DevilWish Публикувано Неделя в 23:52 Author Report Share Публикувано Неделя в 23:52 преди 1 час, DarkChild каза: Това е най-надценената нейна песен. Оф, по-добре да бяха накарали да пеят "Дяволско желание" или "И когато съмне" или... "Да гори в любов".... какво е това.... "Лъжа е".... Кой ще я имитира? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 23:58 Author Report Share Публикувано Неделя в 23:58 преди 1 минута, Fast каза: Попето забрани на Елена Паришева да пее HOTNEWS.BG Горещи новини Спомням си я тази статия, но не вярвам много на този сайт. По-пиперлив ми е. Ние няма как да знаем какви са техните отношения. Може той просто да й е казал, че не му е приятно да пее по дискотеки и кръчми и тя просто да е била съгласна с това. В крайна сметка и според мен семейството е много по-важно от кариерата. То си е до човек. Но не може някой да ти забранява да правиш нещо.... най-малкото ако нямат сключен брак? С дете, без дете .... напускаш го и толкова. Какви са тия неща? В 21-ви век ще се забранява нещо..... Има такива хора, де.... но аз мисля, че на Елена в последно време май не й се занимаваше толкова. Нямаше го онзи хъс по времето на "Първата-последната", "Тук и сега".... Със сигурност и тя си е решила така. Даже трябваше да има една балада която се казва "Заради едната слава", но така и не я издаде.... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Понеделник в 00:01 Report Share Публикувано Понеделник в 00:01 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 00:09 Report Share Публикувано Понеделник в 00:09 преди 28 минути, DevilWish каза: А защо обвинявате мъжът й? Може решението да е нейно. Иска да си гледа детето и когато вече има семейство кариерата да не й е толкова важна. Аз никого не съм обвинявал. Просто догадки. Не съм им светил за да знам в какви отношения са. Може и тя да си е решила да си гледа детето. Пример за това са ми няколко певици, които бяха стопирали кариерите си за да си изгледат децата. Иначе това май й е последното интервю: В историята как са се запознали, тя пуска кукичката въпреки, че е била обвързана тогава. После се е правила на недостъпна, а този е бягал след нея. Също може да е отнесла сериозна обида от някого в бранша и това да я е накарало да спре с кариерата. Отново примери като Мая която разказваше, как са започнали да си водят спонсори, а другите, които нямат да остават на заден план и да нямат развитие и да се влага в тях. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 00:13 Author Report Share Публикувано Понеделник в 00:13 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Аз никого не съм обвинявал. Просто догадки. Не съм им светил за да знам в какви отношения са. Може и тя да си е решила да си гледа детето. Пример за това са ми няколко певици, които бяха стопирали кариерите си за да си изгледат децата. Иначе това май й е последното интервю: Това интервю за първи път го виждам. Те са много този тип певици.... Онзи ден Вероника е публикувала участие в края на този месец. Нищо чудно и нея да я видим. На мен най-много ми липсва Гергана. Нейното отсъствие се усеща. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 00:17 Report Share Публикувано Понеделник в 00:17 преди 19 минути, DevilWish каза: Това интервю за първи път го виждам. Те са много този тип певици.... Онзи ден Вероника е публикувала участие в края на този месец. Нищо чудно и нея да я видим. На мен най-много ми липсва Гергана. Нейното отсъствие се усеща. Аз го гледах даже когато го излъчваха по Култ още когато Дикова беше водеща на това предаване. Просто е имало доста подрязване на крилцата на доста певици в пика им и това ги е обидило и унижило и са решили да спрат с кариерата и да се отдадат на единственото хубаво нещо в живота, да си отгледаш наследници. Елена е болна на тема справедливост, така, Че като нищо да са я засегнали тогава. Също на края на това интервю Дикова й пожелава да се видят отново, но Елена се изсмя и казва "Едва ли!". Та май тя така е решила да си тегли хикса на кариерата и публични изяви. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 00:20 Author Report Share Публикувано Понеделник в 00:20 Току що, FolkEmpire каза: Аз го гледах даже когато го излъчваха по Култ още когато Дикова беше водеща на това предаване. Дикова я харесвам, но предаването сигурно съм го гледал 2-3 пъти.... То е било отдавна. Тя откога я замества Трифонова? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 00:22 Report Share Публикувано Понеделник в 00:22 преди 19 минути, DevilWish каза: Дикова я харесвам, но предаването сигурно съм го гледал 2-3 пъти.... То е било отдавна. Тя откога я замества Трифонова? 2020-та става водеща Трифонова. А това интервю е от 2017-та. Смятай колко време е минало от липса на публична изява на Елена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 00:24 Author Report Share Публикувано Понеделник в 00:24 Току що, FolkEmpire каза: 2020-та става водеща Трифонова. Значи не е от толкова скоро колкото си мислех Между другото попаднах сега на изпълнението на Роксана от миналите Капки и реших да го чуя.... Абе, не е толкова зле като Петя. Тук се е постарала женицата. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 00:27 Report Share Публикувано Понеделник в 00:27 преди 4 минути, DevilWish каза: Значи не е от толкова скоро колкото си мислех Между другото попаднах сега на изпълнението на Роксана от миналите Капки и реших да го чуя.... Абе, не е толкова зле като Петя. Тук се е постарала женицата. Само като крякаша ААААААААА, ми звучеше като тресната от ток Иначе на моменти сякаш слушах мюзикъл 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 00:31 Author Report Share Публикувано Понеделник в 00:31 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Само като крякаша ААААААААА, ми звучеше като тресната от ток Иначе на моменти сякаш слушах мюзикъл Повечето от коментарите много я хвалят, но като гледам хората са недоволни, че въртят само едни и същи песни. Същият случай като с "Лъжа е", "Луда по тебе" и още много други песни. Аз очаквам да й се падне бЕйонЦе. Много искам да я видя като нейната идолка и даже се надявах, тя пък си избра Софи Маринова. Хитруша! Въртиопашка! Това е, защото знае, че нямаше да се справи с английския. Но ако беше репетирала..... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 00:36 Report Share Публикувано Понеделник в 00:36 преди 6 минути, DevilWish каза: Повечето от коментарите много я хвалят, но като гледам хората са недоволни, че въртят само едни и същи песни. Същият случай като с "Лъжа е", "Луда по тебе" и още много други песни. Аз очаквам да й се падне бЕйонЦе. Много искам да я видя като нейната идолка и даже се надявах, тя пък си избра Софи Маринова. Хитруша! Въртиопашка! Това е, защото знае, че нямаше да се справи с английския. Но ако беше репетирала..... Тя има огромна фенска маса от нейния етнос. А за песните както бях писал, си мисля, че това е заради правата. На Халвата ще му олекне джоба с няколко бона за права на нови песни вместо да събере пакет от стари на промоция и да ги върти по 100 пъти с години Типичен БГ бизнес план. Купуваш нещо на промоция и го предлагаш за нещо УАУ на клиента А то всъщност е боклук или не върви в днешно време. Бизнесмените в България обичат да правят пари от нищото. Предлагат грубо казано говна за сметка на количество и печалба. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Понеделник в 01:39 Report Share Публикувано Понеделник в 01:39 преди 1 час, DevilWish каза: Тя откога я замества Трифонова? Откакто гостува Вики от Мастило и разглезените й деца се държаха като лекенца. Поне така се писа, макар че не виждам как това е вина на водещата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 07:56 Report Share Публикувано Понеделник в 07:56 преди 7 часа , Fast каза: Стопира я да пее. Това казва достатъчно.. Аз не мисля че е само заради мъжът ѝ. Може би в самото начало той е бил главния фактор, но за да се върне в момента и да е успешна, Елена наистина трябва да вложи много. Никоя която е правила такава пауза не е имала успешно завръщане, а Елена си прекъсна точно във върхов момент и има интерес да бъде запомнена като Топ име. Освен това тепърва няма да тръгва по клубни участия и да обикаля България като тираджия по цяла нощ. Колежките ѝ за да го издържат този тип живот имат постоянен трейнинг от години насам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Понеделник в 08:27 Report Share Публикувано Понеделник в 08:27 Тая Елена не беше нищо особено.. Успя да влезе в топ имената заа известно време, направи 2-3 хита, но