Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, DevilWish каза:

Гледах в дискографии преди малко, но тя имала много албуми Екстра Нина? Не очаквах? Сигурно са над 12 ?

16, сред които два беста. С дигиталния 17. Има и 2 албума с орк Добруджански славей. И сега подготвя два албума за 30 години на сцена - попфолков и фолклорен.

• Like 3
  • Love 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

На тази песен беше заснела клип през 2005 или 2006 за дипломната си работа като режисьор, по разкази на Елин Пелин, но никога не го пусна!

• Like 3
  • Wow 1
  • Sad 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

На тази песен беше заснела клип през 2005 или 2006 за дипломната си работа като режисьор, по разкази на Елин Пелин, но никога не го пусна!

Значи сега видях, "Позволи ми" и "От тук започва любовта" съм ги слушал. И двата албума са добри. Особено "Позволи ми" заради "Отминал спомен" ❤️❤️❤️ 
А тази песен "Невероятен мъж" с Емили, защо никъде я няма? Каква е тази песен? Интересно ми стана.

• Like 2
  • Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Току що, Ergeni каза:

Кварталната кръчма имитирана ли е ?

Ще седи сигурно седнала и с 80 кила отгоре и ще надига ракията :D 

• Haha 4
  • skull 1

ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР!

image.png.b25a41040b887fc87ff8482b50a5d3f7.png

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DevilWish каза:

Значи сега видях, "Позволи ми" и "От тук започва любовта" съм ги слушал. И двата албума са добри. Особено "Позволи ми" заради "Отминал спомен" ❤️❤️❤️ 
А тази песен "Невероятен мъж" с Емили, защо никъде я няма? Каква е тази песен? Интересно ми стана.

Невероятен мъж е дует с фенка, много ме кефеше. Дискотечна песен. Тая Емили звучеше като Мира 🤣 тая ми беше любима

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Невероятен мъж е дует с фенка, много ме кефеше. Дискотечна песен. Тая Емили звучеше като Мира 🤣 тая ми беше любима

Преди малко я слушах :D Много познати елементи има в тази песен? Бива си я.
Слушах и "Долу маските" също много ми хареса. Песен с потенциал е била, но не виждам да е имала клип?

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Като сте се заговорили за кражбите на Токича преди няколко страници - до ден днешен се мъча да се сетя откъде е крал Сини очи, тази песен е прекалено добра, за да е оригинална. Някой знае ли?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DevilWish каза:

Преди малко я слушах :D Много познати елементи има в тази песен? Бива си я.
Слушах и "Долу маските" също много ми хареса. Песен с потенциал е била, но не виждам да е имала клип?

Няма клип. Песен на Токича е. 

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , fearless` каза:

Някой ден, стрелките спират, проклинай ме, в сърцето си ми ти, ти не спря. Това са мои любими нейни песни, които може би не да турбо хитове като луда по тебе и залеза и зората, но са били такива и може би са любими и на други хора. Днес няма къде да ги чуя, все едно не съществуват.

Разбирам, че мисли за пари, но не може да си плюеш на 20 годишен труд заради едното его и еди си колко пари за да се разберете с Пайнер.

Камелия-Някой Ден

Kamelia - Strelkite spirat.avi

Камелия и Сакис Кукос - Ti Zitas/ Проклинай ме

Камелия - В сърцето си ми ти

КАМЕЛИЯ - ТИ НЕ СПРЯ / НЕЖНА Е НОЩТА 2005 / KAMELIA - TI NE SPRYA OFFICIAL VIDEO 2K UPSCALE REMASTER

Мисля, че проблемът не произтича от Кама, а от Пайнера, защото я мрази, че тя първа се опълчи и това направо му съсипа фирмичката. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, THE IIconic каза:

Messenger_creation_7B94A84F-C402-42CB-8FB5-BCE69752473A.jpeg

Нормално, без продукция и реклама. От 2024 има Панаирите, клип на стара балада и машъп - по-логично щеше да бъде ако беше направила миналата година концерт. През 2025 до момента няма нищо, което да подсети хората за нея, та да си купят билет. Лоша стратегия.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Камелия-Някой Ден

Kamelia - Strelkite spirat.avi

Камелия и Сакис Кукос - Ti Zitas/ Проклинай ме

Камелия - В сърцето си ми ти

КАМЕЛИЯ - ТИ НЕ СПРЯ / НЕЖНА Е НОЩТА 2005 / KAMELIA - TI NE SPRYA OFFICIAL VIDEO 2K UPSCALE REMASTER

Мисля, че проблемът не произтича от Кама, а от Пайнера, защото я мрази, че тя първа се опълчи и това направо му съсипа фирмичката. 

