LuydmilGenov Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Толкова гълтане и накрая 16к за седмица Не му е достатъчно. Трябва още да тренира. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Дано някой чичу с кинти го хареса и го вземе, та да го направи личната си ханъма. Тогава не само вода ще гълта, а и други субстанции с течна основа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Какво стана с тази леличка? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво стана с тази леличка? роди Людмил 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: роди Людмил Трябва да е бил сурогатна майка. Людмил е повече с гените на Поли Дженова и мъжа й. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 От 21.03.2025 г. от 0:48, Kitty каза: И предвид, че тя е певица, известно име, беше лице на кампания "Не сте сами"............ От нея се очакваше да има някакъв ред и морал, да дава правилен и етичен пример на младите хора. Аз дори не знаех как точно се е сдобила с детето, докато не прочетох в онзи форум. Съгласете се, че не е редно изпълнителите у нас да прекрачват линиите и да навлизат в криминалния елемент. Това не е добър пример. Това исках да кажа относно Камелия. тя беше и на корицата на Плейбой и по космат шундравляк на корицата на вестник Уикенд. Така че "морал" - най-разтегливото понятие евър, си очаквала от нея само ти. На теб ценностната ти система е тотално разклатена - в тоя пост ни убеждаваш, че Кама е криминогенен елемент, заради някакво си никакво сурогатно майчинство, признато като метод за придобиване на дете при налични проблеми със зачеване/износване в цял свят, само тук - в г ъза на географията - не, а Жоро Илиев - доказан престъпник като някакъв добряк и ценител на женската красота. Въобще - нещо тотално ту куца в разбирането на категориите "добро" и "зло". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Фреди Мекк у рийй е грозен. Таквизи нИ исками да гледами, ний по Тв Минета, ний другаде! Явно го знаете от едни снимки от конкретен период. Тази визия сигурно не я познавате и не знаете каква песен и всъщност цял албум е направил. Да ви имам и "богатата" музикална култура! Ама какво ли се учудвам, вие и орган не знаете точно какво e. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Току що, Kitty каза: Явно го знаете от едни снимки от конкретен период. Тази визия сигурно не я познавате и не знаете каква песен и всъщност цял албум е направил. Да ви имам и "богатата" музикална култура! Ама какво ли се учудвам, вие и орган не знаете точно какво e. сплав, облечена в злато, пак, в сърцевината си, е сплав. Хубав костюм, грозна глава. Разбира се, че знаем какво е орган, а ти твоят полов орган ползваш ли го по предназначение? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: тя беше и на корицата на Плейбой и по космат шундравляк на корицата на вестник Уикенд. Така че "морал" - най-разтегливото понятие евър, си очаквала от нея само ти. На теб ценностната ти система е тотално разклатена - в тоя пост ни убеждаваш, че Кама е криминогенен елемент, заради някакво си никакво сурогатно майчинство, признато като метод за придобиване на дете при налични проблеми със зачеване/износване в цял свят, само тук - в г ъза на географията - не, а Жоро Илиев - доказан престъпник като някакъв добряк и ценител на женската красота. Въобще - нещо тотално ту куца в разбирането на категориите "добро" и "зло". Явно на Вас тази мутра Ви е по - симпатична, въпреки, че е замесен в доста престъпления. Да ви имам и тъпия вкус за мъже! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: тя беше и на корицата на Плейбой и по космат шундравляк на корицата на вестник Уикенд. Така че "морал" - най-разтегливото понятие евър, си очаквала от нея само ти. На теб ценностната ти система е тотално разклатена - в тоя пост ни убеждаваш, че Кама е криминогенен елемент, заради някакво си никакво сурогатно майчинство, признато като метод за придобиване на дете при налични проблеми със зачеване/износване в цял свят, само тук - в г ъза на географията - не, а Жоро Илиев - доказан престъпник като някакъв добряк и ценител на женската красота. Въобще - нещо тотално ту куца в разбирането на категориите "добро" и "зло". Знам каква е, но казах, че не съм очаквала от нея да навлезе в криминалната сфера. А как е на Запад - там се опитват да изкарат разни извратени неща като педофилията, зоофилията, изнасилването, като нещо нормално. Знаеше ли, че педофилите си имат своя партия в Нидерландия и се борят да я изкарат законово нещо нормално? А последните извратени олимпийски игри харесаха ли ти? Мъж да бие жени? Много сме си добре със законите тук. Дебора не ми я давай за пример. Жена с леко поведение. Аз в 12 клас ходех на училище и учех, четях книги и се подготвях за матурата по литература, но в крайна сметка нямахме такава, а можех от раз да изкарам шестица. Не съм киснала по заведения и момчета с мутренско поведение никога не са ме привличали. Просто Камелия е голяма егоистка и не искаше да си осинови дете от дом, както направи Тони Дачева! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 10 минути, Kitty каза: Аз в 12 клас ходех на училище и учех, четях книги и се подготвях за матурата по литература, но в крайна сметка нямахме такава, а можех от раз да изкарам шестица. Не съм киснала по заведения и момчета с мутренско поведение никога не са ме привличали. Знаем го нивото на твоето образование, дето не знаеш колко е 8*7 и си тотално неприложима в живота, защото НЕ си самостоятелна. Нито моеш да си сготвиш, нито да се изкъпеш сама или дори да се изпикаш, само тролиш тука с безумните си разбирания. Кама е еталон, какъвто ти никога няма да бъдеш. Откъде-накъде ще си отваряш устата за нейното дете, като ти с НИЩО не си допринесла за тая държава, а от нейните данъци - ядеш и съществуваш. Та ти нямаш и 1 ден трудов стаж. Ай, сиктир! По темата: Радвам се, че кокошарника се продава. Дано почнат да излъчват поне по-качествено soft core п0рно с малко гаден и гнусен цигански съпровод, а певачките да си отварят устата само, за да го поемат и да пъшкат, никой не се нуждае от техните напъни "да пеят". 