DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа "Ангел по лице - дявол по сърце" на Галена - оригинала е на Индира и "Тайната обич" от първия й албум... те са сръбски.... "Как не те е срам" също мисля, че е сръбска. "Не си отивай" и "Дъждовно реге" са гръцки. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа преди 8 минути, Ergeni каза: Катя беше най-добър дебют, заедно с Гуци - нямат минаване. Наистина избухна за една нощ с Пеперудата. Иначе е от 99та. И да, беше номер 1 при Касъмови до отказването й. После Алишъ я измести. После Маноля. Да, и аз така знам. Полунощ е от 2002. Не, на Ванча е от 2002. Пя ги на концерта есента. Помня щото една позната беше луда по тая песен, а аз я преоткрих години по-късно. Но Убиеца също стана голям хит, макар и без видео. Да, вярно че това с ГРАНД валидира доста нещата, но Убиецът не е ли гръцки кавър? Иначе Пайнер издаваше сърбите и те им даваха права да правят бг версии. Даже май е било безплатно. Все пак разпространяваха всичко тяхно тук. А и дадена песен като стане хит на БГ се знае и на сръбски. Това е от конзерта в края на 2003та. Следователно 2003 са почнали с договорките. Не, от 2004 - декември е този концерт, а после имаха и общ. Това е 3 години телевизия Планета, точно бях прослушал. Спомням си го този концерт. Хареса ми. На него е и първата изява на Преслава за Рожден ден на Планета с "Нямаш сърце". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 6 минути, DevilWish каза: Не, от 2004 - декември е този концерт, а после имаха и общ. Това е 3 години телевизия Планета, точно бях прослушал. Спомням си го този концерт. Хареса ми. Оф, да. 2004 беше. Като на 17 (2004) и Шампанското е от 2003, затова се бъркам. Дали тогава и Убиец на любов не е било 2003 зимата? Ама не, тя е в Мирише на любов от лятото, а като я пя беше нова. Just a moment... WWW.DISCOGS.COM 2002ра е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа Току що, Ergeni каза: Оф, да. 2004 беше. Като на 17 и Шампанското са от 2004. Дали тогава и Убиец на любов не е било 2003 зимата? Ама не, тя е в Мирише на любов от лятото, а като я пя беше нова. Just a moment... WWW.DISCOGS.COM 2002ра е. Убиец на любов сигурно е от 2002-ра.... защото в 2003 лятото до колкото знам Ивана е изсипала три нови песни - "Къв си ти", "Шампанско и сълзи" и май е.... "Мирише на ... три точки (любов!)" А и "Ти и той" много ми харесва. Май и тя е в този период. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 7 минути, DevilWish каза: Не, от 2004 - декември е този концерт, а после имаха и общ. Това е 3 години телевизия Планета, точно бях прослушал. Спомням си го този концерт. Хареса ми. На него е и първата изява на Преслава за Рожден ден на Планета с "Нямаш сърце". Ами тя Пепа изглежда по-добре към днешна дата. Тук е като леля. Даже още върти цоците както в клипа на Милко, в който е статистка. преди 1 минута, DevilWish каза: Убиец на любов сигурно е от 2002-ра.... защото в 2003 лятото до колкото знам Ивана е изсипала три нови песни - "Къв си ти", "Шампанско и сълзи" и май е.... "Мирише на ... три точки (любов!)" А и "Ти и той" много ми харесва. Май и тя е в този период. Ти и той май я пусна с клип 2004. Иначе е от Мирише от любов албума. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа Току що, Ergeni каза: Ами тя Пепа изглежда по-добре към днешна дата. Тук е като леля. Даже още върти цоците както в клипа на Милко, в който е статистка. Да.... на тоя концерт май Галена пя "Само миг", а на 4 години за 2005 беше с Хабиби и Амет "Чупката". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Току що, DevilWish каза: Да.... на тоя концерт май Галена пя "Само миг", а на 4 години за 2005 беше с Хабиби и Амет "Чупката". Помня само Как не те е срам. Пя я на живо по спомен. Но Само миг - това не го помня грам. Можеш ли не е пяла нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа Току що, Ergeni каза: Помня само Как не те е срам. Пя я на живо по спомен. Но Само миг - това не го помня грам. Можеш ли не е пяла нали? Не, "Можеш ли" я е пяла на някакво Пролетно парти за 2004 година. Тук още е Галя..... Аз си спомням, че до "Екстаз" беше с псевдоним Галя, от есента на 2005 стана "Галена". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 5 часа , Jake каза: Както предположих ПР.....