Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 41 минути, fengergana каза:

отново неадекватен коментар,къде в клипа има тийн поведение?

IMG_3438.jpeg

Дори коментара който си пуснал е такъв пример.  Изключително тъжна гледка към днешна дата е Руна. 

• drunk 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 минути, Jake каза:

Дори коментара който си пуснал е такъв пример.  Изключително тъжна гледка към днешна дата е Руна. 

едно вече е ясно, на теб няма да ти пусна!!!!

• Wow 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, fengergana каза:

едно вече е ясно, на теб няма да ти пусна!!!!

Е тя е с 15 години по-дърта от мене, за какво ми е ? :Д По-добре Луна, пак е луда, но поне забавна, Aaaaa ти не говориш за Райна? :Д хаха

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, PHILIPP PLEIN каза:

Галена и Азис са снимали клип? 

Вероятно да. Щом целият екип стилисти и гримьори са били заедно.

Лично очаквах Галена да пусне самостоятелна песен вече - скоро наближава година от албума.

Фики и Азис само я цоцат за дуети.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , Emanuela.Carey каза:

Антонио вече освен бездарен е и труден за гледане. Прилича на Митьо Пищова.

Конкурира се с дъртото Стораро по външен вид, както Ивайла се бори с Ивана и Тони Дачева.

IMG-3754.jpg

На мен повече ми прилича на напушения Силвър и малко от гадния Алпер :D

От 19.03.2025 г. от 12:48, Ergeni каза:

Кристиан Костов щял да отвори вино от президента на Казакстан на сватбата му хихих :D  

И Джена ще му пее:

• Like 1
  • Haha 1

ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР!

image.png.b25a41040b887fc87ff8482b50a5d3f7.png

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Вероятно да. Щом целият екип стилисти и гримьори са били заедно.

Лично очаквах Галена да пусне самостоятелна песен вече - скоро наближава година от албума.

Фики и Азис само я цоцат за дуети.

Галена и Азис снощи са се видяли преди участията си в София, а тия дни Теа Таирович снимаше клип/клипове в България. Дано няма трети дует Галена и Азис.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Just_Me каза:

Галена и Азис снощи са се видяли преди участията си в София, а тия дни Теа Таирович снимаше клип/клипове в България. Дано няма трети дует Галена и Азис.

Може и да е трио с Тайрович тогава

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , irritable2021 каза:

Коментирано ли е някога, че това е - донякъде - двойница на по-късната Глория? Ако Гло направи този mashup .... OMG

Ако не беше гадже на Драганински нищо нямаше да стане от нея. Помня как и се смееха с първите песни, добре направи, че се отказа след като се раздели с него, приличаше на леля на 20 и нещо....

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Just_Me каза:

Според мен трети дует е неизбежен още повече,че и на двамата им предстоят концерти,а най големите хитове на Азис в последните години са именно дуетите с Галена. 

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, xroflx9 каза:

Според мен трети дует е неизбежен още повече,че и на двамата им предстоят концерти,а най големите хитове на Азис в последните години са именно дуетите с Галена. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Runevski каза:

Тази песен беше третия ми страйк за авторски права в YouTube канала ми, с което автоматично ми го затриха преди 3 години. Дни преди това ми блокираха “Истинска любов” на Даниела и “Загуби всичко” на Райна, която пък е авторска.. Внимавай с канала, защото мен ме беше много яд. Имах към 5К абоната и тъкмо бях направил първото си видео с 1М гледания. И от тогава ми се отщя и спрях да се занимавам. Жалко, че не мога да си го върна. 

Иначе Даниела миналата година направи 3 участия. Но то и Надя е пяла понякога в софийски заведения, но по-скоро като услуга или заместване. Няма смисъл да се завръщат. Виж, един машъп може, просто за носталгичната нотка. Ако Даниела включи “Друга съм”, “Страх ме е сама”, “Все ми е тая”, “Бягай далече” и “Извор от сълзи”, а Надя - “Полунощ е”, “Огън в сърцето”, “Секси”, “Ритъм див” и “Супер е живота”, мисля че ще се отразят до някаква степен. 

Кога са ти го махнали? Знам че някои сръбски автори са кръвожадни в Ютуб. Веднъж бях дискутирал. Като гледам, това ми е песен от сръбски автор в канала, която не е по музика на Ромарио, а той май не страйква. Каналът е бил страйкван няколко пъти, но винаги съм бил само с 1 действащ, а те изтичат след 6 месеца. И да махнат клипа, не е толкова фатално. Имам и правило на пръста и да не качвам песни на изпълнители, които в момента имат договорни отношения с Пайнер, защото един от стрйкнатите ми клипове беше на Анелия, и някак си го бяха изнамерили, въпреки че имаше нещо от порядъка на 5к гледания. Съдържанието е малко еднообразно, но поне каналът е ОК, вече почти десета година.

