Thecranfan Публикувано Сряда в 12:54 Report Share Публикувано Сряда в 12:54 преди 1 час , LuydmilGenov каза: Не мисля, че вече избиват нещата сами. И не се задържат както едно време заради алгоритъма. Трябват повече напъни. Никога не е било толкова трудно. Централизацията на Пайнер беше супер, защото всичко излизаше на едно място. Сега феновете къде чули, къде видели, къде са се абонирали. Сложно е. Изпълнителите трябва да пускат наистина качествени песни, за да може следващите им неща да се ползват с алгоритмично бутане. Например ако Маноля пусне слаба песен и получи 1млн гледания, следващата ще бъде показана на доста по-малко души. Ако е хит в социалките може да се буустне, но като цяло - ще е слабо. Виж експеримента на Фикрет. Супер слаби гледания дори на хитовите неща. Аз се чудя защо големи имена почнаха да забиват на около 1 млн. и то на върха в тренда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Сряда в 12:55 Report Share Публикувано Сряда в 12:55 Изглежда Хариета още си е в Планета 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Сряда в 13:10 Report Share Публикувано Сряда в 13:10 преди 15 минути, payner_tv каза: Изглежда Хариета още си е в Планета Може рекламата да е записвана отпреди това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Сряда в 13:25 Report Share Публикувано Сряда в 13:25 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 15:03 Report Share Публикувано Сряда в 15:03 преди 3 часа , Willy каза: Дори @fengergana не точи лиги по някой чак толкова без прикритие, като ти по този. Сещам се за няколко тук дето точат лиги без ПРИКРИТИЕ по една дето изгря във ваната. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Сряда в 15:28 Report Share Публикувано Сряда в 15:28 Недооцененият хит ще направи завръщане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Сряда в 15:30 Report Share Публикувано Сряда в 15:30 преди 25 минути, LuydmilGenov каза: Сещам се за няколко тук дето точат лиги без ПРИКРИТИЕ по една дето изгря във ваната. Хитова, талантлива, дълготрайна на сцената и с разпродаден концерт в най-голямата сала. Людмил who?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 15:50 Report Share Публикувано Сряда в 15:50 преди 20 минути, Willy каза: Хитова, талантлива, дълготрайна на сцената и с разпродаден концерт в най-голямата сала. Людмил who?! Ще разбереш като пусне видео от ваната. Ти по такива си падаш Прекрасно, че Жалка е решила да разпродаде на рибите концерт на най-големия САЛ в света. 333 загубени души публика не са малко, още повече в Алмания. Дано осигури достатъчно лодки, ако айзберг се изпречи насреща, че с грачене ще втвърди и най-меката флора и фауна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Сряда в 16:02 Report Share Публикувано Сряда в 16:02 Само с два и половина Цитирай Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 16:44 Report Share Публикувано Сряда в 16:44 преди 6 часа , LuydmilGenov каза: Мъжът на Поля Генова има достатъчно да финансира синчето си. Затова Людмил Дженов има професионални клипове и екип зад гърба си, за разлика от аматьорката, която си постнал Аматьор е този, който харчи пари при Токича, а резултати ще са само в банковата сметка на фамилия Димитрови. Ако са собствени на на някое татенце, още по-зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 16:47 Report Share Публикувано Сряда в 16:47 Людмил: Благодаря на Рамания за подкрепата. За денонощие ми навъртяхте 1000 гледания! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 16:50 Report Share Публикувано Сряда в 16:50 преди 1 час , LuydmilGenov каза: Сещам се за няколко тук дето точат лиги без ПРИКРИТИЕ по една дето изгря във ваната. Други точещи лиги по Пол Дженов от алиекспрес нещо не се забелязват ... Или изобщо броящи го за нещо различно от поредната непласирана от някоя маман стока. Май има нужда от уроци как да борави с андилбул морков при Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 16:54 Report Share Публикувано Сряда в 16:54 преди 1 минута, Lelqtian каза: Други точещи лиги по Пол Дженов от алиекспрес нещо не се забелязват ... Или изобщо броящи го за нещо различно от поредната непласирана от някоя маман стока. Май има нужда от уроци как да борави с андилбул морков при Ще се появят. Когато се появят двама още, ще бием агитката на Ваня Андибулова. Ако не се появят ще банна теб, за да се изравним! Реално съм раздвоен дали да подкрепям Людмил Дженов или Стела пипиту. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Сряда в 17:12 Report Share Публикувано Сряда в 17:12 преди 17 часа , LuydmilGenov каза: Помним ли този хит на Токича, докато имаше телевизия попкоур. Жалко, че нищо не стана от изпълнителите му. И сега няма да успее ако не сменят стратегията. Вярно, че правят всичко без бюджет - клип - щерката, текст - жената, музика - шефът... ама ако искат да изкарват пари от Людмил си трябва реклама. Тези поп бози бяха пълен провал... Тази песен е копие на "Всичко води към теб" не знам какво е очаквал...