Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 1 час, fengergana каза:

церемонията на наградите на Веселина е била е мазето им,честито!

IMG_3191 4.jpeg

Имаше лайв излъчване на това нещо и каза, че снима видео за "Не виждам". С участие на хората, които са създали песента като клип, текст и музика и ще има интервю от всички тях. Щяло да е интересен материал и си заслужавало, защото след тази песен се била откроила като певица. Сети се тя след 22 години :D 

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , FolkEmpire каза:

И на тоя песните са му прецакани в платформите :D Всичко на Шит Фикс :D Гръмнал бойлер цайс :D

Свинекомплекса работи за него!

Всъщност прилича на яйцето Хъмпти Дъмпти от Котаракът в чизми :D

images?q=tbn:ANd9GcQ02TKdyCuF-0IlzspcxNJ

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Колко е мазен 🤮

Ни думай ... Едната овца като тръгне и всички след нея :D Тая обаче май е най-накрая на опашката. Пак е изхарчил парите по хотели и сега няма кво да яде.

С тия филтри е като анимационен герой :D 

преди 1 час , fengergana каза:

церемонията на наградите на Веселина е била е мазето им,честито!

IMG_3191 4.jpeg

Тия награди в дупарата с гума може да си ги ползва :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, FolkEmpire каза:

Ни думай ... Едната овца като тръгне и всички след нея :D Тая обаче май е най-накрая на опашката. Пак е изхарчил парите по хотели и сега няма кво да яде.

Интересно защо като се бие в гърдите, че е “най-голямата балканска звезда” не направи Стадион Васил Левски. Вероятно го е страх, че няма да продаде билетите. 
Така или иначе и той сигурно ще направи сборен концерт като Стораро. От последните 10 години 95% от дискографията му е дуети.

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , fengergana каза:

някой скоро беше питал къде е Лео. 
Чупи си яйца в главата в Тик Ток

IMG_3178.jpeg

Той от доста време пуска лайвове. Няколко пъти е намеквал, че засега се е отказал от музиката. 
Рядко отговаря на въпроси свързани с кариерата му.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Emanuela.Carey каза:

Интересно защо като се бие в гърдите, че е “най-голямата балканска звезда” не направи Стадион Васил Левски. Вероятно го е страх, че няма да продаде билетите. 
Така или иначе и той сигурно ще направи сборен концерт като Стораро. От последните 10 години 95% от дискографията му е дуети.

Страх го е и си личи - година преди датата да пусне билетите :D Че и в Грабо, бая пести, явно наистина е останал без пара. А ако не бяха дуетите му, щеше да си седи на "Хабиби" и "Мотел".
Само дано някой му каже, че на концерт се предполага, че трябва да има повечеко живо пеене, не 100% плейбек като на участията му. Макар че след 2та плейбек концерта на Криско нищо няма да ме изненада.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Ergeni каза:

Емрах пак е по новините с вдигане на 200+км в час. И пак намериха как да го покрият.

Е кой ще посегне на отрочето на най-големата звезда на турците в БГ? Да не са луди?  :D Стружката е като Бойко в чалгата. Същото е като със Софка и Винченцо :D

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Той от доста време пуска лайвове. Няколко пъти е намеквал, че засега се е отказал от музиката. 
Рядко отговаря на въпроси свързани с кариерата му.

Супер новина! Че това виене по Хит Микс където го въртят нон стоп не се издържа. Трябва да го спрат и там!

Иначе много бързо се е отказало гръмнато бойлерче в очите. Изхарчиха по него излишни пари пак за някакъв каприз. Сега е намерил парата в Тик-тока явно :D

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-3358.jpg

И след това разбрах, че това са подбрани... пипирудки :D 

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

BTVNOVINITE.BG

Действието се развива на Околовръстното шосе в София

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, FikLena каза:
BTVNOVINITE.BG

Действието се развива на Околовръстното шосе в София

Мен лично Емрах ме е засичал два или три пъти в Студентски с неговата кола. Да не говорим че си кара по улици в населени места с над 100км/ч. Личи си че изобщо не познава нито знаците, нито знае за предимствата или правилата.

Баща му като му е купил книжката е мислил какъв кючек да пусне, а не дали синът му ще сгази някой.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Emanuela.Carey каза:

Мен лично Емрах ме е засичал два или три пъти в Студентски с неговата кола. Да не говорим че си кара по улици в населени места с над 100км/ч. Личи си че изобщо не познава нито знаците, нито знае за предимствата или правилата.

Баща му като му е купил книжката е мислил какъв кючек да пусне, а не дали синът му ще сгази някой.

Не е шофирал той.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Emanuela.Carey каза:

А като се убие ще реве, че е бил ангелче и жертва.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, FikLena каза:

Не е шофирал той.

Малко по-креативен е от Вая! Дал я за тест драйв, но клипчето си го качил на неговото стори.

"Пред NOVA Емрах Стораро обясни, че колата от клипа е пусната за продажба и всеки, който поискал - можел да покара автомобила. „Вчера го бях дал на клиенти - няколко човека. Не знам кой точно е шофирал и от клипа не става ясно. Момчетата я взеха за тестдрайв”, каза той."

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, asylum каза:

Кои са тия престарели жрици?

Някакви фенки на Преслава. Няма лошо. Нека покажат любовта си... леличките. 
Първото прилича на Таня Тик-Тока с поредната сменена глава.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

СЕНЗАЦИЯ! СКАНДАЛ! Фолк звездите Ваня Великова и Рашия в напрегната среща на летището! 🔥✈️ На път за Белгия, където ги очакват горещи участия, Ваня...

Сподели в други сайтове

Емрах Стораро вече е разпитан.

„Допреди малко бях в КАТ. Дал съм всички имена на хората, които с били вътре“, посочва той.

Наказанието за подобно нарушение започва от 700 лева и отнемане на шофьорската книжка.

В профила на певеца се откриват и други клипове, качени от него. Относо с шофиране от над 150 до 301 километра в час.

BTVNOVINITE.BG

„Бях я дал на клиенти да я карат. И те, докато я тестват, са направили тази глупост“, коментира Емрах

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...