Thecranfan Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 1 час , LuydmilGenov каза: Не мисля, че вече избиват нещата сами. И не се задържат както едно време заради алгоритъма. Трябват повече напъни. Никога не е било толкова трудно. Централизацията на Пайнер беше супер, защото всичко излизаше на едно място. Сега феновете къде чули, къде видели, къде са се абонирали. Сложно е. Изпълнителите трябва да пускат наистина качествени песни, за да може следващите им неща да се ползват с алгоритмично бутане. Например ако Маноля пусне слаба песен и получи 1млн гледания, следващата ще бъде показана на доста по-малко души. Ако е хит в социалките може да се буустне, но като цяло - ще е слабо. Виж експеримента на Фикрет. Супер слаби гледания дори на хитовите неща. Аз се чудя защо големи имена почнаха да забиват на около 1 млн. и то на върха в тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Изглежда Хариета още си е в Планета 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 15 минути, payner_tv каза: Изглежда Хариета още си е в Планета Може рекламата да е записвана отпреди това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 3 часа , Willy каза: Дори @fengergana не точи лиги по някой чак толкова без прикритие, като ти по този. Сещам се за няколко тук дето точат лиги без ПРИКРИТИЕ по една дето изгря във ваната. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Недооцененият хит ще направи завръщане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 25 минути, LuydmilGenov каза: Сещам се за няколко тук дето точат лиги без ПРИКРИТИЕ по една дето изгря във ваната. Хитова, талантлива, дълготрайна на сцената и с разпродаден концерт в най-голямата сала. Людмил who?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 20 минути, Willy каза: Хитова, талантлива, дълготрайна на сцената и с разпродаден концерт в най-голямата сала. Людмил who?! Ще разбереш като пусне видео от ваната. Ти по такива си падаш Прекрасно, че Жалка е решила да разпродаде на рибите концерт на най-големия САЛ в света. 333 загубени души публика не са малко, още повече в Алмания. Дано осигури достатъчно лодки, ако айзберг се изпречи насреща, че с грачене ще втвърди и най-меката флора и фауна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Само с два и половина ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 6 часа , LuydmilGenov каза: Мъжът на Поля Генова има достатъчно да финансира синчето си. Затова Людмил Дженов има професионални клипове и екип зад гърба си, за разлика от аматьорката, която си постнал Аматьор е този, който харчи пари при Токича, а резултати ще са само в банковата сметка на фамилия Димитрови. Ако са собствени на на някое татенце, още по-зле. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Людмил: Благодаря на Рамания за подкрепата. За денонощие ми навъртяхте 1000 гледания! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 1 час , LuydmilGenov каза: Сещам се за няколко тук дето точат лиги без ПРИКРИТИЕ по една дето изгря във ваната. Други точещи лиги по Пол Дженов от алиекспрес нещо не се забелязват ... Или изобщо броящи го за нещо различно от поредната непласирана от някоя маман стока. Май има нужда от уроци как да борави с андилбул морков при Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 1 минута, Lelqtian каза: Други точещи лиги по Пол Дженов от алиекспрес нещо не се забелязват ... Или изобщо броящи го за нещо различно от поредната непласирана от някоя маман стока. Май има нужда от уроци как да борави с андилбул морков при Ще се появят. Когато се появят двама още, ще бием агитката на Ваня Андибулова. Ако не се появят ще банна теб, за да се изравним! Реално съм раздвоен дали да подкрепям Людмил Дженов или Стела пипиту. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 17 часа , LuydmilGenov каза: Помним ли този хит на Токича, докато имаше телевизия попкоур. Жалко, че нищо не стана от изпълнителите му. И сега няма да успее ако не сменят стратегията. Вярно, че правят всичко без бюджет - клип - щерката, текст - жената, музика - шефът... ама ако искат да изкарват пари от Людмил си трябва реклама. Тези поп бози бяха пълен провал... Тази песен е копие на "Всичко води към теб" не знам какво е очаквал...