Karma93 Публикувано Събота в 11:09 Report Share Публикувано Събота в 11:09 Защо е по чорапогащник на сцената? Ема може да те задави със сценичните си костюми. Иначе в тая песен- - "Гасна по теб" -"Без теб не мога" -"Плакала, чакала" -"Спира болката в мене" Мая и Кремена Димитрови се делят речник от 50 думи 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 11:20 Report Share Публикувано Събота в 11:20 Джордан и Софи Маринова - 18:00 днес 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 11:42 Author Report Share Публикувано Събота в 11:42 преди 10 часа , Lelqtian каза: Дами канят, а гост-изпълнител, Джин без Тоник. Защо с някъв дижей, а не с половинката му Ивена? Докога? По-добре чист Джин По-важното е, че има краставици и домати в менюто! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 11:43 Author Report Share Публикувано Събота в 11:43 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Джордан и Софи Маринова - 18:00 днес Нещо след "Къртиш" не му се получават много нещата? Аз лично забравих, че съществува. Дано е яка заради Софи Маринова ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 11:48 Report Share Публикувано Събота в 11:48 преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Джордан и Софи Маринова - 18:00 днес Леля Джуджа прилича на хомосексуална версия на Саби на тази фотография. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 11:56 Report Share Публикувано Събота в 11:56 От 5.03.2025 г. от 21:40, HIStory каза: Подкрепям, + тази Вместо това снима ремикса на Погледни ме в очите, после след Само мене нямаш вече нямаше закога. За половин година някъде Анелия ми беше фаворитка (освен Кама и Глория. Разко изпадна от топа ми с Обичай ме, но в първия албум нямаше слабо. В първият албум на Аня почти всичко беше хит до хит - успех, който не успя да повтори със следващите си. "Прости", "Само тази нощ" и "Лед и огън" си тресяха държавата с някакви смешни ТВ версийки от коледните програми в Приказките. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 12:15 Report Share Публикувано Събота в 12:15 преди 7 часа , Lelqtian каза: Софи Маринова от али експрес по скоро. Чуй песента 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Събота в 13:34 Report Share Публикувано Събота в 13:34 преди 18 часа , Emanuela.Carey каза: Джия се снимала с Динев и Мартина от Ергена. Парцал! И без това с музика няма да те запомнят! Динев прилича на 20 годишен пикльо, на колко е пак да питам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 13:49 Report Share Публикувано Събота в 13:49 преди 14 минути, fengergana каза: Динев прилича на 20 годишен пикльо, на колко е пак да питам? Какво се правиш че не знаеш, като точно ти им съсипа семейството! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 14:37 Report Share Публикувано Събота в 14:37 преди 1 час, fengergana каза: Динев прилича на 20 годишен пикльо, на колко е пак да питам? Но е хот,а като прибавим и милионите му ме карат да съм !!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 14:39 Report Share Публикувано Събота в 14:39 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 14:48 Author Report Share Публикувано Събота в 14:48 300 пъти в минута бие сърцето в менеееееееее Един от най-яките поп-фолк кючеци! Обожавам! ❤️ МАЛИНА ❤️❤️❤️ 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 14:50 Report Share Публикувано Събота в 14:50 @Emanuela.Carey 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Събота в 14:57 Report Share Публикувано Събота в 14:57 преди 14 часа , GSA каза: Не съм съгласен, че не и пука за чалгата. За последната година е пуснала 5 проекта. Друг е въпроса колко са успешни, как ги промотира и защо в на Пайнер канала няма шанс за нищо! Трябва генерална промяна. Да, пусна....ама са страхотни бози и не става нищо от тях... преди 15 часа , fengergana каза: мами в последните два албума пуска и доста хороводни песни от всяка област,защото и на мен ми беше писнала до 2018та само македонски. Няма глас за бавни песни като Емилия,Нелина,Десислава,защото няма орнаментика, но бързите от последния албум са топ. Май месец ще пее и на големия събор в Пловдив,където по принцип викат по-изявените фолклорни певци,така че поне във фолклора ѝ се получава, за това и вече не се старае толкова в чалгата. Да, аз може би малко попрекалих с коментара, но песните наистина са много специфични и са конкретна аудитория/.....