Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Каквото и да си говорим: Галин в пика си >>> Меди

Поне Гинчето пускаше различни песни и експериментираше (със сексуалността си). Мехмед едно и също мрънкане и виене вече 5 години. 
Даже като прави кавъри някак си пак успява да ги уеднакви с другото му творчество.

Абсолютно. Галин поне имаше песни от Оцко, Пашев, Боби Павлов и тн, и наистина бяха различни. Дори си спомням “Ме густа” колко беше различна за жанра. При Меди имам чувството, че слушам едно и също. Само “Обичам те, ти мене - не” ми харесва.

• Like 6
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час , Bunn каза:

Че песните са зле - зле са, но и други контент криейтъри, които са извън музиката, също се оплакват от новият алгоритъм на Ютюб - брутално затапва видеата, не препоръчва видеа като хората и тн. Трябва да си абониран за даден канал с канбанка, за да разбереш, че е качено ново видео, или да проверяваш автоматично. И тук става въпрос за каналите, които принципно си следиш.  Смятай, ако даден изпълнител пусне нова песен, за чийто канал не си абониран и тн - няма да и да разбереш.

Не знам защо от началото за тази година промениха по такъв начин алгоритама...?

Според мен проблемът е, че с годините абонаментите стават все повече. Съответно ако през 2020 си абониран за 100 канала, сега са 500. Затова ЮТ вече гледа абонаментите, а какво си гледал. Но когато пропуснеш видео след това губиш. Например когато си гледал 2 клипа на Маноля - ще ти излезе 3тия. Но ако не проявиш желание, 4тия вероятно няма да видиш. Другото: гледаш 10 клипа напоследък, но излизат нови и нови. Съответно започваш да гледаш новите и старите се изместват. Все пак ЮТ препоръчва по-новото с приоритет. Просто е сложно.Индивидуалните канали са супер за таргетирана публика, но са ужасни за задържане, защото сега феновете са се абонирали за стотици и няма как всичко да ти се препоръча. Например веднъж съм гледал последните чалги - нито една не ми се препоръчва. Но ако гледам 2-3 пъти и ми влиза в препоръчани за известно време. Ако не обърна внимание и се маха след някакво време.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Ergeni каза:

Според мен проблемът е, че с годините абонаментите стават все повече. Съответно ако през 2020 си абониран за 100 канала, сега са 500. Затова ЮТ вече гледа абонаментите, а какво си гледал. Но когато пропуснеш видео след това губиш. Например когато си гледал 2 клипа на Маноля - ще ти излезе 3тия. Но ако не проявиш желание, 4тия вероятно няма да видиш. Другото: гледаш 10 клипа напоследък, но излизат нови и нови. Съответно започваш да гледаш новите и старите се изместват. Все пак ЮТ препоръчва по-новото с приоритет. Просто е сложно.Индивидуалните канали са супер за таргетирана публика, но са ужасни за задържане, защото сега феновете са се абонирали за стотици и няма как всичко да ти се препоръча. Например веднъж съм гледал последните чалги - нито една не ми се препоръчва. Но ако гледам 2-3 пъти и ми влиза в препоръчани за известно време. Ако не обърна внимание и се маха след някакво време.

Така е, аз хем ползвам Ютюб основно за чалга, а на фийда ми има само по 2-3 чалгии и то на много рандъм принцип, а останалото е още по-рандъм неща като Гала, новини и тн. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Не се унижавай да събираш огризките на Десита!

То там много парцалчовци са минали - Моника Валериева, @fengergana ..

но е хот,така че ще го пазя със зъби и нокти!!!!

• Like 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

мами е пуснала албума,но няма направен спот и реклама в пайнер @Gerganafen @GSA 

Да напуска директно. Сигурно ще качат тези дни. Мудни са. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

Каквото и да си говорим: Галин в пика си >>> Меди

Поне Гинчето пускаше различни песни и експериментираше (със сексуалността си). Мехмед едно и също мрънкане и виене вече 5 години. 
Даже като прави кавъри някак си пак успява да ги уеднакви с другото му творчество.

Меди е сто пъти за предпочитане

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Ergeni каза:

Обожавам колко сте хайпнати от фолиото на Жалин. Даже бях забравил. :D 100% ще е нещо тъпичко. Щом има нужда от кризисен PR.

Пуснал е и реклама на билбордове... IMG_7877.png.0b215a5168ea78a761ef3267808b6a39.png😭

• Confused 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 19 часа , DarkChild каза:

Алла Пугачова напусна Русия след началото на инвазията в Украйна и е критична към диктатора.

Тогава някой друг актуален там не се сещам кой обаче :D

• Haha 2

ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР!

image.png.b25a41040b887fc87ff8482b50a5d3f7.png

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Emanuela.Carey каза:

На рождения ден на Емилия са били Мария, Ивана, Преслава, Тони Дачева, Илиян, Лиа

Не беше ли много по-гъста със Сторарови, Галин, Десислава, Камелия?

с Десислава най -вече, но не забравяй и важни гости като Стояна и Аристос. 

Видях,че един от фотографите е един Тоши,който постоянно хейти поп фолка в профила си. В някакъв формат се изяваше с рок.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, fengergana каза:

с Десислава най -вече, но не забравяй и важни гости като Стояна и Аристос. 

Видях,че един от фотографите е един Тоши,който постоянно хейти поп фолка в профила си. В някакъв формат се изяваше с рок.

Аристос сигурен ли си да е бил гост, а не кетъринг? Сега разбирам че е доста известен за дюнержия, но чак да е бил поканен на тая песнионерска сбирка? 

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

сигурно Емилия ще е следващата с концерт и с Башур поръчват големи с повече сос

преди 1 час, Lelqtian каза:

Аристос сигурен ли си да е бил гост, а не кетъринг? Сега разбирам че е доста известен за дюнержия, но чак да е бил поканен на тая песнионерска сбирка? 

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Ergeni каза:

Тази коя е ? ЮТюбът ми я препоръча? Да не е участвала в Гласът?

Не е лоша песента.

Тази е от "Един за друг", жената на Арти. Готина е и готино пее. Бременна ли е?

• Wow 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

От 19.03.2025 г. от 14:12, Willy каза:

Е Глория празнува 30 години с един хит. ТЕНКЮ АЗИС

Тя и 10 години на сцената празнува със същия този 1 хит. 

• Like 1
  • skull 3
Сподели в други сайтове

От 19.03.2025 г. от 16:06, fengergana каза:

на Глория гледанията е все едно да броим на Веско Маринов. Пълнят си залите, но феновете им си ги слушат на касетки и мп3-ки

Феновете на Гюр я слушат преди компютърът да е бил изобретен, така че едвали носителят файл mp3 е предпочитан от тях.

• Like 6
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...