт, нека мине и за следващите ако се наложи да пуска. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 5 минути, Olay каза: Защото й е първи концерт, нека мине и за следващите ако се наложи да пуска. Че тя е на сцена от 25 години. Какво има толкова? Била е на турнета и тн. Толкова е просто. Има публика = има концерт/участия. Останалото е подготовка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 8 часа , Ergeni каза: Не се притеснявай - има поне 5 хиляди билета за продажба. Просто не са в ивентим. То затова не се хвали, че е продала за 2 седмици. Затова и няма да има 2ра дата. Нужно ли е да се хвали и да парадира? Ако иска ще се похвали, ако не иска не е и нужно. Видно е и без това. Тя вече постна стори за 70% от залата и го направи за да благодари. Никога не е била от изпълнителите, които се хвалят с с каквото и да било. преди 8 часа , Ergeni каза: Чакаме 2ра дата. Щом първата я продаде за 2 седмици. Ще може и втори норматив. Че тя продава по-бързо от всички дотук. Знаем как напълниха на Теа Арената. Но виж 30к билета вече е постижение. Дотук Софи и Криско ги признавам. Софи и Криско всички сме ги признали. Направиха нещо голямо, но похвално е и това, което направи Преслава, Тони Стораро, сега и Галена. Със сърбите не искам да сравнявам. Трябва да си уважаваме нашето преди всичко. Аз ходя на чужди концерти, но се радвам как нашите си запълват залите доста по-бързо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 2 часа , FikLena каза: Няма нужда от 2-ра дата Аз искам, но да е догодина примерно. Не е нужно да е сега. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 11 минути, Stela каза: Нужно ли е да се хвали и да парадира? Ако иска ще се похвали, ако не иска не е и нужно. Видно е и без това. Тя вече постна стори за 70% от залата и го направи за да благодари. Никога не е била от изпълнителите, които се хвалят с с каквото и да било. Софи и Криско всички сме ги признали. Направиха нещо голямо, но похвално е и това, което направи Преслава, Тони Стораро, сега и Галена. Със сърбите не искам да сравнявам. Трябва да си уважаваме нашето преди всичко. Аз ходя на чужди концерти, но се радвам как нашите си запълват залите доста по-бързо. И аз се радвам. Планета не можеха една Арена да напълнят с 30 артиста. Но! Всичко живо вече пълни Арената. Стораро няма за какво да го признаваме - не му беше пълна залата, раздаваха се покани и в последния момент пускаха безплатно. Както и при Теа. Преслава запълни залата бавно и с минимална реклама в социалките. Миналата година никой не правеше по две дати. Това което Галя направи все още ми е съмнително. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 1 час, Ergeni каза: Това което Галя направи все още ми е съмнително. На теб ти е съмнително, защото не я харесваш и не вярваше изобщо, че ще направи концерт, нито пък очакваше такъв интерес. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 14 минути, Stela каза: На теб ти е съмнително, защото не я харесваш и не вярваше изобщо, че ще направи концерт, нито пък очакваше такъв интерес. Това не е вярно. Въпросът е дали е реален интерес или балон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 правостоящи има места още над +300 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Сцена на СВЕТОВНО НИВО !!! Сигурно ще има и 4К Лед Екрани на Преслава бяха 480p, Екрани на Пайнер преди 20 години 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 12 часа , FikLena каза: Сцена на СВЕТОВНО НИВО !!! Сигурно ще има и 4К Лед Екрани на Преслава бяха 480p, Екрани на Пайнер преди 20 години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Може да направи като Николина Чакърдъкова и щерка - 1 концерт от 17 и един от 20ч. Така или иначе пеят на записи... 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 7.03.2025 г. от 23:19, Ergeni каза: Това което Галя направи все още ми е съмнително. Няма нищо съмнително. Просто Галена предизвиква по голям интерес от Преса. Голям плюс е при нея LGBT общността + Поколението Z Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 1 час , FikLena каза: Няма нищо съмнително. Просто Галена предизвиква по голям интерес от Преса. Голям плюс е при нея LGBT общността + Поколението Z + ваната. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Знам че е рано, но нека даваме предложения за сетлиста. С такава кариера и огромни хитове е много трудно да избере какво ще пее. Според мен има шанс да открие акустично, стил Дай ми любов на концерта 2018 с Можеш ли и после да премине на хитовете. От този период мисля че ще включи Душата ми крещи и Утешителна награда. После вече е много трудно, но моите предложения за сигурни песни(по години) са: Знам диагнозата, Дяволът ме кара, Тихо ми пази, Пак ли, Кой, Хавана тропикана, Стара каравана, Феноменален, 100 живота, Ти не си за мен, ВНЛ, Еуфория, По по по, Делта форс. После вече има да избира между други хитове като Мой, На две големи, Хайде откажи ме, След раздялата, Неудобни въпроси, Спри ме, Дай ми, Боже прости, Пантера, В твоите очи, Пей сърце, Моро му, Шефката, Добре ли си, Сърце, Къде беше ти, Скандал, Уелкъм ту България, Не си ме давай, Горчиво, Абракадабра, Неговата жена, Зиг-заг, Запалката... Но и за Преслава ако давах предложения, сигурно нямаше да пропусна 20 милионов златен хит като Не ми пречи, така че сигурно и тук ще има доста изненади. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Няма ли да покани Бети от Булгария и да изпеят заедно "сядай си на трите бъкви"? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Това задължително! Дали ще покани Борис за "Намерих те" или ще я пропусне? 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 2 часа , Willy каза: Знам че е рано, но нека даваме предложения за сетлиста. С такава кариера и огромни хитове е много трудно да избере какво ще пее. Според мен има шанс да открие акустично, стил Дай ми любов на концерта 2018 с Можеш ли и после да премине на хитовете. От този период мисля че ще включи Душата ми крещи и Утешителна награда. После вече е много трудно, но моите предложения за сигурни песни(по години) са: Знам диагнозата, Дяволът ме кара, Тихо ми пази, Пак ли, Кой, Хавана тропикана, Стара каравана, Феноменален, 100 живота, Ти не си за мен, ВНЛ, Еуфория, По по по, Делта форс. После вече има да избира между други хитове като Мой, На две големи, Хайде откажи ме, След раздялата, Неудобни въпроси, Спри ме, Дай ми, Боже прости, Пантера, В твоите очи, Пей сърце, Моро му, Шефката, Добре ли си, Сърце, Къде беше ти, Скандал, Уелкъм ту България, Не си ме давай, Горчиво, Абракадабра, Неговата жена, Зиг-заг, Запалката... Но и за Преслава ако давах предложения, сигурно нямаше да пропусна 20 милионов златен хит като Не ми пречи, така че сигурно и тук ще има доста изненади. Там може би ще има избухвация на песните й. Не вярвам да стане фал, но моето скромно мнение е, че най - добре приети ще са последните й големи хитове, а именно дуетите със Азис, Саби, и Меди. Дуетите й всичките почти очаквам да имат прием, за самостоятелните й песни - ако публиката е основно от големите й фенове да. Помня, че в Арената преди години песните й не се приеха както се очакваше, малко като при Глория. Има хитове, но не се избухва на тях от масовия слушател - говоря за големите й хитове като "Тихо ми пази", "Утешителна награда" и т.н. Но както казах, ако си само нейната публика, тия песни трябва да смажат с прием, защото са знакови. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.