Сподели в други сайтове

Очаквах много повече от новия в лейбъла на Токича...с първата песен изглеждаше, че ще има собственик стил и нещо ралзични, с втората песен тоталне ме загуби, освен че е крадена, не е нищо по-различно от всичко в момента.  Колкото и да е странно като музика ми харесват повече двете песни на Айвън. НО според мене и този ще завърши така, няма енергия в него и живец, освен това Токича трябва да спре да ги кара да пеят като жени.  Мисля, че Людмил би имал повече успех в попа. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , xroflx9 каза:

И обратното е вярно - коя песен наГалена е по-голям хит от ВНЛ и По-по-по? Взаимнополезни са си.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Какво значи начина, по който се е сдобила с детето? Много жени имат подобен проблем, все пак и не е за подигравка. Ако някой го намира за подигравателно значи му липсват първите 7 и явно той самия е грешка на майка си и баща си.

А това, че Янева пуска по 1 песен на година - ми на Янева и една не и трябва. Тя не ходи по участия от много години, освен когато ходеше по концертите им да си покаже роклите, а от когато нямат и концерти - и там не ходи. Та няма за цел да има участия, и да бълва през 3 месеца защото няма смисъл. Може и 2 години да не пусне, може и 3. То при нея е за кеф и да си поддържа името там, но не вади нищо от това. Не и е и нужно. Не я гледайте Янева, тя не е певица по професия, защото професията са участията и ангажиментите, които тя няма целенасочено. Тя си е една реклама на себе си, инфлуенсър един вид, даже и за това не е , защото и те се борят за рекламни кампании а тя не прави и такива, няма интервюта от години т.н. Янева не е част от поп-фолка като професия, просто си прави собствения кеф с тия клипове. Щото просто може. Междукрачен ПОС терминал му викат.

• Like 4
Сподели в други сайтове

Сега ще напиша какви проекти очаквам да направят поп - фолк изпълнителите и какви смятам, че ще им подхождат. Включително ще дам като примери песни на техни известни колеги от чужбина. Също така ще напиша и коя песен най - много съжалявам, че не са я клипирали, а би било чудесно да я клипират даже и сега. Стига да си оправят правата и да искат.

Анелия - Страшно много искам да се върне към старото си, музикантско пеене, към поп и рок звученето в песните си. Преди години, във форума на "Планета" бях написала, че много искам Ани да направи песен като "Остани още ден" на групата EAST 17. И воала - появи се страхотната "Ден без теб", много и отиват такива песни с пиано. Макар, че вече не чувам, страшно много бих се зарадвала сега да направи някоя красива балада със звучене само с цигулка. Нещо като "Целувай ме" на Емилия или "Остани" на Мира. Много бих искала и да направи баладичен проект като "Обич моя" с един такъв стилен видеоклип - ще и отива много.

Страшно много ме е яд, че Ани не клипира песента "Още миг остани". Така щеше да я популяризира, много е гадно, че остана без видеоклип и много хора не я знаят. Страхотна песен със супер звучене!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Jake каза:

Ако не беше гадже на Драганински нищо нямаше да стане от нея. Помня как и се смееха с първите песни, добре направи, че се отказа след като се раздели с него, приличаше на леля на 20 и нещо....

Защо тогава от Сиана, Ани Хоанг и Кристиана също не излезе кой знай какво? Паришева поне имаше своя много силен период. Няма как да сме сигурни, че кариерата й щеше да замре, ако не се бе отказала...Колкото до визията - тя е поправима в повечето случаи

• Like 3
Сподели в други сайтове

Веселин Маринов - Много бих искала отново да прави по - мелодични и романтични проекти, като "Слънце мое", "Осъден на щастие", "Един миг от рая" или такива силни и затрогващи балади като "Когато си отива любовта". Също така много ще му отива, понеже знам, че се е занимавал с рок пеене преди, страшно много искам да направи едни проекти като на Фреди Меркюри - мисля, че ще му отиват. Става дума за това, че мисля, че ще му отива страшно много да направи песни като баладата "Кой иска да живее вечно" и "Време". Такава силна балада с подобен драматичен видеоклип мисля, че ще му отива много. Също така мисля, че би било хубаво да запише песен като "Време".  За съжаление не чувам и не мога да я чуя, но текстът и ми е в душата и би било хубаво да запише песен с такова послание "Времето не чака, времето не чака никого от нас". Не знам дали знаете, но в момента се боря с автоимунно заболяване и ме вълнуват точно такива песни. Не, че съм депресирана, но започвам да си давам сметка за времето, за близките, приятелите и мечтите. Всички автоимунни заболявания засега са напълно нелечими и има само поддържащи терапии. Не, че ще умра, но моята болест засяга и важни органи, например сърцето. Та, много би се зарадвала Веселин Маринов да изпълни такава песен като "Време", обществото ни има нужда от такава песен, за да осъзнае колко важен е всеки един миг с близките си, докато ги има. Представям си и колко ще му отива такъв видеоклип - без същия микрофон, разбира се. Важно е посланието на песента, а не разните там спецефекти.

Много ме е яд как не клипира всички песни от първия коледен албум "Коледен сън". Най - много ме е яд за "Нощна приказка", обожавам я тази песен, много е вълшебна като звучене. :girl_in_love::wub_anim:

Ето я "Време":

• Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...