Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 18 часа , Kitty каза:

Просто Камелия е голяма егоистка и не искаше да си осинови дете от дом, както направи Тони Дачева!

То и ти си голяма егоистка. Много добре знаеш че ни избождаш очите на всички с това червено, щото по другите форуми не го правиш, но понеже не било забранено, си плюеш на т.нар. морал и изобщо не ти пука. 

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 9 часа , FolkEmpire каза:

Това пак е Presiana :D А в началото на какъв език говори тоя тъп робот? :D И тия текстове кой ги мисли винаги супер малоумните без смисъл :D Все едно някое дете на 5 тепърва учещо се да конструира изречения го е писало :D И тоя тъп аранжимент тип поп песен е супер изтъркан вече на всяка AI песен едно и също :D 

Тя май тая песен й е лично нейна и я продава на всички медии. И по DSTV я въртят и по Планета и по Фен... :D

Само я бута тая скучна песен. Тая стана естрадна певица. Егати скуката

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кефи ме обложката, ама малко е аут ъф спейс, през пролетта да пускаш албум с есенна обложка, на която държиш тиква. Сигурно е снимала фотосесията преди месеци и са бавили поради някакви причини албума.

и все пак още няма рекламен спот за албума, мами е постнала за поръчки от базар Бг, аз си го поръчах от емаг и го чакам!!!

явно щом вече го няма и Хари Янакиев най-сетне и тя ще напусне бардака и ще си пее по частни партира и събори

• Like 5
Сподели в други сайтове

Прави ми впечатление в коментарите под видеата на Алфа, винаги прекалено много положителни коментари, доста подробни, звучи ми като платени и организирани. Обикновено хората не пишат така. 

Това не е просто песен , това е зареден с енергия ритуал за добро настроение! Бийтът кара сърцето да препуска, а мелодията влиза под кожата.Адам и Мирела отново доказват, че знаят как да направят парти песен, която не слушаш, а усещаш с цялото си тяло. Повтарям я на макс и не мисля да спирам скоро!Измъчихте ме с чакането,но си заслужаваше!Любими!❤❤❤
Не се учудвам няма нито една песен на Алфа която да не е станала хит тези хора са родени за хитове нямат слабо за мен по страхотни хора от тези в Алфа няма, няма и да има Песента както винаги е топ браво на Адам и Мирела продължавайте все така успех на всички в алфа мюзик ❤🐺❤

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Gerganafen каза:

Разбира се, че този хитов хит, който дори Гери пееше по участия!

Гери трябваше да се учи от Леля си. Виж втората - в Русия избухна с гей скандал покрай видеото на "Мразиш". Братушките я иронизираха и тя пусна "Хоп" - директна препратка към тях, със символа на СССР и gayer than "Мразиш" видео. Чак Кейти Пери я забеляза.

Туй трябваше да свърши и Гери покрай скандала с "Твойте думи" - след месец да пусне мегахит от Оцко с клип, където тя се чекне върху танк, както майка я е родила, а в миманса има оръжейна офанзива. Но нейната пуста доброто и свян. :( 

• Like 3
  • Love 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гери трябваше да се учи от Леля си. Виж втората - в Русия избухна с гей скандал покрай видеото на "Мразиш". Братушките я иронизираха и тя пусна "Хоп" - директна препратка към тях, със символа на СССР и gayer than "Мразиш" видео. Чак Кейти Пери я забеляза.

Туй трябваше да свърши и Гери покрай скандала с "Твойте думи" - след месец да пусне мегахит от Оцко с клип, където тя се чекне върху танк, както майка я е родила, а в миманса има оръжейна офанзива. Но нейната пуста доброто и свян. :( 

Поне има тази лайв версия на секси хита "Усещаш ли" с Василка и Катя Евро като балет :D Катя: "Много хубава песен, много танцувална" :D

Някакво време след това интервю обаче, Гуци говореше по някаква тема по Сигнал+, хич не помня за какво ставаше въпрос, и леля Васка се обади да я контрира💀

• Haha 1
  • Wow 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Нали беше смъртно болен и го преследваха лекарите да го прибират в болница?
Пак плюска на шведска маса по хотелите. После ще пържи пак боб с лук цяло лято, за да изплаща вилата на морето!

IMG-3923.jpg

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Някой хора имат вродена етика, не всичко е пари, слава и ку"венщина.... Азия е една талантлива швестерка, готова на всичко за пари и слава. Едно е да си талант, друго да си боклук като човек. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

помним ли какъв хит беше тази песен през есен-зима 2013-та?
От тоя период помня само това, Кой и Режим Неприлична.

• Like 6
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Jake каза:

Някой хора имат вродена етика, не всичко е пари, слава и ку"венщина.... Азия е една талантлива швестерка, готова на всичко за пари и слава. Едно е да си талант, друго да си боклук като човек. 

Като имат "вродена етика" не стават чалга певици, за да бъдат наблюдавани като парче месо от чичките. Гера има множесто изяви по сутиен, че даже и по прашки. Къде беше тая етика, когато се чекнеше в "Последна вечер" върху огромно легло почти изцяло гола?

Отделно вината, че е включила нещо в собствената си песен, дето дори не знае какво е, визирам вокалите в "Твойте думи", си е изцяло нейна.

Проектът е супер к*рвенски и живея за всяка секунда от него, но чалгарките не са светици, не знам защо чалга феновете умирате да ги изкарвате такива.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Като имат "вродена етика" не стават чалга певици, за да бъдат наблюдавани като парче месо от чичките. Гера има множесто изяви по сутиен, че даже и по прашки. Къде беше тая етика, когато се чекнеше в "Последна вечер" върху огромно легло почти изцяло гола?

Отделно вината, че е включила нещо в собствената си песен, дето дори не знае какво е, визирам вокалите в "Твойте думи", си е изцяло нейна.

Проектът е супер к*рвенски и живея за всяка секунда от него, но чалгарките не са светици, не знам защо чалга феновете умирате да ги изкарвате такива.

Естествено, че не е светица, никоя не е. Но нека не се залъгваме, че всички прилежно са проверявали какво казват вокалите, които Оцко им слагаше в комерсите. Щом звучи хитово и ще им донесе участия в чалготеките, хич не им е и пукало за превода на екзотичните семпли. Просто Гера изтегли късата клечка и първо от нея се разбра какви неуместни вокали вкарва Оцко в песните. Преди това никой не се беше замислял.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Естествено, че не е светица, никоя не е. Но нека не се залъгваме, че всички прилежно са проверявали какво казват вокалите, които Оцко им слагаше в комерсите. Щом звучи хитово и ще им донесе участия в чалготеките, хич не им е и пукало за превода на екзотичните семпли. Просто Гера изтегли късата клечка и първо от нея се разбра какви неуместни вокали вкарва Оцко в песните. Преди това никой не се беше замислял.

Естествено, че не са. Просто Гетруд изтегли късата клечка нейната песен да се падне с такива за войната.

Чалгарките са си тъпи по дифолт, затова и такива като Оцко, Пайнера и сие ги газят.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Jake каза:

Прави ми впечатление в коментарите под видеата на Алфа, винаги прекалено много положителни коментари, доста подробни, звучи ми като платени и организирани. Обикновено хората не пишат така. 

Това не е просто песен , това е зареден с енергия ритуал за добро настроение! Бийтът кара сърцето да препуска, а мелодията влиза под кожата.Адам и Мирела отново доказват, че знаят как да направят парти песен, която не слушаш, а усещаш с цялото си тяло. Повтарям я на макс и не мисля да спирам скоро!Измъчихте ме с чакането,но си заслужаваше!Любими!❤❤❤
Не се учудвам няма нито една песен на Алфа която да не е станала хит тези хора са родени за хитове нямат слабо за мен по страхотни хора от тези в Алфа няма, няма и да има Песента както винаги е топ браво на Адам и Мирела продължавайте все така успех на всички в алфа мюзик ❤🐺❤

Ако се върнем към форума на Планета... сигурен съм, че сме звучели по същия начин или още по-наивно.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Гергана съвсем случайно е станала певица. Нито може да пее, нито да танцува, нито е особено надарена умствено. Години наред беше марионетка на Токича. След като спря с него, тя пропадна, защото не можеше да се справи сама. Така че няма как да очакваш от нея да се интересува какво се пее в онзи припев.

• Like 1
  • Confused 1
  • drunk 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Just_Me каза:

Каква кауза 🤔 Да си подават декларациите към НАП навреме?

20250323_174447.jpg

20250323_174435.jpg

Каузата е била благотворително да съберат кинти за следващия клип на шефката - Глория.

• Haha 3
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, DarkChild каза:

Гергана съвсем случайно е станала певица. Нито може да пее, нито да танцува, нито е особено надарена умствено. Години наред беше марионетка на Токича. След като спря с него, тя пропадна, защото не можеше да се справи сама. Така че няма как да очакваш от нея да се интересува какво се пее в онзи припев.

Добре, че само Гера не е особено надарена умствено в цялата чалга. Всички останали са Нобелови лауреати, на които Рени се възхищава. Пак тая плоча, че горката в нищо не я бива, а успехите й са само защото някой я е налагал. Ани Хоанг беше марионетка на Люси, Кристиана на Оцко и т.н. - гледам са задминали Гуца по успехи. Без поне харизма не се получава, ако ще и на Румен Радев да е мутреса кандидат-певачката.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Gerganafen каза:

Без поне харизма не се получава, ако ще и на Румен Радев да е мутреса кандидат-певачката.

Чакаме да запее "Радка-Пиратка" по невчесан шундравляк, излизащ от евтините прашки 😘 

Герга беше яка. Аз съм й Фен.

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...