DevilWish Публикувано на Март 1 Report Share Публикувано на Март 1 Правила: 1. В темата се пише само за поп-фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Честита Баба Марта! Всичко най-най! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 и тази тема да открием с ХИТ: Райна 2 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Честита Баба Марта чакайки нов Ганев хит! 30м! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Бременна ли е? https://www.instagram.com/stories/alphamusicbg/3578640193025444266?igsh=MTB0dHFxbHNxcG5qOA== 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 7 минути, Mr. Greshen каза: Бременна ли е? https://www.instagram.com/stories/alphamusicbg/3578640193025444266?igsh=MTB0dHFxbHNxcG5qOA== Може да са му пръснали изхода, и сега да го шият! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Галин или ме е блокирал,или си е скрил всички снимки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 3 минути, fengergana каза: Галин или ме е блокирал,или си е скрил всички снимки Скрити са, има нещо… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 Нов свят се отвори пред мееееееееен!!! Виждам АЗЗЗЗЗЗЗ пътя си от слънце озарееееееееееен, знам това е светът на радоооооооостЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Невероятен, хитов, мега-ултра-тета чалга хит! ❤️ Днес съм на вълна Софи Маринова! 😘❤️ 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Може да са му пръснали изхода, и сега да го шият! преди 1 час , fengergana каза: Галин или ме е блокирал,или си е скрил всички снимки преди 1 час , Mr. Greshen каза: Скрити са, има нещо… Хванали са го в Бразилия да пренася дрога и сега обитава старата килия на Гълъбин Боевски. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 1 час , Mr. Greshen каза: Скрити са, има нещо… Ще е странно да му се е случило нещо наистина трагично и първата му мисъл да е била “Чакай да си скрия снимките, за да се притеснят за мен” 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Емануела подготвя 2 нови песни 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Spealing of Маноля, тя има ли песен-емблема, която всеки да разпознава като нейна. Нещо, останало в годините. Замислих се, че тя е изпълнителката, чиито песни са с най-кратък срок на годност. Кралица на еднодневките. То тематиката и на цялото й творчество е една. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 1 минута, DarkChild каза: Spealing of Маноля, тя има ли песен-емблема, която всеки да разпознава като нейна. Нещо, останало в годините. Замислих се, че тя е изпълнителката, чиито песни са с най-кратък срок на годност. Кралица на еднодневките. То тематиката и на цялото й творчество е една. Разбира се че има златни хитове, които са се запазили в годините. “Да си плащал” и днес е в класацията Топ 50 на Спотифай, а е песен на 17 години. От втория албум също има много големи хитове с Оцко. От третия албум има песни като “Питам те последно” “От моята уста” “Крайна Мярка”, които и до днес се слушат. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 7 минути, DarkChild каза: Spealing of Маноля, тя има ли песен-емблема, която всеки да разпознава като нейна. Нещо, останало в годините. Замислих се, че тя е изпълнителката, чиито песни са с най-кратък срок на годност. Кралица на еднодневките. То тематиката и на цялото й творчество е една. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела подготвя 2 нови песни Филип е отвратителен тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 първо помислих,че някой му близък е починал,но наистина няма логика да си скрива снимките. По-скоро да ги беше скрил след като излезе снимката от грй клуба. Може да са го задържали за нещо 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Ще е странно да му се е случило нещо наистина трагично и първата му мисъл да е била “Чакай да си скрия снимките, за да се притеснят за мен” Сигурно ще пуска албум с ге й по рно снимки. 🤩 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 Погледа ти страстен ме следииииииииииииииии, пламък от очите ти - искриииииииииииииииииии, и такаааааааааааа и такааааааааааааа и такаааааааааа в любовната играаааааааааа... искаш да ме оплетеш сега! Ето това е секси песен!!! Браво Софке! Харесва ми! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 1 час, DevilWish каза: Нов свят се отвори пред мееееееееен!!! Виждам АЗЗЗЗЗЗЗ пътя си от слънце озарееееееееееен, знам това е светът на радоооооооостЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Невероятен, хитов, мега-ултра-тета чалга хит! ❤️ Днес съм на вълна Софи Маринова! 😘❤️ Класика! Една от емблемите й! на ти Снежка! преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: Spoiler 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 5 минути, DevilWish каза: Погледа ти страстен ме следииииииииииииииии, пламък от очите ти - искриииииииииииииииииии, и такаааааааааааа и такааааааааааааа и такаааааааааа в любовната играаааааааааа... искаш да ме оплетеш сега! Ето това е секси песен!!! Браво Софке! Харесва ми! Оцени! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 преди 1 минута, asylum каза: Оцени! Оооооооооооооо ❤️❤️❤️ Невероятна! Аз съм на албумът "Нежна е нощта", после ще си пусна и "Студен пламък". Знам, че е от тоя албум. Много яка песен с гръцки привкус! Софка си е Софка. В момета слушам нещо много добро от нея "Пожелай ме" Тези които не са слушали първите й албуми..... ами чуйте я само как пее..... Брутално гласище е тая жена! Много яка! После защо пълни Арената..... ❤️ Малко са й три дати! СЛАДУРКА! ❤️❤️❤️ 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 ХИТ! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 16 минути, DevilWish каза: Оооооооооооооо ❤️❤️❤️ Невероятна! Аз съм на албумът "Нежна е нощта", после ще си пусна и "Студен пламък". Знам, че е от тоя албум. Много яка песен с гръцки привкус! Софка си е Софка. В момета слушам нещо много добро от нея "Пожелай ме" Тези които не са слушали първите й албуми..... ами чуйте я само как пее..... Брутално гласище е тая жена! Много яка! После защо пълни Арената..... ❤️ Малко са й три дати! СЛАДУРКА! ❤️❤️❤️ Xum! 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.