Галин е от типичните хитри гейове на които не трябва да се вярва... Заради него и Гергана замина, послуша съветите му да се държи като ку"ва в "Твоите думи" и видяхме резултата..... пе"алска му работа.. Не знам как го понася екипа му. това е влюбено в себе си, нагло създание. Твоите думи е най-големият й хит след ерата на Токича. И съжаляваме искрено, че демонстрираш импотентността си, щом смяташ сексапилното поведение на Гера в клипа за к*рвенско. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 34 минути, DevilWish каза: Значи не е от скандала с песента на Надя? 2004 вече знаех, че Ивана е пълна с кавъри - Нещо нетипично, Като на 17, Освободете дансинга ? Но тя има и от 2002 Скитам се, големия хит - Шампанско и сълзи..... Като цяло доста от хитовете й са кавъри. Даже от Индира Радич и Преслава намаза с "Писна ми". Една от най-тъпите песни на Преслава евър. Половината първи албум е трагедия и половина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 27 минути, Ergeni каза: Това е от конзерта в края на 2003та. Следователно 2003 са почнали с договорките. Този концерт е от ноември 2004-та. Убиец на любов е гръцки кавър. Оригиналът. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 31 минути, Ergeni каза: Оф, да. 2004 беше. Като на 17 (2004) и Шампанското е от 2003, затова се бъркам. Дали тогава и Убиец на любов не е било 2003 зимата? Ама не, тя е в Мирише на любов от лятото, а като я пя беше нова. Just a moment... WWW.DISCOGS.COM 2002ра е. Убиец на любов беше 2003та пролетта. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 час , DevilWish каза: Нелина - Свят без любов @Ergeni ❤️ И Софка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 26 минути, Lelqtian каза: Убиец на любов беше 2003та пролетта. Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Не е. Излязла е в компилация през 2002. Освен това Ваня я пя на ноемврийската/декемврийската сбирка. 52 хил. гледания · 1,9 хил. реакции | ИВАНА - “УБИЕЦ НА ЛЮБОВ”❤️... WWW.FACEBOOK.COM ИВАНА - “УБИЕЦ НА ЛЮБОВ”❤️ Убиец на любов.. Аз викам след теб в нощта! Вече не диша тя – няма я любовта. Убиец на любов не мога да ти простя. Вече не... И е гръцка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Когато на дейт ме питат: разкажи за себе си, какво харесваш, какво търсиш. Аз: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Аз знам Сиси от Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 4 часа Author Report Share Публикувано преди 4 часа преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Една от най-тъпите песни на Преслава евър. Половината първи албум е трагедия и половина. Определено е най-слабият й албум, но имам и толкова любими песни. Най-вече "Обичам те". Има си ги хубавите песни - "Тази нощ безумна", "Дума за вярност", "Горчиви спомени", "Мразя те", "Молиш ме", "Другата жена"..... "Писна ми" също ми харесва. Но е включила и разни трагикомедии вътре. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 4 часа Author Report Share Публикувано преди 4 часа преди 46 минути, HIStory каза: И Софка Точно в последната седмица много слушам стари песни на Софи Маринова. Тази ми направи впечатление също. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 4 часа Author Report Share Публикувано преди 4 часа преди 6 минути, Fast каза: Аз знам Сиси от И аз се сетих за нея когато @Ergeni ми даде линк за албума на Сиси, но се оказа друг изпълнител. Тази била Сиси Атанасова. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа има и Сиса 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 36 минути, Stela каза: Най-накрая да й направят хубава прическа. Гърбов е напълно излишен, изобщо не е смешен, даже ти е досадно да го слушаш. Щерката специален гост.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 56 минути, Stela каза: А защо не са писали коя драг кралица ще се представя за Гюр въпросната вечер? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Една от най-тъпите песни на Преслава евър. Половината първи албум е трагедия и половина. Нямаш никакъв вкус.... Та тя с тоя албум стана Преслава... Има 16 песни вътре, нормално е да има няколко пълнежа, но има такива песни, че дори днес звучат адски силно. Нямаш сърце, Горчиви спомени, Молиш ме, Дума за вярност. и т,н Нормално е като нов изпълнител да е имала и експерименти, тогава всички слагаха няколко пълнежа. Смях.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.