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 8 минути, Kitty каза: Може и да не разбирам от математика, ама разбирам от литература, история и музика много повече от теб. Обидите ти по Фреди Меркюри само показват колко не разбираш от музика. И да се подиграваш на човек с болестта на Бехтерев като мен е грозно. Много грозно. Но пък ти с просташкия си език толкова можеш. И какво работиш ти? Служител в "Кауфланд"? Ти си дървен философ и от нищо не разбираш. Дори сама си споделяла, че специалността ти в средното ти образование - не я умееш. Тотално безполезна си и никому ненужна, само в тежест на твоите близки и на нас. За измислените от теб болести - няма и да отварям дума. И миньор да съм, и боклукчия да съм - е в пъти по-достойно АЗ да си изкарвам хляба сам, отколкото ти - дето като пиявица смучеш пари от родителите си и държавата. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: А какво ще кажеш за момента когато изнесоха тортата да духне свещите и набичиха Горда Стара Планина? Предвиждам бъдещ кандидат за президент! Недей, че ако стане президент ще смени химна с "Българи-юнаци"... 😂 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Какъв е този Людмил на Поли Генова? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 ЕклеРени също е честитила на Ема, въпреки че навремето беше сменена в дуета с простака Валдес именно от Башурица. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 1 минута, DarkChild каза: ЕклеРени също е честитила на Ема, въпреки че навремето беше сменена в дуета с простака Валдес именно от Башурица. Къде е Счета, къде е Рена? Едната поне получава заплата от НАП 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 11 минути, Kitty каза: Имам право да се изказвам, а ти за чий го играеш цензор? Фактът, че не можеш да оцениш тази песен например, показва колко разбираш от музика! Явно освен, че НЕ можеш да смяташ, НЕ можеш и да четеш. Никъде не съм си позволявал да коментирам музицирането на Фреди и певческата му дарба, написах, че е грозен, което е ОЧЕИЗБОЖДАЩ ФАКТ. Много интересно как коментираш неговата музика и певчески качества, като сама се обяви като глуха. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Къде е Счета, къде е Рена? Едната поне получава заплата от НАП Откъде идва тая заплата? От данъчните постъпления, а кой върти икономиката? Рени със своята огромна консумация. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 1 час, Kitty каза: Явно на Вас тази мутра Ви е по - симпатична, въпреки, че е замесен в доста престъпления. Да ви имам и тъпия вкус за мъже! Абе, на последната фотография Боко е по-симпатичен от Мек ку рий изцяло. Даже си е убавец, мамин златен! И от 100 метра му личи, че Е МЪЖ, а не няква мека китка като оня, с чийто песни ни спамиш. Пък и Боко връчваше награди на Ивана, а не Мек ку рий, така че ЯСНО Е КОЙ Е ПО-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА ОТ ДВАМАТА. Уж си чалга - енциклопедия, пък нищо не знаеш. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Напълно глуха съм от 2018 година. Преди това си чувах със слуховия апарат. На "Куин" имахме два албума с техни песни, неофициални издания, така де, пиратски, от ранните 90 - те години на 20 век. "Искам да съм свободен" е любимата ми песен. Слушах също така и британската група EAST 17 и саундтрака към анимационния филм "Цар Лъв", "Тази нощ любов изгря"на Елтън Джон ми е много любима. Наскоро препрочитах на няколко пъти биографията за Фреди Меркюри. Водил е интересен живот, особено след като се разболява от СПИН. С изненада научих, че, освен болест, предавана по полов път, се води и автоимунна. А аз в момента се боря с друга автоимунна. Съжалявам много, че съм въртяла само онази песен на касетофона нон - стоп, а другите не са ми били известни. Всичко бих дала да мога да ги чуя сега. А текстът на "Дните от нашия живот" сега ми е много актуален и вълнуващ. От малка обичам, не, направо обожавам музиката. Винаги съм съжалявала, че не мога да пея. В предучилищна възраст много любима ми беше песента "Мама, татко и аз" и доста танцувах на нея, познайте как! Без да съм гледала модерните видеоклипове и танците в този стил. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 17 минути, DarkChild каза: Откъде идва тая заплата? От данъчните постъпления, а кой върти икономиката? Рени със своята огромна консумация. ДДС-то от всички изядени от нея еклери ще стигне за да запълни дефицита в бюджета на държавата за 2025-та година. 🤣 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Някои така и не се научиха да разделят професионалният и личният живот на изпълнителите. Някои и на Азис се възхищавате, но не го обиждате така, както Фреди Меркюри, чудно, защо ли? Аз пък ще кажа, че Азис е много по - голям простак от Фреди. Онзи плакат при паметника на Васил Левски беше голяма простотия! Че и "Нов фолк" се включиха в простотията и издадоха тъпия плакат. И много съжалявам, че има хора, които разбират нещата буквално, а не са наясно, че този видеоклип е просто една ирония! На Азис харесвам само двата му дуета с Глория и първия дует с Малина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 На мястото на Преса бих изръсил нещо от сорта на "Емилия ми честити 6 от 7 коронации за певица на годината" на рождения й ден. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Току що, Karma93 каза: На мястото на Преса бих изръсил нещо от сорта на "Емилия ми честити 6 от 7 коронации за певица на годината" на рождения й ден. Фън Факт е, че единственият начин на Емилия да се докосне до титлата "Певица на годината" е като покани Преслава на рожденият си ден ❤️ 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 На наградите "Еми, дръж наградката да си оправя червилото" 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари