Bunn Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Каквото и да си говорим: Галин в пика си >>> Меди Поне Гинчето пускаше различни песни и експериментираше (със сексуалността си). Мехмед едно и също мрънкане и виене вече 5 години. Даже като прави кавъри някак си пак успява да ги уеднакви с другото му творчество. Абсолютно. Галин поне имаше песни от Оцко, Пашев, Боби Павлов и тн, и наистина бяха различни. Дори си спомням “Ме густа” колко беше различна за жанра. При Меди имам чувството, че слушам едно и също. Само “Обичам те, ти мене - не” ми харесва. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 1 час , Bunn каза: Че песните са зле - зле са, но и други контент криейтъри, които са извън музиката, също се оплакват от новият алгоритъм на Ютюб - брутално затапва видеата, не препоръчва видеа като хората и тн. Трябва да си абониран за даден канал с канбанка, за да разбереш, че е качено ново видео, или да проверяваш автоматично. И тук става въпрос за каналите, които принципно си следиш. Смятай, ако даден изпълнител пусне нова песен, за чийто канал не си абониран и тн - няма да и да разбереш. Не знам защо от началото за тази година промениха по такъв начин алгоритама...? Според мен проблемът е, че с годините абонаментите стават все повече. Съответно ако през 2020 си абониран за 100 канала, сега са 500. Затова ЮТ вече гледа абонаментите, а какво си гледал. Но когато пропуснеш видео след това губиш. Например когато си гледал 2 клипа на Маноля - ще ти излезе 3тия. Но ако не проявиш желание, 4тия вероятно няма да видиш. Другото: гледаш 10 клипа напоследък, но излизат нови и нови. Съответно започваш да гледаш новите и старите се изместват. Все пак ЮТ препоръчва по-новото с приоритет. Просто е сложно.Индивидуалните канали са супер за таргетирана публика, но са ужасни за задържане, защото сега феновете са се абонирали за стотици и няма как всичко да ти се препоръча. Например веднъж съм гледал последните чалги - нито една не ми се препоръчва. Но ако гледам 2-3 пъти и ми влиза в препоръчани за известно време. Ако не обърна внимание и се маха след някакво време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 2 минути, Ergeni каза: Според мен проблемът е, че с годините абонаментите стават все повече. Съответно ако през 2020 си абониран за 100 канала, сега са 500. Затова ЮТ вече гледа абонаментите, а какво си гледал. Но когато пропуснеш видео след това губиш. Например когато си гледал 2 клипа на Маноля - ще ти излезе 3тия. Но ако не проявиш желание, 4тия вероятно няма да видиш. Другото: гледаш 10 клипа напоследък, но излизат нови и нови. Съответно започваш да гледаш новите и старите се изместват. Все пак ЮТ препоръчва по-новото с приоритет. Просто е сложно.Индивидуалните канали са супер за таргетирана публика, но са ужасни за задържане, защото сега феновете са се абонирали за стотици и няма как всичко да ти се препоръча. Например веднъж съм гледал последните чалги - нито една не ми се препоръчва. Но ако гледам 2-3 пъти и ми влиза в препоръчани за известно време. Ако не обърна внимание и се маха след някакво време. Така е, аз хем ползвам Ютюб основно за чалга, а на фийда ми има само по 2-3 чалгии и то на много рандъм принцип, а останалото е още по-рандъм неща като Гала, новини и тн. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Каквото и да си говорим: Галин в пика си >>> Меди Край! Вече не сме приятелки! Уволнена си!!!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 19 минути, xroflx9 каза: Край! Вече не сме приятелки! Уволнена си!!!!! Не се унижавай да събираш огризките на Десита! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 слагах се с един хърватин и ми каза,че била хит там🤪 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Не се унижавай да събираш огризките на Десита! То там много парцалчовци са минали - Моника Валериева, @fengergana .. но е хот,така че ще го пазя със зъби и нокти!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 мами е пуснала албума,но няма направен спот и реклама в пайнер @Gerganafen @GSA 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 4 минути, fengergana каза: мами е пуснала албума,но няма направен спот и реклама в пайнер @Gerganafen @GSA Да напуска директно. Сигурно ще качат тези дни. Мудни са. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Каквото и да си говорим: Галин в пика си >>> Меди Поне Гинчето пускаше различни песни и експериментираше (със сексуалността си). Мехмед едно и също мрънкане и виене вече 5 години. Даже като прави кавъри някак си пак успява да ги уеднакви с другото му творчество. Меди е сто пъти за предпочитане 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Поля Генова на вашето внимание. Какво ли е казала за чалгата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 6 часа , Ergeni каза: Обожавам колко сте хайпнати от фолиото на Жалин. Даже бях забравил. 100% ще е нещо тъпичко. Щом има нужда от кризисен PR. Пуснал е и реклама на билбордове... 😭 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 19 часа , DarkChild каза: Алла Пугачова напусна Русия след началото на инвазията в Украйна и е критична към диктатора. Тогава някой друг актуален там не се сещам кой обаче 2 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 По-размазана снимка не е ли намерил? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На рождения ден на Емилия са били Мария, Ивана, Преслава, Тони Дачева, Илиян, Лиа Не беше ли много по-гъста със Сторарови, Галин, Десислава, Камелия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 13 часа , Ergeni каза: Десита в майчинство ли ще излиза? А дано. Пожелавам и лека бременност, даже цял футболен отбор да си направят! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Хит Рени! 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: На рождения ден на Емилия са били Мария, Ивана, Преслава, Тони Дачева, Илиян, Лиа Не беше ли много по-гъста със Сторарови, Галин, Десислава, Камелия? с Десислава най -вече, но не забравяй и важни гости като Стояна и Аристос. Видях,че един от фотографите е един Тоши,който постоянно хейти поп фолка в профила си. В някакъв формат се изяваше с рок. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 9 минути, fengergana каза: с Десислава най -вече, но не забравяй и важни гости като Стояна и Аристос. Видях,че един от фотографите е един Тоши,който постоянно хейти поп фолка в профила си. В някакъв формат се изяваше с рок. Аристос сигурен ли си да е бил гост, а не кетъринг? Сега разбирам че е доста известен за дюнержия, но чак да е бил поканен на тая песнионерска сбирка? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 сигурно Емилия ще е следващата с концерт и с Башур поръчват големи с повече сос преди 1 час, Lelqtian каза: Аристос сигурен ли си да е бил гост, а не кетъринг? Сега разбирам че е доста известен за дюнержия, но чак да е бил поканен на тая песнионерска сбирка? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Дядото скандализира 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Тази коя е ? ЮТюбът ми я препоръча? Да не е участвала в Гласът? Не е лоша песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 преди 43 минути, Ergeni каза: Тази коя е ? ЮТюбът ми я препоръча? Да не е участвала в Гласът? Не е лоша песента. Тази е от "Един за друг", жената на Арти. Готина е и готино пее. Бременна ли е? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 От 19.03.2025 г. от 14:12, Willy каза: Е Глория празнува 30 години с един хит. ТЕНКЮ АЗИС Тя и 10 години на сцената празнува със същия този 1 хит. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 От 19.03.2025 г. от 16:06, fengergana каза: на Глория гледанията е все едно да броим на Веско Маринов. Пълнят си залите, но феновете им си ги слушат на касетки и мп3-ки Феновете на Гюр я слушат преди компютърът да е бил изобретен, така че едвали носителят файл mp3 е предпочитан от тях. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари