Jake Публикувано Събота в 19:56 Report Share Публикувано Събота в 19:56 преди 1 час, Sunlight каза: Камелия - провокацията е нейната сила - bTV Media Group - bTV WWW.BTV.BG Напротив,....тя сама казава, че се е озлобила много и дори Цветин е казала, че тя е променена и е друга... нападаше Преслава многократно, Андреа е дъно, да...но Глория, Преслава бяха често нападнати. Всичко при нея се движеше около скандали с ц ици и пу"тка и скандали с колеги.... Тя е от големите имена които никога не изградиха стабилна фенска маса.. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 20:15 Report Share Публикувано Събота в 20:15 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: С право са те нападали - писал си само глупости. Камелия никога не е била злобна. Колежките ѝ повечето са тотално дъно. За какво да им завижда - че ги порят мутри на влачке в смрадлива кръчма или затова, че са боксови круши на същите, щото сами не могат да си изкарат мангизи за хлеба и тока?! Двете не са взаимноизключващи се. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Събота в 21:58 Report Share Публикувано Събота в 21:58 преди 2 часа , Jake каза: Напротив,....тя сама казава, че се е озлобила много и дори Цветин е казала, че тя е променена и е друга... нападаше Преслава многократно, Андреа е дъно, да...но Глория, Преслава бяха често нападнати. Всичко при нея се движеше около скандали с ц ици и пу"тка и скандали с колеги.... Тя е от големите имена които никога не изградиха стабилна фенска маса.. Глупости, Камелия има(ше) повече фенове от почти всички изброени. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Събота в 22:06 Report Share Публикувано Събота в 22:06 преди 6 минути, HIStory каза: Глупости, Камелия има(ше) повече фенове от почти всички изброени. Не е вярно....Във форума на Планета дори тя и Малина бяха винаги с най-малко фенове и коментари... Може би в самото и начало, тогава нямам идея. Бях на фен клуб на Камелия, не знайно как към 2004-та и тя имаше доста малко събрани хора, докато на Магда се пръскаше по шевовете... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 22:24 Report Share Публикувано Събота в 22:24 Дриско чак Фен ТВ са му отразили лапешкия концерт Само лапета Азо и той през ден в Нова на интервю на разпит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Събота в 22:53 Report Share Публикувано Събота в 22:53 Какво ли се случва с Галин?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 23:48 Report Share Публикувано Събота в 23:48 Данна се показва с новият нос 1 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 23:51 Report Share Публикувано Събота в 23:51 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Данна се показва с новият нос Снимка за сравнение, ако случайно вече сте забравили стария нос на милата ни стринка Данче: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 23:53 Report Share Публикувано Събота в 23:53 Какво е това “Забранена музика”,в което е участвала Андреа? Някакъв концерт ли е било? Иначе е пръснала,дори някакви пълнежи като “Късай етикета” са с добри приеми 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 00:41 Report Share Публикувано Неделя в 00:41 преди 46 минути, xroflx9 каза: Какво е това “Забранена музика”,в което е участвала Андреа? Някакъв концерт ли е било? Иначе е пръснала,дори някакви пълнежи като “Късай етикета” са с добри приеми мило, късай етикета си беше гърмежен урвенски хит!!! до колкото знам смесват няколко стила на такива събития по баровете 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 00:52 Report Share Публикувано Неделя в 00:52 преди 9 минути, fengergana каза: мило, късай етикета си беше гърмежен урвенски хит!!! до колкото знам смесват няколко стила на такива събития по баровете Мило,не съм слушал чалга тогава,за да знам!!! Винаги съм я мислел за пълнеж,нищо че ми е в топ 5 на любимите песни на Дора. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 01:08 Report Share Публикувано Неделя в 01:08 преди 2 часа , FikLena каза: Какво ли се случва с Галин?? Отдал се е на вярата. Станал е монах. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 01:13 Report Share Публикувано Неделя в 01:13 преди 19 минути, xroflx9 каза: Мило,не съм слушал чалга тогава,за да знам!!! Винаги съм я мислел за пълнеж,нищо че ми е в топ 5 на любимите песни на Дора. добре,че достатъчно са ти блъскали главата в таблата на леглото,за да прослушаш чалга!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 01:17 Report Share Публикувано Неделя в 01:17 Поздрави на всички, които се припознават в тази песен. Доста сте тук. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 01:28 Report Share Публикувано Неделя в 01:28 преди 13 минути, fengergana каза: добре,че достатъчно са ти блъскали главата в таблата на леглото,за да прослушаш чалга!!! Не точно!! Аз бях девица преди това,чалгата и ти ме развалихте!