Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Преслава в интервюто на радио Веселина се изкара голяма моралистка. Плюе по сегашните млади певици, които се държат освободено. Никога не е пила алкохол...сякаш не я помним по-големите от този и период:

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Камелия не вижда смисъл в подновяването. Тя си пее кавърите по участия свободно и си прави парите.

Подновяването и качването в платформите е по-скоро като услуга на феновете (или в случая на Диапазон, да си предпазиш имуществото), но Камелия е от старата школа и за нея факта че можеш да намериш песента под някаква форма е достатъчен.

В някакво интервю я бяха питали дали ще си качи старите неща в собствения канал и още тогава отговори нещо от сорта, че трябва “някой ден да седне и да се занимава с това”, което по-скоро прозвуча като “не ми се занимава изобщо”.

Не е сериозно да не ги поднови... не е услуга на феновете,  а закон. Реално тя и по участия няма право да ги пее, но в България е беззаконие. 

преди 3 часа , Grinch каза:

Според мен е малоумно от страна на Камелия да не си подновява правата на песните.

Достатъчно златни хитове има, достатъчно е влагала в клипове през годините, за да остави всичко да си стои ей така. 

Разбирам да не изкарва пари или като цяло да е решила да го кара само на печалба, но фактът, че изкара толкова продукция последната година, говори, че все още ѝ се занимава. Някой да ѝ налее малко акъл!

преди 2 часа , Karma93 каза:

Кама нали се оплакваше, че я дразни това, че продукцията, за която е плащала, не се води нейна... Ми, да я подновява правата тогава, ако е възможно... Ще може да си качи и монетизира творчеството... Истински милиони гледания си се равняват на 4-цифрена сума приходи...

Това творчество си има автори и продуцент. Нещо което забравяме. Камелия не е автор на нищо, нито е била продуцент. Много бързо забравят кой ги е направил звезда... Реално тя винаги е била печалбар и само от това се вълнува.

преди 1 час , Just_Me каза:

Или е отчаян ПР, за да се говори за него. Ще видим де

ПР е 100%. Просто вече няма интерес към него. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, amor_mio каза:

Преслава в интервюто на радио Веселина се изкара голяма моралистка. Плюе по сегашните млади певици, които се държат освободено. Никога не е пила алкохол...сякаш не я помним по-големите от този и период:

Тук още беше на амфети, Павел я отучи да друса 💔

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Gerganafen каза:

Нормално, без продукция и реклама. От 2024 има Панаирите, клип на стара балада и машъп - по-логично щеше да бъде ако беше направила миналата година концерт. През 2025 до момента няма нищо, което да подсети хората за нея, та да си купят билет. Лоша стратегия.

Разчита на мегахитовете от 2024!

преди 6 часа , Jake каза:

Що за глупости? Деси Слава и Рени са първите които напуснаха и то във време на монопол.

Пропусна Мира, която ковеше хит след хит в Съни. Хъхъ

преди 3 часа , Karma93 каза:

Кама нали се оплакваше, че я дразни това, че продукцията, за която е плащала, не се води нейна... Ми, да я подновява правата тогава, ако е възможно... Ще може да си качи и монетизира творчеството... Истински милиони гледания си се равняват на 4-цифрена сума приходи...

Ми то и правата на една песен са четирицифрена сума, понякога и 5, тъй че няма да изкяри кой знае колко.

преди 2 часа , Grinch каза:

Спря си участията, изтри си снимките в инстаграм, крие си лицето ...

Според мен нещо му се е случило. Нямаше изведнъж да си отмени участията, все пак търпи неустойки, а и ще е бая назад като пари.

Може да са го бушонирали

преди 2 часа , Just_Me каза:

Или е отчаян ПР, за да се говори за него. Ще видим де

По-вероятно

преди 48 минути, amor_mio каза:

Тя не пиеше, а друсаше! Извинете!

• Like 4

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Karma93 каза:

Реално има ли доказателства, че Преслава е посягала към такива субстанции?

Не, просто нямаше какво друго да измислят за нея за да я очернят. Преслава винаги е била под прожекторите, няма как да е била толкова зависима, щеше да проличи. Въпреки, че имаше период в който беше много слаба и имаше проблеми с гласа, около "Скоро".

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Тая снимка всеки ден ли ще я качва? Разбрахме че си с милионер! Пусни видео албум с 10 клипа да го видим колко е дашен!

IMG-3693.jpg

И аз съм с него,но не се хваля!!!

• Like 1
  • Wow 1
  • Love 1
  • Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

И аз съм с него,но не се хваля!!!

Абе само аз ли не го харесвам тоз 😩 не ми е нито: чаровен, симпатичен, красив, сладък, мъжкар, секси 🥲 поне едното да беше или поне да избухваше с тяло, ама йок

• Like 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Just_Me каза:

Абе само аз ли не го харесвам тоз 😩 не ми е нито: чаровен, симпатичен, красив, сладък, мъжкар, секси 🥲 поне едното да беше или поне да избухваше с тяло, ама йок

И е кривоглед!

IMG-3695.jpg

• Haha 2
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , fengergana каза:

записала съм ни всички на тийм билдинг!!!

с @Gerganafen ще сме в едно легло😘

IMG_3396.jpeg

Пожелаваме й повече участия като йогистка, щото като певица е кръгло зеро.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Когато няма кой да каже на БиЗонЦе 

Няма. Циганите са нахални като конска муха. :D Ще се бута. Още дълго ще я гледаме. Кое ли ще е след Капките? Може и в Биг брадър да влезе, че и в Ергенът. 

• Like 1
  • Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Няма. Циганите са нахални като конска муха. :D Ще се бута. Още дълго ще я гледаме. Кое ли ще е след Капките? Може и в Биг брадър да влезе, че и в Ергенът. 

Дърта е за Ергена, че и бракувана. Или ще е пенсионерски сезон? 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Дърта е за Ергена, че и бракувана. Или ще е пенсионерски сезон? 

След поредния развод, ако има такъв, може да последва примера на Мартин. :D 

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey дано имаш пари за вечеря в Хепи!!!

WWW.INSTAGRAM.COM

265 likes, 0 comments - vip_potres on March 16, 2025: "#bulgaria #chalga #emanuela".

Не ям в такива долнопробни заведения!

• Like 1
  • Love 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Just_Me каза:

Те и те нищо не му харесват, освен портмонето. 

преди 39 минути, Emanuela.Carey каза:

Не ям в такива долнопробни заведения!

Ще те водя на Симит Сарайъ. 😍Може и на сръбска скара. 

• Like 3
  • Wow 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Jake каза:

Що за глупости? Деси Слава и Рени са първите които напуснаха и то във време на монопол. Камелия напусна и 2014 беше най-силната за Пайнер от много години. след това имаше още няколко силни години. Нещата пропаднаха след Ковид. 

Просто Кама беше неблагодарна и плюеше ръката която я храни години наред.  На мястото и на Пайнера и аз не бих дал правата.  Голямата звезда, а дори и канал с песните си няма от преди.  Смръдла.

Камелия е генерирала за Пайнера повече пари от Рена и Деса взети заедно.
Да не говорим, че в години без песни беше в топ 5 по брой участия.

Той не влагаше в нея нищо, а прибираше милиони. Много ясно, че не може да я прежали.

Нали си 30+? Мисли като такъв, а не кат 5 годишен.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , amor_mio каза:

Любимото ми нейно лайв изпълнение.
Искаме да запише такъв тип песен - мазен кючек с точно 2 думи текст и да се мята така като го пее. ❤️ 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...