Emanuela.Carey Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 9 минути, FolkEmpire каза: Даже и заради многото крадени вокали се триеха много песни на изпълнители в Пайнер защото просто няма как да съществуват така. Като Куклата на Емилия или беше някаква друга, че виждам сега си я има в канала на Планета. "Ти си ми" на Емилия я изтриха и смениха индийските вокали с "най най на" "Колко много" на Кристиана и Галин я изтриха и изцяло махнаха арабските вокали 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Твоите сини очи - Мамино Синче Токсичен - Трудна за убиване За дуета на Алисия и Лео беше откраднал инструментала на Болка Моя на Цуцолина Хамелеон на Магда е крадено от Алфа Кукла Труден за убиване не е ли по-скоро копие към Да гори в любов? На тая песен май има най-много копия Но тук разликата е, че оригинала не е негов Иначе и на Лео - Да се влюбиш също е нейно копие 1 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 На тази отсвира ми звучи супер познато, но още не мога да се сетя на коя песен е.. 2 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Труден за убиване не е ли по-скоро копие към Да гори в любов? На тая песен май има най-много копия Но тук разликата е, че оригинала не е негов Иначе и на Лео - Да се влюбиш също е нейно копие Последните му сезонни хитове от 2020-2021 са все копия на песни на Ганев - Да гори в любов - Да се влюбиш и тн 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 За тази песен съм чувал история, че отсвира бил в диск който бил забравен от момче, което се е занимавало с музика в публиката на Слави. Явно Оцко е имал човек при Слави 2 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 39 минути, Kitty каза: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Преслава е коментирала публикацията на Емилия. Дали няма да чуем и един дует? А защо не и трио Преслава, Галена, Емилия? Emilia 1 д · До тук добре и даже много добре. Здраве - има го, тук е. Късмет - имам, не се оплаквам изобщо даже. Любов - отвсякъде идва, имам в изобилие. Любов до моето сърце, ами имам си я. Жорж ми дава много, ама наистина мнооого по всяко време в добро и в лошо. И неговото сърце е препълнено от моята любов. Децата ми, те са смисълът, че изобщо дишам и крача всеки ден напред и нагоре. Приятели имам, но малко и нови имам, но и те като мен приличаме си наивни, добри, предани и работливи. Е, имаме и две-три лоши черти, но днес няма да ги споменавам. Мили приятели, почитатели, недоброжелатели, мило семейство, мили хора, благодаря ви, че сте част от моя живот. С някои ще продължим заедно с други ще се разделим, но спомените и всичко преживяно никой не може да ти отнеме. Страх имам само от Бог и затова се моля всеки ден за хубава съдба и здраве. Happy birthday to me! Ами да са ми честити 43 прекрасни години! Обичам ви! Preslava 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 4 часа , Stela каза: ДДС-то от всички изядени от нея еклери ще стигне за да запълни дефицита в бюджета на държавата за 2025-та година. 🤣 Да благодарим на Рени, че носи цялата държава на хълбоците си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 3 часа , Ergeni каза: Людмил е син на холандеца (мъжът на Поли Генова) на снимката. Покрай Поля Токича му обърна внимание. Глупости 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Явно не сте чували песента "Back chat". Гифчето с Брайън Мей е от нея. Вие от танците явно знаете само кючека. Е, някои знаем и се интересуваме и от други танци. Рап, хип - хоп.............. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 14 минути, DevilWish каза: Имаме ли хиалурон в устнитеее? 1 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Имаме ли хиалурон в устнитеее? Така изглеждат Но Райна по принцип си има плътни устни. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 12 минути, DevilWish каза: Така изглеждат Но Райна по принцип си има плътни устни. Абе сякаш има малко Тук изглеждат по-тънки. А отгоре изглеждат по-пухкави. 1 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Абе сякаш има малко Тук изглеждат по-тънки. А отгоре изглеждат по-пухкави. Възможно е, не споря. Освен ако снимката не е обработвана. Но е възможно да е и от червилото? Между другото видях, че сте говорили за Оцко Ами да "Трудна за убиване" на Енна ми е точно като "Токсичен" на Деси Слава. Много пъти съм го казвал. И двете ги харесвам. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 27 минути, Kitty каза: Явно не сте чували песента "Back chat". Гифчето с Брайън Мей е от нея. Вие от танците явно знаете само кючека. Е, някои знаем и се интересуваме и от други танци. Рап, хип - хоп.............. сефте чувам от теб, че има и други танци! Олеле! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Планета са върнали в ефир дуета на Галин и Камелия. Бях забравил за съществуването на тази песен, че те малко след пускането й я затриха от всякъде. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 2 часа , Bunn каза: Всъщност Теди Александрова първа започна с рапирането в чалгата още през 2014, Галин започна след нея мами ran so Сиана и Теди Александрова can walk 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Тая песен като излезе как й се кефех Море и цица са извадили от архивите бре бре 2 1 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 24 минути, payner_tv каза: Планета са върнали в ефир дуета на Галин и Камелия. Бях забравил за съществуването на тази песен, че те малко след пускането й я затриха от всякъде. Ей я къде е ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 преди 12 минути, FolkEmpire каза: Тая песен като излезе как й се кефех Море и цица са извадили от архивите бре бре Има напредък! Смениха ли собственика? Не, че е важно щом има толкова яки песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 53 минути, DevilWish каза: Така изглеждат Но Райна по принцип си има плътни устни. А веждите? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 24 минути, fengergana каза: мами ran so Сиана и Теди Александрова can walk Както и това от 2013: И в “По всяко време” от 2006, според мен си е рапиране. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 преди 11 минути, DevilWish каза: Има напредък! Смениха ли собственика? Не, че е важно щом има толкова яки песни. В регистъра още са описани всички от фамилия Димитрови - Щерка, син, съпруга и Митака 3 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Цяла пролет беше по предавания да реве за починалото гадже и песента която му посвети и през юли изкара това. the rest is history 😭 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари