Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-3891.jpg

Дано някой чичу с кинти го хареса и го вземе, та да го направи личната си ханъма. Тогава не само вода ще гълта, а и други субстанции с течна основа.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

От 21.03.2025 г. от 0:48, Kitty каза:

И предвид, че тя е певица, известно име, беше лице на кампания "Не сте сами"............ От нея се очакваше да има някакъв ред и морал, да дава правилен и етичен пример на младите хора. Аз дори не знаех как точно се е сдобила с детето, докато не прочетох в онзи форум.

Съгласете се, че не е редно изпълнителите у нас да прекрачват линиите и да навлизат в криминалния елемент. Това не е добър пример. Това исках да кажа относно Камелия.

тя беше и на корицата на Плейбой и по космат шундравляк на корицата на вестник Уикенд. Така че "морал" - най-разтегливото понятие евър, си очаквала от нея само ти.

На теб ценностната ти система е тотално разклатена - в тоя пост ни убеждаваш, че Кама е криминогенен елемент, заради някакво си никакво сурогатно майчинство, признато като метод за придобиване на дете при налични проблеми със зачеване/износване в цял свят, само тук - в г ъза на географията - не, а Жоро Илиев - доказан престъпник като някакъв добряк и ценител на женската красота. Въобще - нещо тотално ту куца в разбирането на категориите "добро" и "зло".

• Like 2
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Фреди Мекк у рийй е грозен. Таквизи нИ исками да гледами, ний по Тв Минета, ний другаде!

Явно го знаете от едни снимки от конкретен период. Тази визия сигурно не я познавате и не знаете каква песен и всъщност цял албум е направил.

Да ви имам и "богатата" музикална култура! Ама какво ли се учудвам, вие и орган не знаете точно какво e.:1000(27):

3b789a536edd945fb75da9aa94058761.jpg

fbed673d109175e6ab42bdaa62200d21.jpg

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, Kitty каза:

Явно го знаете от едни снимки от конкретен период. Тази визия сигурно не я познавате и не знаете каква песен и всъщност цял албум е направил.

Да ви имам и "богатата" музикална култура! Ама какво ли се учудвам, вие и орган не знаете точно какво e.:1000(27):

3b789a536edd945fb75da9aa94058761.jpg

fbed673d109175e6ab42bdaa62200d21.jpg

сплав, облечена в злато, пак, в сърцевината си, е сплав. Хубав костюм, грозна глава.

Разбира се, че знаем какво е орган, а ти твоят полов орган ползваш ли го по предназначение?

• Haha 3
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

тя беше и на корицата на Плейбой и по космат шундравляк на корицата на вестник Уикенд. Така че "морал" - най-разтегливото понятие евър, си очаквала от нея само ти.

На теб ценностната ти система е тотално разклатена - в тоя пост ни убеждаваш, че Кама е криминогенен елемент, заради някакво си никакво сурогатно майчинство, признато като метод за придобиване на дете при налични проблеми със зачеване/износване в цял свят, само тук - в г ъза на географията - не, а Жоро Илиев - доказан престъпник като някакъв добряк и ценител на женската красота. Въобще - нещо тотално ту куца в разбирането на категориите "добро" и "зло".

Явно на Вас тази мутра Ви е по - симпатична, въпреки, че е замесен в доста престъпления. Да ви имам и тъпия вкус за мъже!

images?q=tbn:ANd9GcS_lEtBThKlu64blCvynuK

images?q=tbn:ANd9GcSJBWpfYJDvuRcDKY5K3pW

qm-pncoysW9eDy1IWTunQejycKejPNFKeG8-J3-c

zx1278_4196450.jpg

borisov%20i%20al%20petrov.jpg

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

Знам каква е, но казах, че не съм очаквала от нея да навлезе в криминалната сфера.

А как е на Запад - там се опитват да изкарат разни извратени неща като педофилията, зоофилията, изнасилването, като нещо нормално. Знаеше ли, че педофилите си имат своя партия в Нидерландия и се борят да я изкарат законово нещо нормално? А последните извратени олимпийски игри харесаха ли ти? Мъж да бие жени?

Много сме си добре със законите тук. Дебора не ми я давай за пример. Жена с леко поведение.  Аз в 12 клас ходех на училище и учех, четях книги и се подготвях за матурата по литература, но в крайна сметка нямахме такава, а можех от раз да изкарам шестица. Не съм киснала по заведения и момчета с мутренско поведение никога не са ме привличали.

Просто Камелия е голяма егоистка и не искаше да си осинови дете от дом, както направи Тони Дачева!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Kitty каза:

Аз в 12 клас ходех на училище и учех, четях книги и се подготвях за матурата по литература, но в крайна сметка нямахме такава, а можех от раз да изкарам шестица. Не съм киснала по заведения и момчета с мутренско поведение никога не са ме привличали.

Знаем го нивото на твоето образование, дето не знаеш колко е 8*7 и си тотално неприложима в живота, защото НЕ си самостоятелна. Нито моеш да си сготвиш, нито да се изкъпеш сама или дори да се изпикаш, само тролиш тука с безумните си разбирания.

Кама е еталон, какъвто ти никога няма да бъдеш. Откъде-накъде ще си отваряш устата за нейното дете, като ти с НИЩО не си допринесла за тая държава, а от нейните данъци - ядеш и съществуваш. Та ти нямаш и 1 ден трудов стаж. Ай, сиктир!

По темата: Радвам се, че кокошарника се продава. Дано почнат да излъчват поне по-качествено soft core п0рно с малко гаден и гнусен цигански съпровод, а певачките да си отварят устата само, за да го поемат и да пъшкат, никой не се нуждае от техните напъни "да пеят".

• Like 1
  • Haha 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Kitty каза:

Може и да не разбирам от математика, ама разбирам от литература, история и музика много повече от теб. Обидите ти по Фреди Меркюри само показват колко не разбираш от музика.

И да се подиграваш на човек с болестта на Бехтерев като мен е грозно. Много грозно. Но пък ти с просташкия си език толкова можеш.

И какво работиш ти? Служител в "Кауфланд"?

Ти си дървен философ и от нищо не разбираш. Дори сама си споделяла, че специалността ти в средното ти образование - не я умееш. Тотално безполезна си и никому ненужна, само в тежест на твоите близки и на нас. 

За измислените от теб болести - няма и да отварям дума.

И миньор да съм, и боклукчия да съм - е в пъти по-достойно АЗ да си изкарвам хляба сам, отколкото ти - дето като пиявица смучеш пари от родителите си и държавата.

• Like 1
  • Wow 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

А какво ще кажеш за момента когато изнесоха тортата да духне свещите и набичиха Горда Стара Планина?

Предвиждам бъдещ кандидат за президент!

Недей, че ако стане президент ще смени химна с "Българи-юнаци"... 😂

• Haha 2
  • Wow 1
  • skull 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

ЕклеРени също е честитила на Ема, въпреки че навремето беше сменена в дуета с простака Валдес именно от Башурица.

Къде е Счета, къде е Рена? Едната поне получава заплата от НАП

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Kitty каза:

Имам право да се изказвам, а ти за чий го играеш цензор?

Фактът, че не можеш да оцениш тази песен например, показва колко разбираш от музика!

Явно освен, че НЕ можеш да смяташ, НЕ можеш и да четеш. Никъде не съм си позволявал да коментирам музицирането на Фреди и певческата му дарба, написах, че е грозен, което е ОЧЕИЗБОЖДАЩ ФАКТ.

Много интересно как коментираш неговата музика и певчески качества, като сама се обяви като глуха.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Къде е Счета, къде е Рена? Едната поне получава заплата от НАП

Откъде идва тая заплата? От данъчните постъпления, а кой върти икономиката? Рени със своята огромна консумация.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Kitty каза:

Явно на Вас тази мутра Ви е по - симпатична, въпреки, че е замесен в доста престъпления. Да ви имам и тъпия вкус за мъже!

images?q=tbn:ANd9GcS_lEtBThKlu64blCvynuK

images?q=tbn:ANd9GcSJBWpfYJDvuRcDKY5K3pW

qm-pncoysW9eDy1IWTunQejycKejPNFKeG8-J3-c

zx1278_4196450.jpg

borisov%20i%20al%20petrov.jpg

Абе, на последната фотография Боко е по-симпатичен от Мек ку рий изцяло. Даже си е убавец, мамин златен! И от 100 метра му личи, че Е МЪЖ, а не няква мека китка като оня, с чийто песни ни спамиш.

Пък и Боко връчваше награди на Ивана, а не Мек ку рий, така че ЯСНО Е КОЙ Е ПО-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА ОТ ДВАМАТА. Уж си чалга - енциклопедия, пък нищо не знаеш.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Напълно глуха съм от 2018 година. Преди това си чувах със слуховия апарат. На "Куин" имахме два албума с техни песни, неофициални издания, така де, пиратски, от ранните 90 - те години на 20 век. "Искам да съм свободен" е любимата ми песен. Слушах също така и британската група EAST 17 и саундтрака към анимационния филм "Цар Лъв", "Тази нощ любов изгря"на Елтън Джон ми е много любима.:girl_in_love::wub_anim::ba:

Наскоро препрочитах на няколко пъти биографията за Фреди Меркюри. Водил е интересен живот, особено след  като се разболява от СПИН. С изненада научих, че, освен болест, предавана по полов път, се води и автоимунна. А аз в момента се боря с друга автоимунна.

Съжалявам много, че съм въртяла само онази песен на касетофона нон - стоп, а другите не са ми били известни. Всичко бих дала да мога да ги чуя сега. А текстът на "Дните от нашия живот" сега ми е много актуален и вълнуващ.

От малка обичам, не, направо обожавам музиката. Винаги съм съжалявала, че не мога да пея. В предучилищна възраст много любима ми беше песента "Мама, татко и аз" и доста танцувах на нея, познайте как! Без да съм гледала модерните видеоклипове и танците в този стил.:ad:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DarkChild каза:

Откъде идва тая заплата? От данъчните постъпления, а кой върти икономиката? Рени със своята огромна консумация.

ДДС-то от всички изядени от нея еклери ще стигне за да запълни дефицита в бюджета на държавата за 2025-та година. 🤣

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Някои така и не се научиха да разделят професионалният и личният живот на изпълнителите. :1000(27):

Някои и на Азис се възхищавате, но не го обиждате така, както Фреди Меркюри, чудно, защо ли? Аз пък ще кажа, че Азис е много по - голям простак от Фреди. Онзи плакат при паметника на Васил Левски беше голяма простотия! Че и "Нов фолк" се включиха в простотията и издадоха тъпия плакат.

И много съжалявам, че има хора, които разбират нещата буквално, а не са наясно, че този видеоклип е просто една ирония!

На Азис харесвам само двата му дуета с Глория и първия дует с Малина.

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

На мястото на Преса бих изръсил нещо от сорта на "Емилия ми честити 6 от 7 коронации за певица на годината" на рождения й ден.

Фън Факт е, че единственият начин на Емилия да се докосне до титлата "Певица на годината" е като покани Преслава на рожденият си ден ❤️

• Haha 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...