Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Stela каза:

Аххаахаяхаха и после не било заради мижав интерес. Техническа подготовка,  удължава датата с 6 месеца.... 🤣🤣🤣

Толкова дълго отлагане разбирам само ако строят нова бетонна сцена иначе не.. 

Нямало друга свободна дата, мхм.

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , FolkEmpire каза:

Абе Софка беше по-симпатична сякаш. Тази беше като лайновоз на стоителен обект :D

Била менте циганка. Абе баш от катуните си е. Гадно произношение. Типичните техни маниери.

Софка е естествена, забавна и непринудена. Каквото и да прави хората й се радват. Рокса е нагла и надута. Разликата е балканска направо. 

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , Ergeni каза:

Майко. Пуснах го. Ще почина. Умрях от смях особено в началото. А публиката какво пляскаше :D Мяяяяяуу 

Пусни си имитацията на Кама от миналата седмица ако не си я гледал. 😁

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , DevilWish каза:

Спомням си я тази статия, но не вярвам много на този сайт. По-пиперлив ми е. Ние няма как да знаем какви са техните отношения. Може той просто да й е казал, че не му е приятно да пее по дискотеки и кръчми и тя просто да е била съгласна с това.
В крайна сметка и според мен семейството е много по-важно от кариерата. То си е до човек. Но не може някой да ти забранява да правиш нещо.... най-малкото ако нямат сключен брак? С дете, без дете .... напускаш го и толкова. Какви са тия неща? В 21-ви век ще се забранява нещо..... Има такива хора, де.... но аз мисля, че на Елена в последно време май не й се занимаваше толкова. Нямаше го онзи хъс по времето на "Първата-последната", "Тук и сега".... Със сигурност и тя си е решила така. Даже трябваше да има една балада която се казва "Заради едната слава", но така и не я издаде....

И според мен не е вярна статията. Познавам Ивелин от времето когато играеше при нас, доста широкоскроен е. Не ми се вярва да й е поставил краен ултиматум. Взели са взаимно решение, но доколкото знам тя също не искаше да пее вече, а да се отдаде на семейството.

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , DenFevgo каза:

Нищо не е продала. Белите сектори се продават в Грабо и Ивентим, а втори балкон изобщо не е пуснат за продажба. 

Явно "Газели и хиени", "За най-красивият боклук" и слава от миналия век не продават зали.
Но пък Лия продаде Зала 3 на НДК. :) 

Сподели в други сайтове

Роксана явно целия сезон на Капките ще играе ролята на Софка. Уж приятно разсеяна и духовита. Засега не ѝ се получава изобщо.

А така като си пуснах няколко клипчета от епизода - ми те през 2-3 минути само показват Филева. Явно лейбъла са я изпратили да лъска имидж, че съвсем изчезна.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Дискотечен хит. А коя беше песента на Нов Фолк за 2009 година? 

За 2009-не знам, но за 2008-ма беше най-ехидният хит:

Сподели в други сайтове

Милички, нека Вашите любимки видят какво се казва ПРИЕМ. Още на първата нота - ще събори залата.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

Явно "Газели и хиени", "За най-красивият боклук" и слава от миналия век не продават зали.
Но пък Лия продаде Зала 3 на НДК. :) 

Няма нужда да продава нищо. 500 места. Наем - 3000 лв.  Дава парите и който дойде. Роднини, познати, непознати. Въобще никакъв фактор не е тази зала. Всичко под НДК 1 не си струва даже да се коментира.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Ergeni каза:

Няма нужда да продава нищо. 500 места. Наем - 3000 лв.  Дава парите и който дойде. Роднини, познати, непознати. Въобще никакъв фактор не е тази зала. Всичко под НДК 1 не си струва даже да се коментира.

Мисълта ми беше, че Рени беше в брадъра, месец през месец е в някоя телевизия, има нови песни, а някаква женичка на име Лия без цялото това медийно внимание и нова продукция продава повече или колкото Рени.

Пък уж Рени била първата чалгарка с концерт, имала (?) златен по продажби албум...

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

Явно лейбъла са я изпратили да лъска имидж, че съвсем изчезна.

Монте е на практика тя и Графа. Нямат други изпълнители от години. Чак пък толкова ли е токсично?

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мисълта ми беше, че Рени беше в брадъра, месец през месец е в някоя телевизия, има нови песни, а някаква женичка на име Лия без цялото това медийно внимание и нова продукция продава повече или колкото Рени.

Пък уж Рени била първата чалгарка с концерт, имала (?) златен по продажби албум...

Рени се изложи в ВБ. Освен това тия формати имат 2-3 месеца ефект и се забравят. Оставят само огорчението. Кали също се срина тотално след ВБ. 

Няма никакво значение колко си бил успешен преди 20 години. Поколенията и вкусовете се менят. В естрадата е същото. Буюклиева дето има 1 хит от 80та година е тотално никоя. 

Или си актуален, или изпадаш - това е. 

Лия е абсолютно никоя, даже не знам как я сравняваш с еклерката. Знаят я 100 човека на кръст.

Рена поне прави по 5 участия месечно. Със сигурност е по-доходосно. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Fast каза:

Монте е на практика тя и Графа. Нямат други изпълнители от години. Чак пък толкова ли е токсично?

Лора Караджова доста ѝ развали имиджа в последния Биг Брадър. И от това което каза, Монте колят и бесят за да я бутат. 
Даже се опитаха да вменят на хората че Ед Шийрън специално я бил избрал да му подгрява, все едно той има идея изобщо коя е. И в класацията на Forbes я бяха вкарали.

Явно ѝ планират нещо и се опитват пак да я върнат в ротация.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Лора Караджова доста ѝ развали имиджа в последния Биг Брадър. И от това което каза, Монте колят и бесят за да я бутат. 
Даже се опитаха да вменят на хората че Ед Шийрън специално я бил избрал да му подгрява, все едно той има идея изобщо коя е. И в класацията на Forbes я бяха вкарали.

Явно ѝ планират нещо и се опитват пак да я върнат в ротация.

Имаше iconic perfomance на наградите на БГ радио 2023, за който много чалгарки могат да завидят, но дори той не помогна. Песните й едвам правят 500к.

Според мен й е време за отделен канал. Алгоритъма май вече не бута клипове на общи канали.

Сподели в други сайтове

От Пайнер са качили Кама, за първи път от 2014-та насам:

@Сашо, @foxy_vd

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

От Пайнер са качили Кама, за първи път от 2014-та насам:

@Сашо, @foxy_vd

Дано ѝ направят и старите клипове публични.

преди 4 минути, Fast каза:

Имаше iconic perfomance на наградите на БГ радио 2023, за който много чалгарки могат да завидят, но песните й едвам правят 500к.

Според мен й е време за отделен канал.

Че има глас - има, но е безлична. Преди правеше яки песни, сега са някакви провлачени и скучни.

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Ergeni каза:

Рена поне прави по 5 участия месечно. Със сигурност е по-доходосно. 

Участията ѝ са предимно в механа "Наше село" и по някакви паланки пее на селските пияници. Имала ли е участие поне в една реномирана дискотека изобщо? В Студентски? В Маринелата?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...