DevilWish Публикувано на Февруари 24 Report Share Публикувано на Февруари 24 Музика: Станислав Николаев Караиванов - Сурай Аранжимент: Даниел Димитров, Велислав Драганински Текст: Станислав Николаев Караиванов - Сурай, Анастасия Мавродиева, Антоанета Линкова 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 И това не вярвах, че ще го кажа, но Роксана размаза всички!!! Различна песен, точно такъв стил какъвто харесвам аз! Надявам се да се оцени и да стане ХИТ. Това е един от най-добрите й проекти в цялата й кариера! Мога да я наредя до любимите ми нейни песни като Няма слабо, Да ти помогна, С о започваш, Намерете го и Ало, звъня ти. Клипът е добър, участват Радо и Атиджа, Роксана изглежда добре тук..... Ами харесва ми и то много! Една от най-хубавите песни до момента за 2025 година заедно с тези на Емануела и Фики-Не, не, не. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Драганински си е свършил работата, обаче тая вече ми е твърде противна да я гледам и слушам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Оф много е яка 🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 За мен песента им Кралица на Роксана е хита. След това пуска само бози и в последно време е Супер пасивна и мудна това се усети в капките Все едно няма хъс и желание за нищо...💤 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не бих я пуснал втори път. Явно проблемът е в мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ТОП! Брутален аранжимент!😍😍😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Потно ретро. От Кралица насам само оцети реди. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Разочарование в заглавието е излишна тафтология, това е ясно още с виждането на потната там, дори без да си пускаме тая ужасна смесица от вой и квичене. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Много ми е анти и на мен! И в Капките гледам го играе на притеснителна божа кравичка, а няма нищо общо с реалността Поне да бяха видяли това при монтажа на клипа: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Музиката извън припева е топ, но като дойде припева и все едно слушам друг аранжимент. Явно синчето й е прецакал песента там... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Толкова е антипатична, че каквото и да пусне не би ме грабнало и не бих го пуснал втори път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.