Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

❤️❤️❤️

WWW.FACEBOOK.COM

За Мен беше Чест и удоволствие да пея пред всички мой почитатели в Амстердам дискотека Плаза, публиката беше страхотна! и специални...

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Emanuela.Carey каза:

Лидия ще открива Арената на Драгана и Миле
 IMG-3522.jpg

То като гледам схемите залата май май е полу-празна.

Нека им е на гадните сърби!

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Emanuela.Carey каза:

Лидия ще открива Арената на Драгана и Миле
 IMG-3522.jpg

Пак ли? Тия дърти вампири да вземат да се преместят в България за постоянно.... аман от тая паплач.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Ergeni каза:

Нали Жалка беше продала залата??? Вили не писа ли преди 10 дни :D 

Ами на някои сектори са останали  единични места. А повечето ходят с компания

Screenshot_20250311_154544_Opera.jpg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FikLena каза:

Ами на някои сектори са останали  единични места. А повечето ходят с компания

Screenshot_20250311_154544_Opera.jpg

Значи са останали ако не хиляди, поне стотици свободни билети. Щото Капките продават в хиляди. Даже и аз ще съм там хаха

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Karma93 каза:

По принцип в Сърбия не са ли на по-ниски хонорари ? Техните величия тук се чувстват все едно са възкръснал Фреди Меркюри 

Доколкото съм чувал са на 20 хиляди долара за топ звездите им. Това беше преди ~10 години. Тоест към днешна дата вероятно взимат и повече. Сега нафталинените им звезди вероятно са в лева.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Karma93 каза:

По принцип в Сърбия не са ли на по-ниски хонорари ? Техните величия тук се чувстват все едно са възкръснал Фреди Меркюри 

Няма как да взимат по-ниско, след като пеят за по-голяма аудитория. Сръбски се говори във всички ex-юго страни, т.е. 20-30 млн. популация.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Ergeni каза:

Значи са останали ако не хиляди, поне стотици свободни билети. Щото Капките продават в хиляди. Даже и аз ще съм там хаха

Останали са 120-130 единични седящи и правостоящи незнайно колко.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Karma93 каза:

Пепа Секса като се опитваше да пробие в Сърбия викаше, че там са им по-ниски хонорарите и Кеба е искал смешни пари, за да пее у нас

Много хора като се пробват в нещо и не успеят, обясняват колко е било зле, за да не се чувстват те като провали.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

Много хора като се пробват в нещо и не успеят, обясняват колко е било зле, за да не се чувстват те като провали.

Пепа ден?

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , Stela каза:

Къде сравняваш Рени с Лепа и Драгана? Рени си остана с мечтите да бъде балканска звезда и още лежи на отдавна отминалите си успехчета в Сърбия. Лепа е на турне и пълни зали по държавите, а нашето Рени не може НДК да продаде. Драгана също постоянно е на концерти. Със стари спомени или не, хората все още ги искат и ги гледат. Рени е забравена и почти никой не се вълнува от нея. Това не е злоба такива са фактите. Какво общо има това, че си е отгледала децата със забравената й кариера? Изобщо не съм намесвала семейството й. Относно злобата я видяхме какво представлява във Вип Брадър. Участието й там беше голямо показно. 

Глория роди в най-големия си апогей и това не ѝ попречи на кариерата. Галена стъпи на върха след като роди Стефан и по време на раждането на Алекс беше в топ форма по успехи. Преслава роди Паола и пусна един от хитовете на годината - "Да гори в любов" и след това продължи с мегасилна серия от топ мегахитове. Десислава роди Майки и се завърна от Сащ, а малко след това пусна "Мистерия" и тресе цялата държава. Има и още много примери за жени, които са родили и са били успешни след това.

Само Рени се срина като скала.

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Fast каза:

Тази ли беше последният й хит?

Иначе я харесвам принципно, още от Веселина ТВ дните.

тази ме кефеше много едно време.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Karma93 каза:

Пепа ден?

Много готина песничка! Най-накрая с добро качество я чувам! ❤️ 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Karma93 каза:

Според сръбски таблоиди хонорара на Теа Тайрович стига 15 хиляди евро. Тоест двойно повече от Галена, Преслава, Меди.

Не вярвам певици като Драгана и Цеца да са останали назад и да взимат по-малко.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...