Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

Крадени или не, явно си имаше публика за по-поп песните на Токича, макар и с наивни и банални текстове, щом въртя 3 певици с тази формула и и трите бяха сред редовните на турнето. Не е единственият копиращ композитор в чалгата. Днес обаче текстове като тези на Кремена и Мая Димитрови не вървят. Людмил е само с 361К гледания за месец и половина.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Gerganafen каза:

Крадени или не, явно си имаше публика за по-поп песните на Токича, макар и с наивни и банални текстове, щом въртя 3 певици с тази формула и и трите бяха сред редовните на турнето. Не е единственият копиращ композитор в чалгата. Днес обаче текстове като тези на Кремена и Мая Димитрови не вървят. Людмил е само с 361К гледания за месец и половина.

Което са с 361К гледания повече, отколкото заслужава. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Fast каза:

Тя не беше ли известна с "Чакала-плакала"  и подобни?

"Ти не знаеш как те чаках, всяка нощ за тебе плаках" - "Сама"  Анелия

"Всяка нощ за тебе плаках, ти не знаеш как те чаках" - "Губя те бавно", Гергана

Мелодията на припева на герината песен е забавена версия на тоя абзац от песента на Анелия. Която пък е кавър. Новатори!

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, HIStory каза:

Мелодията на припева на герината песен е забавена версия на тоя абзац от песента на Анелия. Която пък е кавър. Новатори!

Обективно погледнато, е почти новаторско за ония години да не направеш директен кавър, а да чопнеш оттук, чопнеш оттам, разджуркаш още малко нотите и се получи почти нова песен ;) чак петната от индигото уж не се виждат ... 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Песните са мелодични. А това че са елементарни са идеално ядливи за децата. Кои бяха любимки на лапетата?

Днес също биха хванали децата, просто нямат реклама към правилния таргет. 

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , fengergana каза:

на мен също ми е интересно какво се случва с Галинаж. Меди май и той си махаше всички снимки като обявяваше нещо,така че сега Десита като е с него и е подшушнала на Галс да направи така. И без това не е актуален от 2018та поне да се говори малко за него.

Ама Галин чак да отмени всичките си участия за Март? Странно е 🤔 Ако излезе ПР ще е много тъпо, гледам всичките му фенове се притесняват за него.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Just_Me каза:

Ама Галин чак да отмени всичките си участия за Март? Странно е 🤔 Ако излезе ПР ще е много тъпо, гледам всичките му фенове се притесняват за него.

Или готви нещо за РД? 

Но пък "бъдете здрави" звучи като автопослание. Може би операция някаква.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , HIStory каза:

"Ти не знаеш как те чаках, всяка нощ за тебе плаках" - "Сама", Анелия

“Колко дълго съм те чакала, колко нощи за теб съм плакала” - “Само теб съм обичала”, Емилия

”Ти не знаеш как съм плакала, ти не знаеш как съм чакала” - “Не знаеш”, Анелия 

После Малина изпя същото и в нейната “Не знаеш”, с Азис. 

Но течението “плакала-чакала” го въвежда Рени. 

Сподели в други сайтове

Дано Галин да е добре, но според мен е или ПР или поредната интервенция/операция, която е букнал ласт минет.  

Междувременнно от известно време песента му "Така, така" в стрийминг платформите, вече не се води негова ами на FAIZANN, като и артуорка е сменен с българското знаме. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ANGEL каза:

Дано Галин да е добре, но според мен е или ПР или поредната интервенция/операция, която е букнал ласт минет.  

Междувременнно от известно време песента му "Така, така" в стрийминг платформите, вече не се води негова ами на FAIZANN, като и артуорка е сменен с българското знаме. 

Защо си трие всичко в Инстаграм?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ANGEL каза:

Има си неговата версия, другото явно е някакво пиратско качване както бяха качили целия албум на Галена два пъти с различни обложки

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Андреа отново се носи на крилете на любовта. Блондинката се е върнала в обятията на популярния турския актьор Емре Озмен, твърдят близки на певицата.

Емре МОЛИ Андреа да се върнее при него! Кралица на скандала!
-Ti doide ot Bulgaria v Turcia, no nie te priehme! 😘 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Андреа отново се носи на крилете на любовта. Блондинката се е върнала в обятията на популярния турския актьор Емре Озмен, твърдят близки на певицата.

Емре МОЛИ Андреа да се върнее при него! Кралица на скандала!
-Ti doide ot Bulgaria v Turcia, no nie te priehme! 😘 

Снимала се е с него като фенка - това виждам аз. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Снимала се е с него като фенка - това виждам аз. 

Луда по Емре, ще си остана,
дори да бъда на фотошопа - крава.
Лупа по Емре, дори когато....
ми пълни с лъжи душата.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Има си неговата версия, другото явно е някакво пиратско качване както бяха качили целия албум на Галена два пъти с различни обложки

Тази е качена на ново, предната също си беше официална, но след промяната звучеше с албанския инструментал, гласа на Галин и малко по-забързана като че ли.. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , HIStory каза:

"Сама" е една от най-любимите ми песни на Анелия. Брутален брутализъм!

Трябваше да я направи сингъл с клип.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Турска клиника се хвали, че са отрязали носа на Данна

IMG-3297.jpg

Да бяха рязнали уя на Дончо.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...