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Неделя в 01:41 Report Share Публикувано Неделя в 01:41 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Снимка за сравнение, ако случайно вече сте забравили стария нос на милата ни стринка Данче: Докарала е визията лелка доста успешно. Защо така се направи на нищо това момиче не знам. 🤷♀️ 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Неделя в 01:45 Report Share Публикувано Неделя в 01:45 Камелия дето се изцепи, че нямала конкуренция кърти с гледания на последните си песнии: 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Неделя в 02:36 Report Share Публикувано Неделя в 02:36 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Данна се показва с новият нос Носът й вече беше малък? Точно 0 вече е останало от естествения й чар след всичките корекции. преди 45 минути, Stela каза: Камелия дето се изцепи, че нямала конкуренция кърти с гледания на последните си песнии: "Вече ме губиш" е страхотна песен, предходните 2 - също стойностни, но май вече започна да залязва за съжаление... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 03:06 Report Share Публикувано Неделя в 03:06 преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: С право са те нападали - писал си само глупости. Камелия никога не е била злобна. Колежките ѝ повечето са тотално дъно. За какво да им завижда - че ги порят мутри на влачке в смрадлива кръчма или затова, че са боксови круши на същите, щото сами не могат да си изкарат мангизи за хлеба и тока?! Остави го първо да си каже кой от буквениците от паметните сблъсъци Деса или Кама, и тогава го почвай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Неделя в 03:24 Report Share Публикувано Неделя в 03:24 преди 31 минути, Gerganafen каза: Носът й вече беше малък? Точно 0 вече е останало от естествения й чар след всичките корекции. Леля Данче и естествен чар? А това май не е корекция, болнично легло, 100% си е млатила фейса в близката стена. Дори на нейната престолна възраст, ще и мине 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 10:15 Author Report Share Публикувано Неделя в 10:15 преди 6 часа , Lelqtian каза: Леля Данче и естествен чар? А това май не е корекция, болнично легло, 100% си е млатила фейса в близката стена. Дори на нейната престолна възраст, ще и мине Леля Данче е една МЕРЗАВКА! Да се разкара вече! Никой няма да я слуша! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Неделя в 10:45 Report Share Публикувано Неделя в 10:45 Интервюто на Камелия беше хубаво. Не мисля, че Кама залязва, но го няма онзи фурор от времената, когато беше с онзи оркестър по дискотеките и всички я хвалиха къф копон праи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 11:21 Report Share Публикувано Неделя в 11:21 преди 11 часа , xroflx9 каза: Какво е това “Забранена музика”,в което е участвала Андреа? Някакъв концерт ли е било? Иначе е пръснала,дори някакви пълнежи като “Късай етикета” са с добри приеми Клубно събитие където пускат и смесват всякаква музика наведнъж (напр. Мила Робърт, Disney и Радо Шишарката в един сетлист). Обикновено са някакви тролски песни, които са ставали мемета през годините. В песните смесват Тиктоци, клипове от Съдебен спор и тн. Може би Анди също е била поканена като клоун, но хитовете са надделяли ♥️ 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 11:50 Report Share Публикувано Неделя в 11:50 преди 28 минути, Emanuela.Carey каза: Клубно събитие където пускат и смесват всякаква музика наведнъж (напр. Мила Робърт, Disney и Радо Шишарката в един сетлист). Обикновено са някакви тролски песни, които са ставали мемета през годините. В песните смесват Тиктоци, клипове от Съдебен спор и тн. Може би Анди също е била поканена като клоун, но хитовете са надделяли ♥️ Познай нас с @fengergana за какво ни извикаха там 😜 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Неделя в 11:51 Report Share Публикувано Неделя в 11:51 Камелия с актуални или без актуални хитове е харесвана и търсена. Нормално е с годините да няма същата енергия на участия. Последно бях на нейно участие януари, старите ѝ хитове си гърмят. "Името ти", "Дразни ме", "План Б", дуета с Робов също се знаят и се пеят. Според мен като цяло вече го няма фурорът по участията на изпълнителите. Хората не се бутат толкова да се снимат с тях, не им пука особено дали някой пее или не. В повечето случаи всеки отива там да се напие, да избие малко комплекси, евентуално да се забие с някой и толкова. Не съм чувал скоро някой след дискотека да коментира как е пяла певицата, дали е било на плейбек или на живо, кои песни са хитове, как е била облечена и т.н. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.