Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 13 минути, DevilWish каза:

Да, но забележи, че Глория си има семейство и даже внучка, докато Райна няма такъв опит. От една страна при нея е по-разбираемо. 
Глория не пуска чак такива обиди, но напада доста хората. Ама какво като са известни? Не са длъжни да си мълчат на такива обиди. То сигурно има още по-жестоки обиди на които не са обърнали внимание. Няма да спре да се пише. Така, че тя трябва да е наясно поне с това. Иначе нека се защитава.
Предлагам Райна, Глория и Емилия да направят едно трио за майката.
Емилия - На майка ти...
Глория - zdr на майка ти....
Райна - Магистралка е майка ти.... :D :D :D 

Хейта е част от това да бъдеш известен. Как си представяте Адел да отговаря на всеки коментар и да ги псува? Това автоматично сваля статута ти. 

Гергана също ме дразни напоследък, толкова хора и пишат и питат неща, въпреки че отдавна не пее, тя едно благодаря не каза... 

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Хейта е част от това да бъдеш известен. Как си представяте Адел да отговаря на всеки коментар и да ги псува? Това автоматично сваля статута ти. 

Гергана също ме дразни напоследък, толкова хора и пишат и питат неща, въпреки че отдавна не пее, тя едно благодаря не каза... 

Може би не чете коментарите? Снощи видях, че и Вероника не е отговаряла.
Да, хейта е част от това, но живеем в България и всеки се защитава както му е удобно. Важното е да си наясно с това, че НЯМА хората да спрат да пишат за теб. Винаги ще има такива, които те харесват и които те плюят. Нека се защитава когато критиката е обида или не е градивна, но ако ти кажат нещо, което е за твое добро няма смисъл от сръдни. Глория например..... Хубаво е понякога да слезеш на земята. Много от тях живеят в свой измислен свят. 
Как ще коментираш Рени, например? 😄

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Jake каза:

На живо е още по-дива селянка. Нали я видяхме и в Биг Брадър.... 

Да си умен, означава да не отговаряш на подобни коментари. Абсурдно е да псуваш и кълнеш всеки който ти е написал, различно от "красота, сладурче". Глория е същата. Това са жени с много комплекси и за това го приемат лично. Райна изпусна момента да създаде семейство, иначе нямаше да е толкова зле сега. Тя още си мисли, че сме 2004-та...

Нали до ся я издигаше на пиедестал, ся я плюеш. Уточни се със себе си!
image.png.56f88e4f0238c8d9aa6c4a9969abe851.png

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Jake каза:

Жената просто явно не желае да има нищо общо със славата вече, и не иска непознати хора да я притесняват. Очевидно пеенето и известността са затворена страница за нея вече. Време е хората да го разберат и да спрат "да я питат неща".

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, DevilWish каза:

Страхотна е! А пък тая песен е  направо брутална! Тогава какви балади имаше.... ❤️ 

преди 24 минути, DevilWish каза:

@asylum експертно мнение за този хит?

Най-любимата ми нейна песен и най-сполучлив кавър на този турски хитов хит! Кефи ме как натъртва “р”-то!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза:

Нали до ся я издигаше на пиедестал, ся я плюеш. Уточни се със себе си!
image.png.56f88e4f0238c8d9aa6c4a9969abe851.png

Глория като певица, песни и стил е едно, като човек и характер - друго. Аз не виждам живота в черно и бяло. Тя и Лили Иванова е страхотен професионалист, но боклук като човек. 

преди 6 минути, Gerganafen каза:

Жената просто явно не желае да има нищо общо със славата вече, и не иска непознати хора да я притесняват. Очевидно пеенето и известността са затворена страница за нея вече. Време е хората да го разберат и да спрат "да я питат неща".

Дали? Те и Вероника, Кати, Инна, Петра и сие бяха приключили завинаги и като останат без пари и мъж започват да се молят за внимание, но вече късно. 

Гергана е различна определено, но не трябва да забравя хората които толкова години я подкрепят. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Най-любимата ми нейна песен и най-сполучлив кавър на този турски хитов хит! Кефи ме как натъртва “р”-то!

Аз за първи път я чувам "Немил-недраг"! Е , какво да кажем? Брутална е ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

На живо е още по-дива селянка. Нали я видяхме и в Биг Брадър.... 

Да си умен, означава да не отговаряш на подобни коментари. Абсурдно е да псуваш и кълнеш всеки който ти е написал, различно от "красота, сладурче". Глория е същата. Това са жени с много комплекси и за това го приемат лично. Райна изпусна момента да създаде семейство, иначе нямаше да е толкова зле сега. Тя още си мисли, че сме 2004-та...

Какъв е срокът за създаване на семейство и каква е гаранцията,че като имаш семейство не си "зле"?

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Jake каза:

Дали? Те и Вероника, Кати, Инна, Петра и сие бяха приключили завинаги и като останат без пари и мъж започват да се молят за внимание, но вече късно. 

Гергана е различна определено, но не трябва да забравя хората които толкова години я подкрепят. 

Тия, които са се отказали заради богат мъж, са различен случай от Гера, която предпочита да работи в музей пред това да се върне в чалгата. За нея пеенето вероятно е кринджав/лош период от живота й, макар че се надявам все пак да й е останала някаква любов към музиката. Щом Токича се завърна и Гергана все още не желае да пропее отново, правете си изводите. Време е хората да престанат да нахалстват. Подкрепяли са я до преди 7 години, но днес какво биха си писали с нея?