тогава се беше тотално изчерпал. Като цяло очаквах повече от продуцирането на Людмил, той няма този Х фактор и заряд в поведението и гласа си. Музиките са крадени, текстовете много слаби и женски. Та той звучи по-добре в клипа от Гласът на Бг, отколкото в песните на Токича. Мисля, че би имал повече успех в поп музиката. преди 6 часа , Karma93 каза: Ако Токича направи уникална хитова песен, тя ще си избие сама и нещата ще потръгнат. А дали може да направи такава вече? Ако можеше щеше да я направи, и двете песни са копия на други песни. Може би е по-добре да плати правата на добър кавър и да направи готин аранжимент. Но явно искат всичко да им е без пари....Правят реклама във вестник Телеграф..............Като клипове обаче мисля че са добри, Скерлев им ги прави. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Тая песен на Рокса иначе става за слушане. Вероятно защото Пашев после я рециклира в Така ми говори на Кали. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 преди 38 минути, LuydmilGenov каза: Ще се появят. Когато се появят двама още, ще бием агитката на Ваня Андибулова. Ако не се появят ще банна теб, за да се изравним! Реално съм раздвоен дали да подкрепям Людмил Дженов или Стела пипиту. Стела пипиту. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Много е грозно Галена да рекламира казина и игри… няма никакъв морал, дори и да са платили за клиповете към албума й и концерта… така ли няма грам акъл… това го няма никъде в чужбина. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 3 минути, LuydmilGenov каза: тоя все по-противна зурла има,не го ли бият по улицата 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 37 минути, Jake каза: Тези поп бози бяха пълен провал... Тази песен е копие на "Всичко води към теб" не знам какво е очаквал...тогава се беше тотално изчерпал. Като цяло очаквах повече от продуцирането на Людмил, той няма този Х фактор и заряд в поведението и гласа си. Музиките са крадени, текстовете много слаби и женски. Та той звучи по-добре в клипа от Гласът на Бг, отколкото в песните на Токича. Мисля, че би имал повече успех в поп музиката. А дали може да направи такава вече? Ако можеше щеше да я направи, и двете песни са копия на други песни. Може би е по-добре да плати правата на добър кавър и да направи готин аранжимент. Но явно искат всичко да им е без пари....Правят реклама във вестник Телеграф..............Като клипове обаче мисля че са добри, Скерлев им ги прави. Супер! Съвсем скоро ще си тийм Людмил. Първо отрицанието, после е до живот Защо да няма фактор? Поне 50ти. Като клипове са крадени. На мен не ми пука. Впрочем Токича му прави поп песни. Само орнаментиката тук-там и някои отствири са етно. Може би затова подкрепям доведеното дете на Поли Дженова! Аз харесвах и песните на Айвън, ама само като чуех говорните дефекти и като му видех нелицеприятното изражение и ... бляк. Предпочитам елементарните текстове на Кремена пред тъпите цигании, с които ни заливат останалите. Ето МАджуна и Стела са направили супер кечи песен, която звучи перфектно, също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 преди 14 минути, LuydmilGenov каза: Това ще го гледам. Интересно ще е май. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 16 минути, DevilWish каза: Това ще го гледам. Интересно ще е май. Любимката ми Джоанна! ❤️ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 31 минути, BaGaBoNtIn каза: Много е грозно Галена да рекламира казина и игри… няма никакъв морал, дори и да са платили за клиповете към албума й и концерта… така ли няма грам акъл… това го няма никъде в чужбина. Концерта няма спонсори. Да напомням ли всички други какви ли не работи са рекламирали, включително тази на профилната ти. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 32 минути, fengergana каза: тоя все по-противна зурла има,не го ли бият по улицата преди 57 минути, Emanuela.Carey каза: Тая песен на Рокса иначе става за слушане. Вероятно защото Пашев после я рециклира в Така ми говори на Кали. Така ми говори излиза през юни 2012-та, а Да ти помогна през ноември същата година. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 преди 9 минути, asylum каза: Любимката ми Джоанна! ❤️ Интересно интервю, пуснах си го. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари