Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 10 часа , Lelqtian каза:

Обективно погледнато, е почти новаторско за ония години да не направеш директен кавър, а да чопнеш оттук, чопнеш оттам, разджуркаш още малко нотите и се получи почти нова песен ;) чак петната от индигото уж не се виждат ... 

Гепича е Ружа Игнатова в музиката.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Сама" е една от най-любимите ми песни на Анелия. Брутален брутализъм!

Трябваше да я направи сингъл с клип.

Почти всичко в този албум беше топ. Неслучайно беше най-продаваният през 2003та.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

"Сама" е една от най-любимите ми песни на Анелия. Брутален брутализъм!

Трябваше да я направи сингъл с клип.

Подкрепям,  + тази

Вместо това снима ремикса на Погледни ме в очите,  после след Само мене нямаш вече нямаше закога. 

За половин година някъде Анелия ми беше фаворитка (освен Кама и Глория. Разко изпадна от топа ми с Обичай ме, но в първия албум нямаше слабо.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , ANGEL каза:

Дано Галин да е добре, но според мен е или ПР или поредната интервенция/операция, която е букнал ласт минет.  

Междувременнно от известно време песента му "Така, така" в стрийминг платформите, вече не се води негова ами на FAIZANN, като и артуорка е сменен с българското знаме. 

PORTAL.REGISTRYAGENCY.BG

Ще празнува РД.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, DarkChild каза:

С нос или без нос, все ще си леля Данче.

Когато тънкия ти план да се представяш като (поредния) Майкъл Джексън не мине и пак си си никому неизвестната бедна леля Данче от народа ... 

Сподели в други сайтове

AZIS - JUST LOVE

14.02.2026

Арена 8888

GRABO.BG

AZIS - JUST LOVE - концерт на 14 Февруари - Денят на влюбените, от 19:30ч в Арена 8888 София: • Място в тъмнозелена зона - за 80лв; • Място в тъмносиня зона - ..

Сподели в други сайтове

Утре 17:00 - Илиян feat. Анелия - “Всяко зло е за добро”

WWW.INSTAGRAM.COM

156 likes, 0 comments - ilian_boyd on March 6, 2025: "💥TOMORROW💥 🎼ВСЯКО ЗЛО Е ЗА ДОБРО🎼 🆕YouTube➡️17:00 часа 🆕ПЛАНЕТА ТВ➡️20:00 часа #ilianboyd...
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

156 likes, 0 comments - ilian_boyd on March 6, 2025: "💥TOMORROW💥 🎼ВСЯКО ЗЛО Е ЗА ДОБРО🎼 🆕YouTube➡️17:00 часа 🆕ПЛАНЕТА ТВ➡️20:00 часа #ilianboyd...

Анелия много продуктивна :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

И поотделно, и заедно спамят нон-стоп.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Фолк певецът и продуцент Галин се заличи от интернет и социалните мрежи, като изтри всичките си снимки от личните си профили. В светските среди се шушука, че

Какво ли се случва с Галин? Дано е добре.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Какво се случва с Гейлин? Аз си мисля, че наистина е поредната козметична операция или страничен ефект от нея....Той доста се олива с тия неща...  Може и да е ПР защото от много време нито е хитов, нито има тоя интерес към него.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Mr. Greshen каза:

AZIS - JUST LOVE

14.02.2026

Арена 8888

GRABO.BG

AZIS - JUST LOVE - концерт на 14 Февруари - Денят на влюбените, от 19:30ч в Арена 8888 София: • Място в тъмнозелена зона - за 80лв; • Място в тъмносиня зона - ..

е тва вече е циганска работа, ама чия? явно ще разберем в бъдеще време. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jake каза:

Какво се случва с Гейлин? Аз си мисля, че наистина е поредната козметична операция или страничен ефект от нея....Той доста се олива с тия неща...  Може и да е ПР защото от много време нито е хитов, нито има тоя интерес към него.

Да се отменят участия за цял месец в последния момент би било доста кофти бизнес/ПР план. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...