Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 1 час, Sunlight каза:

Напротив,....тя сама казава, че се е озлобила много и дори Цветин е казала, че тя е променена и е друга... нападаше Преслава многократно, Андреа е дъно, да...но Глория, Преслава бяха често нападнати. Всичко при нея се движеше около скандали с ц ици и пу"тка и скандали с колеги.... Тя е от големите имена които никога не изградиха стабилна фенска маса..

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

С право са те нападали - писал си само глупости. Камелия никога не е била злобна. Колежките ѝ повечето са тотално дъно. За какво да им завижда - че ги порят мутри на влачке в смрадлива кръчма или затова, че са боксови круши на същите, щото сами не могат да си изкарат мангизи за хлеба и тока?!

Двете не са взаимноизключващи се.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jake каза:

Напротив,....тя сама казава, че се е озлобила много и дори Цветин е казала, че тя е променена и е друга... нападаше Преслава многократно, Андреа е дъно, да...но Глория, Преслава бяха често нападнати. Всичко при нея се движеше около скандали с ц ици и пу"тка и скандали с колеги.... Тя е от големите имена които никога не изградиха стабилна фенска маса..

Глупости, Камелия има(ше) повече фенове от почти всички изброени.  

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, HIStory каза:

Глупости, Камелия има(ше) повече фенове от почти всички изброени.  

Не е вярно....Във форума на Планета дори тя и Малина бяха винаги с най-малко фенове и коментари... Може би в самото и начало, тогава нямам идея.  Бях на фен клуб на Камелия, не знайно как към 2004-та и тя имаше доста малко събрани хора, докато на Магда се пръскаше по шевовете...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Данна се показва с новият нос

IMG-3430.jpg
IMG-3431.jpg

Снимка за сравнение, ако случайно вече сте забравили стария нос на милата ни стринка Данче:

IMG-3432.jpg

Сподели в други сайтове

Какво е това “Забранена музика”,в което е участвала Андреа? Някакъв концерт ли е било? Иначе е пръснала,дори някакви пълнежи като “Късай етикета” са с добри приеми

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, xroflx9 каза:

Какво е това “Забранена музика”,в което е участвала Андреа? Някакъв концерт ли е било? Иначе е пръснала,дори някакви пълнежи като “Късай етикета” са с добри приеми

мило, късай етикета си беше гърмежен урвенски хит!!! до колкото знам смесват няколко стила на такива събития по баровете

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, fengergana каза:

мило, късай етикета си беше гърмежен урвенски хит!!! до колкото знам смесват няколко стила на такива събития по баровете

Мило,не съм слушал чалга тогава,за да знам!!! Винаги съм я мислел за пълнеж,нищо че ми е в топ 5 на любимите песни на Дора.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, xroflx9 каза:

Мило,не съм слушал чалга тогава,за да знам!!! Винаги съм я мислел за пълнеж,нищо че ми е в топ 5 на любимите песни на Дора.

добре,че достатъчно са ти блъскали главата в таблата на леглото,за да прослушаш чалга!!!

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, fengergana каза:

добре,че достатъчно са ти блъскали главата в таблата на леглото,за да прослушаш чалга!!!

Не точно!! Аз бях девица преди това,чалгата и ти ме развалихте!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Снимка за сравнение, ако случайно вече сте забравили стария нос на милата ни стринка Данче:

IMG-3432.jpg

Докарала е визията лелка доста успешно. Защо така се направи на нищо това момиче не знам. 🤷‍♀️

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Данна се показва с новият нос

IMG-3430.jpg
IMG-3431.jpg

Носът й вече беше малък? Точно 0 вече е останало от естествения й чар след всичките корекции.

преди 45 минути, Stela каза:

Камелия дето се изцепи, че нямала конкуренция кърти с гледания на последните си песнии:

Screenshot_20250309_034348_YouTube.jpg.a4cebe704d8ee29b8b22f92d26e9b2ad.jpg

"Вече ме губиш" е страхотна песен, предходните 2 - също стойностни, но май вече започна да залязва за съжаление...

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза:

С право са те нападали - писал си само глупости. Камелия никога не е била злобна. Колежките ѝ повечето са тотално дъно. За какво да им завижда - че ги порят мутри на влачке в смрадлива кръчма или затова, че са боксови круши на същите, щото сами не могат да си изкарат мангизи за хлеба и тока?!

Остави го първо да си каже кой от буквениците от паметните сблъсъци Деса или Кама, и тогава го почвай ;) 

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Gerganafen каза:

Носът й вече беше малък? Точно 0 вече е останало от естествения й чар след всичките корекции.

Леля Данче и естествен чар? А това май не е корекция, болнично легло, 100% си е млатила фейса в близката стена. Дори на нейната престолна възраст, ще и мине ;) 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Lelqtian каза:

Леля Данче и естествен чар? А това май не е корекция, болнично легло, 100% си е млатила фейса в близката стена. Дори на нейната престолна възраст, ще и мине ;) 

Леля Данче е една МЕРЗАВКА! Да се разкара вече! Никой няма да я слуша!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Интервюто на Камелия беше хубаво.

Не мисля, че Кама залязва, но го няма онзи фурор от времената, когато беше с онзи оркестър по дискотеките и всички я хвалиха къф копон праи.

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , xroflx9 каза:

Клубно събитие където пускат и смесват всякаква музика наведнъж (напр. Мила Робърт, Disney и Радо Шишарката в един сетлист).

Обикновено са някакви тролски песни, които са ставали мемета през годините. В песните смесват Тиктоци, клипове от Съдебен спор и тн.

Може би Анди също е била поканена като клоун, но хитовете са надделяли ♥️

IMG-3443.jpg

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Emanuela.Carey каза:

Клубно събитие където пускат и смесват всякаква музика наведнъж (напр. Мила Робърт, Disney и Радо Шишарката в един сетлист).

Обикновено са някакви тролски песни, които са ставали мемета през годините. В песните смесват Тиктоци, клипове от Съдебен спор и тн.

Може би Анди също е била поканена като клоун, но хитовете са надделяли ♥️

IMG-3443.jpg

Познай нас с @fengergana за какво ни извикаха там 😜

Сподели в други сайтове

Камелия с актуални или без актуални хитове е харесвана и търсена.

Нормално е с годините да няма същата енергия на участия. Последно бях на нейно участие януари, старите ѝ хитове си гърмят. "Името ти", "Дразни ме", "План Б", дуета с Робов също се знаят и се пеят. 

Според мен като цяло вече го няма фурорът по участията на изпълнителите. Хората не се бутат толкова да се снимат с тях, не им пука особено дали някой пее или не. В повечето случаи всеки отива там да се напие, да избие малко комплекси, евентуално да се забие с някой и толкова. Не съм чувал скоро някой след дискотека да коментира как е пяла певицата, дали е било на плейбек или на живо, кои песни са хитове, как е била облечена и т.н. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...