Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 5 часа , DevilWish каза:

“Не просто чай – а промяна!”🌿👑
Всяка билка в тези чайове е подбрана една по една, за да създаде перфектната формула за всеки мъж и жена, които искат да се отърват от излишните килограми. С тяхната помощ променям хората и тяхното самочувствие завинаги – лесно, без усилия, без гладуване и без тежки упражнения!
☕ Slim Tea – естествено подпомага метаболизма и оформя тялото ти, докато се наслаждаваш на уникалния му вкус.
🍃 Detox Plus Yohimbe – първият български чай със съставката йохимбе, която освен че подпомага детоксикацията, има доказано действие върху либидото!
Тези чайове не са просто още един продукт на пазара – те са различни💯Те са създадени, за да направят промяната ти лесна, ефективна и ароматна!
🔥 А сега – специален бонус!
Поръчай пакет Combo и ще получиш специален подарък от мен🎁който ще ти помогне да постигнеш целите си още по-бързо!
💖 И още нещо…
С Detox Plus Yohimbe не само ще се радваш на перфектни форми, но и на незабравими, вълнуващи моменти със своя партньор!
Готов ли си за тази трансформация? Започни днес! ➡️ https://tatyanalife.com 🎁🎁🎁🎁
image.png.cea2b911fd82bc2164f5e9b33f4a00b5.png

Няма нужда от чайове, тая снимка е достатъчна, добре ме разкара, следваща спирка - любимото и възпято от Анелия в тази песен място с двете нули! 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Наковрила се е тя ... като провинциална класна на абитуриенти, опитваща се да завърши заедно с тях. 

Опитва се да се слее с тия, на които им предстоят "важни неща в живота":bn:

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Lelqtian каза:

Няма нужда от чайове, тая снимка е достатъчна, добре ме разкара, следваща спирка - любимото и възпято от Анелия в тази песен място с двете нули! 

Една от любимите ми поп-фолк песни за всички времена и любима на Анелия! Завинаги остава номер 1 въпреки мислите ти за двете 00. Нима мислиш, че Татяна би се справила по добре с ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Песните на Токича не само, че бяха с крадени мелодии, ами бездарната му сестра пишеше възможно най-несъдържателните текстове. Милата имаше речник от 25 думи, които въртеше на случаен принцип.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DarkChild каза:

Песните на Токича не само, че бяха с крадени мелодии, ами бездарната му сестра пишеше възможно най-несъдържателните текстове. Милата имаше речник от 25 думи, които въртеше на случаен принцип.

Ранни версии на chat gpt.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, DevilWish каза:

Една от любимите ми поп-фолк песни за всички времена и любима на Анелия! Завинаги остава номер 1 въпреки мислите ти за двете 00. Нима мислиш, че Татяна би се справила по добре с ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ? 

наша мома посрана Татяна не се спрява добре дори със запушването на клозети, дори там я минава поне еклеРени. Просто е изпуснала момента за възпее любимото си санитарно помещение! 

Току що, asylum каза:

Ранни версии на chat gpt.

Това не предполага ли наличието на интелект, макар и изкуствен? 

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DarkChild каза:

Обичай ме - целувай ме - прегръщай ме - разпалвай ме - разнежвай ме.
Ще бъда твоя тази нощ - само тази нощ - утре си върви.
Изгаряй ме - с пръсти докосвай ме - с поглед събличай ме - с теб да полудея.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , i810 каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

raina_terziyska on March 2, 2025: "💎🧿🧲🪬🌻💞🌻🪬🧲🧿💎".

Райнушка е сложила снимка с годежен пръстен!!! Хоп-троп... Честито!!! Ама къде е Вергил?! :) Много потайно... 

Може да се е сгодила сама за себе си.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, DevilWish каза:

Обичай ме - целувай ме - прегръщай ме - разпалвай ме - разнежвай ме.
Ще бъда твоя тази нощ - само тази нощ - утре си върви.
Изгаряй ме - с пръсти докосвай ме - с поглед събличай ме - с теб да полудея.

Чакала-плакала

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Петя Радева празнува 10 години като текстописец

Най-добрите ѝ текстове са за Манол и Персил, за А нал - най-ужасните.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Може да се е сгодила сама за себе си.

Би обяснило защо гледа снимащия като Зла Мащеха лапета от анимационен филм на Дисни. И се е нагласила като драг кралица. Чакаме кавър на 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Karma93 каза:

Ама докато от Пайнер се чудиха кой сръбски хит на коя певачка да дадат, Токича плячкосваше от Селин Дион и Алис Купър

Кои песни на Токича са копирани/крадени?

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Кои песни на Токича са копирани/крадени?

Токича по-скоро беше много силно вдъхновен до толкова, че приликата да се чува, но да не могат да го осъдят

Анелия - Пепел от рози прилича на A new day has come на Селин Дион 

Карма на Гергана на Пойзън на Алис Купър

Боли на Гергана много приличаше на една на Анна Виси, но не й помня името

Лятна нощ на Гергана приличаше на една песен на Араш, но пак не се сещам за името сега. Ще се разровя

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

Токича по-скоро беше много силно вдъхновен до толкова, че приликата да се чува, но да не могат да го осъдят

Анелия - Пепел от рози прилича на A new day has come на Селин Дион 

Карма на Гергана на Пойзън на Алис Купър

Боли на Гергана много приличаше на една на Анна Виси, но не й помня името

Лятна нощ на Гергана приличаше на една песен на Араш, но пак не се сещам за името сега. Ще се разровя

Музиката много прилича на лятна нощ на Гертрудис

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Танцувай с мен на Гергана - Махната е от спотифай дори, а уж екипа на Токича са автори 

Това е "Обичам лудо" на Малинажа 💀

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...