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, asylum каза:

Наистина ли? Недоумявам!

Да, вчера слушах дискографията й. Днес също въртя някои песни които ми харесаха.
Цяла вечност танцувам сред горещииииии телааааааааа,
но защо все не чувам твоят вик "Елааааааааааааааа"?! 

С таен знак призовиииииииии ме, призови ме в нощтаааааааааа,
знаеш моето имееееееееее - аз съммммммммм любовтааааааааааааааа ❤️❤️❤️ 
С таен знак покори мееееееееее, покори ме в нощтаааааааааааааа,
знаеш моето име - аз съъъъъъъъъъъмммммммммммммммм любовтаааааааааааааа ❤️❤️❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Да, вчера слушах дискографията й. Днес също въртя някои песни които ми харесаха.

Имаш вкус. Наистина песните и албумите на Софчето като част от Ара/Диапазон са емблематични. Поздрав с този позабравен хит които е първият път когато фолка и операта си стискат ръцете.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Как нагло ми отмъкна не само Немил-недраг, а и Таен знак! 😡обожавам ги!

На тая повече обичам оригинала, но е култова и ще ти хареса

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, z_o_ каза:

Имаш вкус. Наистина песните и албумите на Софчето като част от Ара/Диапазон са емблематични. Поздрав с този позабравен хит които е първият път когато фолка и операта си стискат ръцете.

Благодаря.
Тази песен предполагам, че е била голям хит щом на времето Ара/Диапазон пуснаха компилация "Светица и Грешница"? Всъщност това беше една от песните и дуетите на Софи които ми харесаха най-много. Има много интересни песни, които звучат актуално и до днес. Денс звученето ми е любимо. Но не отричам, че и много балади са й повече от добри. Песни които бях чувал като малък "Нов свят" и "В друг свят живея" въобще не знаех, че са нейни и до днес. А си спомням как звучаха по заведенията, където родителите ми ме водеха. Чудех се кой ги изпълнява. Вчера разбрах.
Има много песни които си струва човек да чуе като Любов моя, Таен знак, Немил-недраг, Студен пламък, Нежна е нощта, Валшебен танц (сала), Заклинание, Талисман, Жените знаят защо,  Любовна игра, Танцо със спомена, Пожелай ме, Луди нощи, Осъдена любов, Пустиня, Тайна, Ех, мъже.... Аз съм песен. Много са. Има какво да се чуе. Изживяла е всяка от тези песни, създала е много емоция с изпълненията си.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Благодаря.
Тази песен предполагам, че е била голям хит щом на времето Ара/Диапазон пуснаха компилация "Светица и Грешница"? Всъщност това беше една от песните и дуетите на Софи които ме харесаха най-много. Има много интересни песни, които звучат актуално и до днес. Денс звученето ми е любимо. Но не отричам, че и много балади са й повече от добри. Песни които бях чувал като малък "Нов свят" и "В друг свят живея" въобще не знаех, че са нейни и до днес. А си спомням как звучаха по заведенията, където родителите ми ме водеха. Чудех се кой ги изпълнява. Вчера разбрах.
Има много песни които си струва човек да чуе като Любов моя, Таен знак, Немил-недраг, Студен пламък, Нежна е нощта, Валшебен танц (сала), Заклинание, Талисман, Жените знаят защо,  Любовна игра, Танцо със спомена, Пожелай ме, Луди нощи, Осъдена любов, Пустиня, Тайна, Ех, мъже.... Аз съм песен. Много са. Има какво да се чуе. Изживяла е всяка от тези песни, създала е много емоция с изпълненията си.

Цяла поредица бяха тия компилации ❤️

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Как нагло ми отмъкна не само Немил-недраг, а и Таен знак! 😡обожавам ги!

На тая повече обичам оригинала, но е култова и ще ти хареса

То не е само гласът при нея, наистина песните й са били безупречни. Като си ги припомних просто..... тая жена не е имала стигане.

Сподели в други сайтове

То не е само гласът при нея, наистина песните й са били безупречни. Като си ги припомних просто..... тая жена не е имала стигане.

Ара Мюзик беше водещата музикална компания и правеше концептуални албуми на всичките си звезди - Софка, Лия, Кати, Таня ни Тиктока ❤️

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Ара Мюзик беше водещата музикална компания и пранеше концептуални албуми на всичките си звезди - Софка, Лия, Кати, Таня ни Тиктока ❤️

Между другото като сравнително по-нова песен от старите й големи песни и хитове, това ме впечатли. Не знам дали във форума се е коментирала тази песен? От 2016 година е, но съм много приятно изненадан от звученето й, влюбих се в нея.

Сподели в други сайтове

Между другото като сравнително по-нова песен от старите й големи песни и хитове, това ме впечатли. Не знам дали във форума се е коментирала тази песен? От 2016 година е, но съм много приятно изненадан от звученето й, влюбих се в нея.

Пропуснали сме я заради Гринго 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Пропуснали сме я заради Гринго 

Да, защото е в техен общ канал, но участва в някакъв бест който са пуснали от миналата година. Сега ще я кача. Трябва да се направи тема за тази песен! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...