Все пак е похвално, че някой инвестира в фолклора. Личи си, че го обича, но просто няма този гласа за там... Тя с тънък, носов глас и нулева орнаментика. преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Джордан и Софи Маринова - 18:00 днес Този пак е станал свиня май? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 15:18 Report Share Публикувано Събота в 15:18 преди 29 минути, DevilWish каза: 300 пъти в минута бие сърцето в менеееееееее Един от най-яките поп-фолк кючеци! Обожавам! ❤️ МАЛИНА ❤️❤️❤️ 2 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 15:49 Author Report Share Публикувано Събота в 15:49 Много ясно е! Женска злоба е! Не можеш да преГЛЪТНЕШ, че съм по-добра от теб! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 15:56 Report Share Публикувано Събота в 15:56 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Събота в 16:15 Report Share Публикувано Събота в 16:15 Снощи бях на участие на Галена. 𝔎𝔯𝔞𝔰𝔦𝔪𝔦𝔯 ℜ𝔞𝔩𝔢𝔳 (𝔄𝔩𝔳𝔞𝔯𝔬) (@k.r.a.s.i.m.i.r_r.a.l.e.v) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 432 likes, 395 comments - k.r.a.s.i.m.i.r_r.a.l.e.v on January 9, 2025: "На тати принцесата.". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Събота в 16:38 Report Share Публикувано Събота в 16:38 Много добро интервю на Камелия по БТВ. Може би най-истинското и до момента в кариерата.... Преди време много ме нападаха във форума за това което казах за Камелия, спорех и с Фокси, но тя сега потвърди всичко което казвах многократно. Да, Камелия беше много озлобена от това, че няма деца, завиждаше на колежките си и за това ги нападаше постоянно. Да, Камелия и Цветин бяха разделени и всеки си имаше живота, а само работеха заедно. Тя каза година, но е повече със сигурност. Спомена, че е била много властна и доминираща, това съм го писал многократно. След детето, тя определено се променя и не е онази зла жена която бълва злоба срещи целия свят... Радвам се за нея и желая да гледа детето си със здраве. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 16:47 Report Share Публикувано Събота в 16:47 преди 6 минути, Jake каза: Много добро интервю на Камелия по БТВ. Може би най-истинското и до момента в кариерата.... Преди време много ме нападаха във форума за това което казах за Камелия, спорех и с Фокси, но тя сега потвърди всичко което казвах многократно. Да, Камелия беше много озлобена от това, че няма деца, завиждаше на колежките си и за това ги нападаше постоянно. Да, Камелия и Цветин бяха разделени и всеки си имаше живота, а само работеха заедно. Тя каза година, но е повече със сигурност. Спомена, че е била много властна и доминираща, това съм го писал многократно. След детето, тя определено се променя и не е онази зла жена която бълва злоба срещи целия свят... Радвам се за нея и желая да гледа детето си със здраве. С право са те нападали - писал си само глупости. Камелия никога не е била злобна. Колежките ѝ повечето са тотално дъно. За какво да им завижда - че ги порят мутри на влачке в смрадлива кръчма или затова, че са боксови круши на същите, щото сами не могат да си изкарат мангизи за хлеба и тока?! 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Събота в 17:59 Report Share Публикувано Събота в 17:59 Честит празник мили мои. Мами става тренд с неофициално пусната песен и слайдшоу. Над 500 клипа от вчера… TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Събота в 18:32 Report Share Публикувано Събота в 18:32 Камелия - провокацията е нейната сила - bTV Media Group - bTV WWW.BTV.BG 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 19:26 Report Share Публикувано Събота в 19:26 Джоанна из бак! 😍 20 реакции | Честита Баба Марта! #apapa #doktore #galena #cover... WWW.FACEBOOK.COM Честита Баба Марта! #apapa #doktore #galena #cover #despinavandi #fyp. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 19:32 Report Share Публикувано Събота в 19:32 омг, най-сетне целия клип с невероятно качество. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 19:39 Report Share Публикувано Събота в 19:39 34 клип с над 10 милиона гледания. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.