Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 12 часа , Just_Me каза:

Не знам, ама някой ядосва и Глория 🤣🤣🤣

20250301_200544_61.jpg

Нека, но това надали ще оправи положението с главата. Да се консултира с Таня ни Тиктока и просто да си сменя цялата глава ежечасно, ако иска с извънземна, ако със старата си, може и с някоя тиква от бостана. После да организира игра с награди "открий никаквите разлики" щом тряяло да е интересно. 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , asylum каза:

Същият човек си е. Какво значение имат годините?

2020 не плещели ли бисерите за 5джи, индивидуално облъчване и скопяване от самсунг нещо си 5джи  телефон? 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DevilWish каза:

Ясно. И тая се е развела, щом е тръгнала пак по участия и се путата с Магданоз да вдигат интереса със старите песни. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DarkChild каза:

Чудесен контраст между цис и транс жени.

Гален може да е транс, но поне е жена. другата може да е цис Г-Ъ-З-ела, представител на животинския свят. 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, PHILIPP PLEIN каза:

Снощи Криско буквално разтресе Арената.

Разтресе я от смях. Толкова мн лоши коментари, да излезеш да изплейбекчиш целия си концерт, отделно да нямаш нищо интересно подготвено като сцена, шоу.. пълна подигравка

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , DevilWish каза:

Като талисман в любовта за мене си ти,
като талисман - любовта ми запази!
Като талисман и нашите сърца,
свързани са с любовта! ❤️ 

Един нов аранжимент, едно клипче и хитче което би звучало актуално и днес е готово! ❤️ 

преди 1 час, Lelqtian каза:

2020 не плещели ли бисерите за 5джи, индивидуално облъчване и скопяване от самсунг нещо си 5джи  телефон? 

Тя тогава ми се издигна още повече фочите!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Emanuela.Carey каза:

След Ахмед и Хабиби е станала персонална кючекчиня и на Тита. ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Токича е толкова архаичен и изостанал, че пуска реклама на Людмил във вестник Телеграф вместо Ютуб…

IMG-3211.jpg

Иска да го наложи сред аудиторията 75+, белким му открие някой загорял дядо спонсор, който да налива пара в кариерата. Дядото вместо да хвърля чанти с пари през прозореца след разговор с "Ало измамници", ще лепи стотачки на челото на Людмилчо.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

ХИТ РАЙНА

IMG_3073.jpeg

За толкова години на сцена ще очакваш, че е по-дебелокожа... Нека се заяжда с хората в коментарите, но да не пада по-ниско от тях

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Гальо каза:

Разтресе я от смях. Толкова мн лоши коментари, да излезеш да изплейбекчиш целия си концерт, отделно да нямаш нищо интересно подготвено като сцена, шоу.. пълна подигравка

Абсолютно! А говореше как ще е нещо невиждано досега в България. Нали чак до Щатите ходеше за нещо, което е уж във връзка с концерта. Грънци 😂

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Just_Me каза:

Абсолютно! А говореше как ще е нещо невиждано досега в България. Нали чак до Щатите ходеше за нещо, което е уж във връзка с концерта. Грънци 😂

Уникална сцена обещаваше.

Габровска работа 🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Just_Me каза:

невиждан е само пословичния му мързел.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , fengergana каза:

ХИТ РАЙНА

IMG_3073.jpeg

Много проста и елементарна жена... Стана на 50 и все още се държи като дива селянка от Сандански... Съжалявам, че я харесвах едно време..Не случайно е сама и никой не я понася.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , asylum каза:

Тя тогава ми се издигна още повече фочите!

"Вълшебен танц" (Сала) е брутална песен! Имала ли е клип, че не я намирам? 

преди 6 часа , Lelqtian каза:

Ясно. И тая се е развела, щом е тръгнала пак по участия и се путата с Магданоз да вдигат интереса със старите песни. 

Аз много я харесвах Вероника. Дано пуска пак поп-фолк песни. Много яки клипове правеше.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Jake каза:

Много проста и елементарна жена... Стана на 50 и все още се държи като дива селянка от Сандански... Съжалявам, че я харесвах едно време..Не случайно е сама и никой не я понася.

Просто пише така, едва ли на живо ще отговаря по този начин.
Но в случая е хубаво, че не остава длъжна на подобни обиди. :D :D :D Аз винаги съм я харесвал! Сигурно ми е в топ 5 на любимите певици за всички времена след Глория, Преслава и Анелия.
Райна мисля, че е на 43? 30.09.1981 ?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Просто пише така, едва ли на живо ще отговаря по този начин.
Но в случая е хубаво, че не остава длъжна на подобни обиди. :D :D :D Аз винаги съм я харесвал! Сигурно ми е в топ 5 на любимите певици за всички времена след Глория, Преслава и Анелия.
Райна мисля, че е на 43? 30.09.1981 ?

На живо е още по-дива селянка. Нали я видяхме и в Биг Брадър.... 

Да си умен, означава да не отговаряш на подобни коментари. Абсурдно е да псуваш и кълнеш всеки който ти е написал, различно от "красота, сладурче". Глория е същата. Това са жени с много комплекси и за това го приемат лично. Райна изпусна момента да създаде семейство, иначе нямаше да е толкова зле сега. Тя още си мисли, че сме 2004-та...

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Jake каза:

На живо е още по-дива селянка. Нали я видяхме и в Биг Брадър.... 

Да си умен, означава да не отговаряш на подобни коментари. Абсурдно е да псуваш и кълнеш всеки който ти е написал, различно от "красота, сладурче". Глория е същата. Това са жени с много комплекси и за това го приемат лично. Райна изпусна момента да създаде семейство, иначе нямаше да е толкова зле сега. Тя още си мисли, че сме 2004-та...

Да, но забележи, че Глория си има семейство и даже внучка, докато Райна няма такъв опит. От една страна при нея е по-разбираемо. 
Глория не пуска чак такива обиди, но напада доста хората. Ама какво като са известни? Не са длъжни да си мълчат на такива обиди. То сигурно има още по-жестоки обиди на които не са обърнали внимание. Няма да спре да се пише. Така, че тя трябва да е наясно поне с това. Иначе нека се защитава.
Предлагам Райна, Глория и Емилия да направят едно трио за майката.
Емилия - На майка ти...
Глория - zdr на майка ти....
Райна - Магистралка е майка ти.... :D :D :D 

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DevilWish каза:

"Вълшебен танц" (Сала) е брутална песен! Имала ли е клип, че не я намирам? 

Аз много я харесвах Вероника. Дано пуска пак поп-фолк песни. Много яки клипове правеше.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, asylum каза:

Страхотна е! А пък тая песен е  направо брутална! Тогава какви балади имаше.... ❤️ 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...