Що за глупости? Деси Слава и Рени са първите които напуснаха и то във време на монопол. Камелия напусна и 2014 беше най-силната за Пайнер от много години. след това имаше още няколко силни години. Нещата пропаднаха след Ковид. 

Просто Кама беше неблагодарна и плюеше ръката която я храни години наред.  На мястото и на Пайнера и аз не бих дал правата.  Голямата звезда, а дори и канал с песните си няма от преди.  Смръдла.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Jake каза:

На мястото и на Пайнера и аз не бих дал правата.  Голямата звезда, а дори и канал с песните си няма от преди.  Смръдла.

Тя не мисля че изобщо се бори за правата, нито Пайнер ги държат под ключ. Песните си стоят във въздуха без лиценз защото никой не иска да ги плаща.

Във всеки един момент може да стане както Мара направи с изтеклите права на “Моят номер” и някой друг да ги откупи, и да си ги препише за свои.

Диапазон затова се активизираха да си подновяват правата защото се опариха и сега се обясняват по съдилищата.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Тя не мисля че изобщо се бори за правата, нито Пайнер ги държат под ключ. Песните си стоят във въздуха без лиценз защото никой не иска да ги плаща.

Във всеки един момент може да стане както Мара направи с изтеклите права на “Моят номер” и някой друг да ги откупи, и да си ги препише за свои.

Диапазон затова се активизираха да си подновяват правата защото се опариха и сега се обясняват по съдилищата.

Разбира се, че е нормално  да си оправиш правата на старите хитове... Искат да печелят, без да влагат.  Нали искаха да са самопродуциращи се? Еми това е част от работата.  То на Камелия масово са кавъри. А Пайнера не очаквам повече да се занимава с подновяване на права. 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Jake каза:

Разбира се, че е нормално  да си оправиш правата на старите хитове... Искат да печелят, без да влагат.  Нали искаха да са самопродуциращи се? Еми това е част от работата.  То на Камелия масово са кавъри. А Пайнера не очаквам повече да се занимава с подновяване на права. 

Камелия не вижда смисъл в подновяването. Тя си пее кавърите по участия свободно и си прави парите.

Подновяването и качването в платформите е по-скоро като услуга на феновете (или в случая на Диапазон, да си предпазиш имуществото), но Камелия е от старата школа и за нея факта че можеш да намериш песента под някаква форма е достатъчен.

В някакво интервю я бяха питали дали ще си качи старите неща в собствения канал и още тогава отговори нещо от сорта, че трябва “някой ден да седне и да се занимава с това”, което по-скоро прозвуча като “не ми се занимава изобщо”.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Според мен е малоумно от страна на Камелия да не си подновява правата на песните.

Достатъчно златни хитове има, достатъчно е влагала в клипове през годините, за да остави всичко да си стои ей така. 

Разбирам да не изкарва пари или като цяло да е решила да го кара само на печалба, но фактът, че изкара толкова продукция последната година, говори, че все още ѝ се занимава. Някой да ѝ налее малко акъл!

• Like 2
Сподели в други сайтове

Кама нали се оплакваше, че я дразни това, че продукцията, за която е плащала, не се води нейна... Ми, да я подновява правата тогава, ако е възможно... Ще може да си качи и монетизира творчеството... Истински милиони гледания си се равняват на 4-цифрена сума приходи...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

На Галин явно са му правили някаква операция на лицето, щом го крие толкова усърдно

IMG-3672.jpg

Татуировка да не е?

какво може да си е правил на половината лице 🤣

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

На Галин явно са му правили някаква операция на лицето, щом го крие толкова усърдно

IMG-3672.jpg

А де и на Elrow е бил с маска, лицето му има странна форма. Сигурно се е подул нещо

20250317_141732.jpg

• Like 1
Сподели в други сайтове

Спря си участията, изтри си снимките в инстаграм, крие си лицето ...

Според мен нещо му се е случило. Нямаше изведнъж да си отмени участията, все пак търпи неустойки, а и ще е бая назад като пари.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Grinch каза:

Спря си участията, изтри си снимките в инстаграм, крие си лицето ...

Според мен нещо му се е случило. Нямаше изведнъж да си отмени участията, все пак търпи неустойки, а и ще е бая назад като пари.

Или е отчаян ПР, за да се говори за него. Ще видим де

• Like 4
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...