Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

ХИТ!!!

@Karma93 благодаря ти, че ми напомни за тази песен! Сега и ако линк ми намериш от някъде, равен няма да имаш! :P 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, DevilWish каза:

ХИТ!!!

@Karma93 благодаря ти, че ми напомни за тази песен! Сега и ако линк ми намериш от някъде, равен няма да имаш! :P 

оффф ми немам, но в крайни случаи разчитам на сайтове, които конвентират утуб видеа в мп3. Не е най-великото качество , но е по-добре от нищо. Пишеш в гугъл 'youtube mp3 download'

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Karma93 каза:

оффф ми немам, но в крайни случаи разчитам на сайтове, които конвентират утуб видеа в мп3. Не е най-великото качество , но е по-добре от нищо. Пишеш в гугъл 'youtube mp3 download'

Много е яка. Само нея не успях да я намеря. ❤️ 
Ще видя да си я дръпна по този начин.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , pacho каза:

Най-накрая да й направят хубава прическа.

Гърбов е напълно излишен, изобщо не е смешен, даже ти е досадно да го слушаш. Щерката специален гост....

Прическата е хубава, да. Похвално и за концерта, ноо Стефан Илчев специален гост? За Симона вече е ясно, че ще я мъкне навсякъде. 😁

Сподели в други сайтове

Шимейла ги смаза..... на килима!

Най-сексуалната песен за всички полове и раси - 2025! ❤️ 
На екс, да нямаме стрес....

Spoiler

душите ни с поглед правят секс, як секс....

Сподели в други сайтове

Райна ли е единствената чалгарка която не залага на старите си и единствени хитове? Никога не изпя на голям концерт или турне песни като Гасне пламък, Ти ме лъжеш най-добре, Агресия.... Кукуто дори не знам дали ги пее по участия? Винаги е била неадекватна и си е харесвала новите бози, още по турнетата винаги беше с най-слаб микс, все от нови песни. 

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , Stela каза:

FB_IMG_1741801649650.jpg.4f758f5c4eddcd04c86add53b82dbb99.jpg

Бреееей, Глото най-сетне решила да смени прическата. Как така не е с правата коса, чак не мога да повярвам. Обаче, специалните гости са един път... 😂

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Jake каза:

Райна ли е единствената чалгарка която не залага на старите си и единствени хитове? Никога не изпя на голям концерт или турне песни като Гасне пламък, Ти ме лъжеш най-добре, Агресия.... Кукуто дори не знам дали ги пее по участия? Винаги е била неадекватна и си е харесвала новите бози, още по турнетата винаги беше с най-слаб микс, все от нови песни. 

онзи ден писах,че е пяла Разделени на участие. Имаше клипове в тикток и на Гасне пламък.

била съм на ретро в илюжън,сикретс и плаза на мами и си пее всички мегахитове като Летен грип,полицията,рихтер, ние знаем как

Миксовете от турнетата също не са ми любими,защото залагаше на танци,но накрая избухваше с кючеците.

ХИТ РАЙНА

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

онзи ден писах,че е пяла Разделени на участие. Имаше клипове в тикток и на Гасне пламък.

била съм на ретро в илюжън,сикретс и плаза на мами и си пее всички мегахитове като Летен грип,полицията,рихтер, ние знаем как

Миксовете от турнетата също не са ми любими,защото залагаше на танци,но накрая избухваше с кючеците.

ХИТ РАЙНА

Може ли линк да ги чуя

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Може ли линк да ги чуя

в профила на Приказките в тикток е Разделени от 8ми март,а Гасне пламък беше от лятото, с @GSA бяхме коментирали,защото бяхме изненадани от мами

Сподели в други сайтове

пропуснах и Хиляди жени,която пее по участия и беше включила в една смешка сбирка дето имаха 2016-2017 по Коледа.

аз се радвам,че не направи машъп с ретро,защото щеше да е просто поредната. Единствено на Преслава и донякъде Емилия и Десислава имаха популярност, а сигурно има още 100

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, fengergana каза:

в профила на Приказките в тикток е Разделени от 8ми март,а Гасне пламък беше от лятото, с @GSA бяхме коментирали,защото бяхме изненадани от мами

Мерси, видях, да. Но много фалшиво изпято всичко...

Сподели в други сайтове

Райна е развила някакви комплекси, относно своята визия на млади години и конкретно в първите си клипове. Когато види, че някой е споделил нещо нейно в социалните мрежи, което е от първите години, в които е пропяла, веднага почва да пише - "изтрий това"... Дори съм забелязала, че не си обича старите песни. Затова и рядко ги пее, макар да има доста хитове, на които хората със сигурност биха се зарадвали.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, fengergana каза:

била съм на ретро в илюжън,сикретс и плаза на мами и си пее всички мегахитове като Летен грип,полицията,рихтер, ние знаем как

ХИТ РАЙНА

В много евтинджос заведения за работеща дама ходиш,мило.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

В много евтинджос заведения за работеща дама ходиш,мило.

понякога в най-големите дупки се крият най -големите лъвчета за такива пантери като мен!!!

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, i810 каза:

Райна е развила някакви комплекси, относно своята визия на млади години и конкретно в първите си клипове. Когато види, че някой е споделил нещо нейно в социалните мрежи, което е от първите години, в които е пропяла, веднага почва да пише - "изтрий това"... Дори съм забелязала, че не си обича старите песни. Затова и рядко ги пее, макар да има доста хитове, на които хората със сигурност биха се зарадвали.

Да, това е вярно, още преди години се срамуваше от визията си. Като цяло си личи, че е човек с много комплекси и несигурност. За това и реагира така агресивно на всеки негативен коментар. А истината е, че старите и песни са много по-добри, последните 10-15 години тя няма хитове, тотални бози са. 

преди 22 минути, i810 каза:

Обаче изглежда страхотно... Хубава мадама си е Райна. ;)

Няма спор, тя тренира, танцува, храни се здравословно, не пие, не пуши и това се отразява...  Започва обаче да личи, че се бори с времето, иска да се изглежда и да се облича като от 2005-та, но времето си върви..  Ако имаше дете, много щеше да се промени, но с тоя гаден характер няма как да задържи никого. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Да, това е вярно, още преди години се срамуваше от визията си. Като цяло си личи, че е човек с много комплекси и несигурност. За това и реагира така агресивно на всеки негативен коментар. А истината е, че старите и песни са много по-добри, последните 10-15 години тя няма хитове, тотални бози са. 

Няма спор, тя тренира, танцува, храни се здравословно, не пие, не пуши и това се отразява...  Започва обаче да личи, че се бори с времето, иска да се изглежда и да се облича като от 2005-та, но времето си върви..  Ако имаше дете, много щеше да се промени, но с тоя гаден характер няма как да задържи никого. 

Нищо и няма на визията в началото на кариерата. Такова е било времето, такава е била модата. Нормално е за онези времена да е изглеждала по този начин. Макар че, на мен ми харесваше и тогава. Не знам защо така не се одобрява, че и клиповете си ненавижда, не само песните...

Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

Не зяпай,хайде лапай кус кус

Искам тази Лияна!! 

Тук още я клатеха мутрите и беше провокативна. Сега май я лашка Биолчев и затова е такава изсъхнала.

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Защо Диона стигна дъното? Целият епизод е качен на каналa Chefo Podcast! #chefo #1на1 #bulgariа #СмисълИма #sofia #софия #varna #варна #plovdiv...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...