нито блести с глас, нито с особени артистични умения. Похвално, че се отказа навреме. Ако се завърне ще е петоразрядна. Активни певици флопнаха, та тя ли ще гръмне? И да... една завърнала се не е успялаа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Понеделник в 12:37 Report Share Публикувано Понеделник в 12:37 Е, Паришева два пъти беше спечелила "Песен на годината". Това не е никак малко. Като си пооправи визията и се сгаджоса с Драганински дръпна доста. Какво означава, че не блести с глас? Достатъчно добра певица си беше и съчетаваше поп с балканско пеене по неин си начин... по тази логика кои са блестящите гласове в чалгата - Софи, Преса, Анка, Счета и Фатме ? Другите да се пенсионират ли ? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 13:15 Author Report Share Публикувано Понеделник в 13:15 преди 36 минути, Karma93 каза: Е, Паришева два пъти беше спечелила "Песен на годината". Това не е никак малко. Като си пооправи визията и се сгаджоса с Драганински дръпна доста. Какво означава, че не блести с глас? Достатъчно добра певица си беше и съчетаваше поп с балканско пеене по неин си начин... по тази логика кои са блестящите гласове в чалгата - Софи, Преса, Анка, Счета и Фатме ? Другите да се пенсионират ли ? Как два пъти? На Планета за 2008 г. - Първата-последната, на Нов Фолк е Новата ти на Преслава. Имаш предвид за 2009 на Нов Фолк ли или нещо бъркам? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Понеделник в 13:32 Report Share Публикувано Понеделник в 13:32 преди 19 минути, DevilWish каза: Как два пъти? На Планета за 2008 г. - Първата-последната, на Нов Фолк е Новата ти на Преслава. Имаш предвид за 2009 на Нов Фолк ли или нещо бъркам? Още " не беше ли също песен на годината? едит - още е била дискотототечен хит . Сори , че пренаписвам несъзнателно историята. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Понеделник в 13:43 Report Share Публикувано Понеделник в 13:43 Годишни музикални награди на телевизия „Планета“ – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG Награди на спонсорите: Най-енергичен изпълнител на 2007 (радио „Вероника“) – Вероника Най-романтичен изпълнител на радио „Романтика“ на 2008 – Райна 🤪 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 13:51 Author Report Share Публикувано Понеделник в 13:51 преди 17 минути, Karma93 каза: Още " не беше ли също песен на годината? едит - още е била дискотототечен хит . Сори , че пренаписвам несъзнателно историята. Дискотечен хит. А коя беше песента на Нов Фолк за 2009 година? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 13:57 Report Share Публикувано Понеделник в 13:57 преди 12 часа , DarkChild каза: Откакто гостува Вики от Мастило и разглезените й деца се държаха като лекенца. Поне така се писа, макар че не виждам как това е вина на водещата. Бъркаш предаванията, не е заради това. Дикова взимаше интервю от Виктория в "Тази Неделя". Причината е друга. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 14:19 Report Share Публикувано Понеделник в 14:19 @fengergana нежно ли,грубо ли,кажи да зная или искаш да е изненада?😛 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 14:20 Author Report Share Публикувано Понеделник в 14:20 преди 1 минута, xroflx9 каза: @fengergana нежно ли,грубо ли,кажи да зная или искаш да е изненада?😛 Подмокряща песничка.... В хола ли? В кухня ли? Все тая.... оххххххххх.... много секси.... мммммммммммм ❤️❤️❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Понеделник в 16:06 Report Share Публикувано Понеделник в 16:06 От 9.03.2025 г. от 4:36, Gerganafen каза: "Вече ме губиш" е страхотна песен, предходните 2 - също стойностни, но май вече започна да залязва за съжаление... Те песните са хубави, аз ги харесвам, но не се забелязаха. Няма го този интерес към нея, който беше. Да си ходи там по участия, да си пее старите хитове и да не си харчи парите за нови песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Понеделник в 16:12 Report Share Публикувано Понеделник в 16:12 преди 22 часа , AysheYaneva каза: 7-ми Май Аххаахаяхаха и после не било заради мижав интерес. Техническа подготовка, удължава датата с 6 месеца.... 🤣🤣🤣 Толкова дълго отлагане разбирам само ако строят нова бетонна сцена иначе не.. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.