Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 20:24 Report Share Публикувано Сряда в 20:24 преди 2 часа , Stela каза: защо си е разчекнала така устата? 1:1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 21:22 Author Report Share Публикувано Сряда в 21:22 ХИТ!!! @Karma93 благодаря ти, че ми напомни за тази песен! Сега и ако линк ми намериш от някъде, равен няма да имаш! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 21:30 Report Share Публикувано Сряда в 21:30 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Сряда в 21:55 Report Share Публикувано Сряда в 21:55 преди 31 минути, DevilWish каза: ХИТ!!! @Karma93 благодаря ти, че ми напомни за тази песен! Сега и ако линк ми намериш от някъде, равен няма да имаш! оффф ми немам, но в крайни случаи разчитам на сайтове, които конвентират утуб видеа в мп3. Не е най-великото качество , но е по-добре от нищо. Пишеш в гугъл 'youtube mp3 download' 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Сряда в 22:17 Report Share Публикувано Сряда в 22:17 Колко ли от хората в публиката са пътуващи във времето? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 22:31 Author Report Share Публикувано Сряда в 22:31 преди 34 минути, Karma93 каза: оффф ми немам, но в крайни случаи разчитам на сайтове, които конвентират утуб видеа в мп3. Не е най-великото качество , но е по-добре от нищо. Пишеш в гугъл 'youtube mp3 download' Много е яка. Само нея не успях да я намеря. ❤️ Ще видя да си я дръпна по този начин. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Сряда в 23:19 Report Share Публикувано Сряда в 23:19 преди 4 часа , pacho каза: Най-накрая да й направят хубава прическа. Гърбов е напълно излишен, изобщо не е смешен, даже ти е досадно да го слушаш. Щерката специален гост.... Прическата е хубава, да. Похвално и за концерта, ноо Стефан Илчев специален гост? За Симона вече е ясно, че ще я мъкне навсякъде. 😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 23:48 Author Report Share Публикувано Сряда в 23:48 Шимейла ги смаза..... на килима! Най-сексуалната песен за всички полове и раси - 2025! ❤️ На екс, да нямаме стрес.... Spoiler душите ни с поглед правят секс, як секс.... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Райна ли е единствената чалгарка която не залага на старите си и единствени хитове? Никога не изпя на голям концерт или турне песни като Гасне пламък, Ти ме лъжеш най-добре, Агресия.... Кукуто дори не знам дали ги пее по участия? Винаги е била неадекватна и си е харесвала новите бози, още по турнетата винаги беше с най-слаб микс, все от нови песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 16 часа , Stela каза: Бреееей, Глото най-сетне решила да смени прическата. Как така не е с правата коса, чак не мога да повярвам. Обаче, специалните гости са един път... 😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 14 минути, Jake каза: Райна ли е единствената чалгарка която не залага на старите си и единствени хитове? Никога не изпя на голям концерт или турне песни като Гасне пламък, Ти ме лъжеш най-добре, Агресия.... Кукуто дори не знам дали ги пее по участия? Винаги е била неадекватна и си е харесвала новите бози, още по турнетата винаги беше с най-слаб микс, все от нови песни. онзи ден писах,че е пяла Разделени на участие. Имаше клипове в тикток и на Гасне пламък. била съм на ретро в илюжън,сикретс и плаза на мами и си пее всички мегахитове като Летен грип,полицията,рихтер, ние знаем как Миксовете от турнетата също не са ми любими,защото залагаше на танци,но накрая избухваше с кючеците. ХИТ РАЙНА 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 3 минути, fengergana каза: онзи ден писах,че е пяла Разделени на участие. Имаше клипове в тикток и на Гасне пламък. била съм на ретро в илюжън,сикретс и плаза на мами и си пее всички мегахитове като Летен грип,полицията,рихтер, ние знаем как Миксовете от турнетата също не са ми любими,защото залагаше на танци,но накрая избухваше с кючеците. ХИТ РАЙНА Може ли линк да ги чуя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 1 минута, Jake каза: Може ли линк да ги чуя в профила на Приказките в тикток е Разделени от 8ми март,а Гасне пламък беше от лятото, с @GSA бяхме коментирали,защото бяхме изненадани от мами 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа пропуснах и Хиляди жени,която пее по участия и беше включила в една смешка сбирка дето имаха 2016-2017 по Коледа. аз се радвам,че не направи машъп с ретро,защото щеше да е просто поредната. Единствено на Преслава и донякъде Емилия и Десислава имаха популярност, а сигурно има още 100 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 5 минути, fengergana каза: в профила на Приказките в тикток е Разделени от 8ми март,а Гасне пламък беше от лятото, с @GSA бяхме коментирали,защото бяхме изненадани от мами Мерси, видях, да. Но много фалшиво изпято всичко... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 4 минути, Jake каза: Мерси, видях, да. Но много фалшиво изпято всичко... мери си приказките! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа Райна е развила някакви комплекси, относно своята визия на млади години и конкретно в първите си клипове. Когато види, че някой е споделил нещо нейно в социалните мрежи, което е от първите години, в които е пропяла, веднага почва да пише - "изтрий това"... Дори съм забелязала, че не си обича старите песни. Затова и рядко ги пее, макар да има доста хитове, на които хората със сигурност биха се зарадвали. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 19 минути, fengergana каза: онзи ден писах,че е пяла Разделени на участие. Имаше клипове в тикток и на Гасне пламък. била съм на ретро в илюжън,сикретс и плаза на мами и си пее всички мегахитове като Летен грип,полицията,рихтер, ние знаем как Миксовете от турнетата също не са ми любими,защото залагаше на танци,но накрая избухваше с кючеците. ХИТ РАЙНА В много евтинджос заведения за работеща дама ходиш,мило. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 3 минути, xroflx9 каза: В много евтинджос заведения за работеща дама ходиш,мило. понякога в най-големите дупки се крият най -големите лъвчета за такива пантери като мен!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа Не зяпай,хайде лапай кус кус Искам тази Лияна!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 46 минути, Jake каза: Мерси, видях, да. Но много фалшиво изпято всичко... Обаче изглежда страхотно... Хубава мадама си е Райна. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 21 часа Report Share Публикувано преди 21 часа преди 59 минути, i810 каза: Райна е развила някакви комплекси, относно своята визия на млади години и конкретно в първите си клипове. Когато види, че някой е споделил нещо нейно в социалните мрежи, което е от първите години, в които е пропяла, веднага почва да пише - "изтрий това"... Дори съм забелязала, че не си обича старите песни. Затова и рядко ги пее, макар да има доста хитове, на които хората със сигурност биха се зарадвали. Да, това е вярно, още преди години се срамуваше от визията си. Като цяло си личи, че е човек с много комплекси и несигурност. За това и реагира така агресивно на всеки негативен коментар. А истината е, че старите и песни са много по-добри, последните 10-15 години тя няма хитове, тотални бози са. преди 22 минути, i810 каза: Обаче изглежда страхотно... Хубава мадама си е Райна. Няма спор, тя тренира, танцува, храни се здравословно, не пие, не пуши и това се отразява... Започва обаче да личи, че се бори с времето, иска да се изглежда и да се облича като от 2005-та, но времето си върви.. Ако имаше дете, много щеше да се промени, но с тоя гаден характер няма как да задържи никого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 1 час, Jake каза: Да, това е вярно, още преди години се срамуваше от визията си. Като цяло си личи, че е човек с много комплекси и несигурност. За това и реагира така агресивно на всеки негативен коментар. А истината е, че старите и песни са много по-добри, последните 10-15 години тя няма хитове, тотални бози са. Няма спор, тя тренира, танцува, храни се здравословно, не пие, не пуши и това се отразява... Започва обаче да личи, че се бори с времето, иска да се изглежда и да се облича като от 2005-та, но времето си върви.. Ако имаше дете, много щеше да се промени, но с тоя гаден характер няма как да задържи никого. Нищо и няма на визията в началото на кариерата. Такова е било времето, такава е била модата. Нормално е за онези времена да е изглеждала по този начин. Макар че, на мен ми харесваше и тогава. Не знам защо така не се одобрява, че и клиповете си ненавижда, не само песните... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 1 час , xroflx9 каза: Не зяпай,хайде лапай кус кус Искам тази Лияна!! Тук още я клатеха мутрите и беше провокативна. Сега май я лашка Биолчев и затова е такава изсъхнала. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа 264 хил. гледания · 783 реакции | Защо Диона стигна дъното? Целият... WWW.FACEBOOK.COM Защо Диона стигна дъното? Целият епизод е качен на каналa Chefo Podcast! #chefo #1на1 #bulgariа #СмисълИма #sofia #софия #varna #варна #plovdiv... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.