тогава се беше тотално изчерпал. Като цяло очаквах повече от продуцирането на Людмил, той няма този Х фактор и заряд в поведението и гласа си. Музиките са крадени, текстовете много слаби и женски. Та той звучи по-добре в клипа от Гласът на Бг, отколкото в песните на Токича. Мисля, че би имал повече успех в поп музиката. преди 6 часа , Karma93 каза: Ако Токича направи уникална хитова песен, тя ще си избие сама и нещата ще потръгнат. А дали може да направи такава вече? Ако можеше щеше да я направи, и двете песни са копия на други песни. Може би е по-добре да плати правата на добър кавър и да направи готин аранжимент. Но явно искат всичко да им е без пари....Правят реклама във вестник Телеграф..............Като клипове обаче мисля че са добри, Скерлев им ги прави. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Сряда в 17:21 Report Share Публикувано Сряда в 17:21 Тая песен на Рокса иначе става за слушане. Вероятно защото Пашев после я рециклира в Така ми говори на Кали. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 17:32 Author Report Share Публикувано Сряда в 17:32 преди 38 минути, LuydmilGenov каза: Ще се появят. Когато се появят двама още, ще бием агитката на Ваня Андибулова. Ако не се появят ще банна теб, за да се изравним! Реално съм раздвоен дали да подкрепям Людмил Дженов или Стела пипиту. Стела пипиту. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Сряда в 17:43 Report Share Публикувано Сряда в 17:43 Много е грозно Галена да рекламира казина и игри… няма никакъв морал, дори и да са платили за клиповете към албума й и концерта… така ли няма грам акъл… това го няма никъде в чужбина. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 17:43 Report Share Публикувано Сряда в 17:43 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Сряда в 17:47 Report Share Публикувано Сряда в 17:47 преди 3 минути, LuydmilGenov каза: тоя все по-противна зурла има,не го ли бият по улицата 1 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 17:49 Report Share Публикувано Сряда в 17:49 преди 37 минути, Jake каза: Тези поп бози бяха пълен провал... Тази песен е копие на "Всичко води към теб" не знам какво е очаквал...тогава се беше тотално изчерпал. Като цяло очаквах повече от продуцирането на Людмил, той няма този Х фактор и заряд в поведението и гласа си. Музиките са крадени, текстовете много слаби и женски. Та той звучи по-добре в клипа от Гласът на Бг, отколкото в песните на Токича. Мисля, че би имал повече успех в поп музиката. А дали може да направи такава вече? Ако можеше щеше да я направи, и двете песни са копия на други песни. Може би е по-добре да плати правата на добър кавър и да направи готин аранжимент. Но явно искат всичко да им е без пари....Правят реклама във вестник Телеграф..............Като клипове обаче мисля че са добри, Скерлев им ги прави. Супер! Съвсем скоро ще си тийм Людмил. Първо отрицанието, после е до живот Защо да няма фактор? Поне 50ти. Като клипове са крадени. На мен не ми пука. Впрочем Токича му прави поп песни. Само орнаментиката тук-там и някои отствири са етно. Може би затова подкрепям доведеното дете на Поли Дженова! Аз харесвах и песните на Айвън, ама само като чуех говорните дефекти и като му видех нелицеприятното изражение и ... бляк. Предпочитам елементарните текстове на Кремена пред тъпите цигании, с които ни заливат останалите. Ето МАджуна и Стела са направили супер кечи песен, която звучи перфектно, също. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 17:57 Author Report Share Публикувано Сряда в 17:57 преди 14 минути, LuydmilGenov каза: Това ще го гледам. Интересно ще е май. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Сряда в 18:14 Report Share Публикувано Сряда в 18:14 преди 16 минути, DevilWish каза: Това ще го гледам. Интересно ще е май. Любимката ми Джоанна! ❤️ 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Сряда в 18:15 Report Share Публикувано Сряда в 18:15 преди 31 минути, BaGaBoNtIn каза: Много е грозно Галена да рекламира казина и игри… няма никакъв морал, дори и да са платили за клиповете към албума й и концерта… така ли няма грам акъл… това го няма никъде в чужбина. Концерта няма спонсори. Да напомням ли всички други какви ли не работи са рекламирали, включително тази на профилната ти. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 18:19 Report Share Публикувано Сряда в 18:19 преди 32 минути, fengergana каза: тоя все по-противна зурла има,не го ли бият по улицата преди 57 минути, Emanuela.Carey каза: Тая песен на Рокса иначе става за слушане. Вероятно защото Пашев после я рециклира в Така ми говори на Кали. Така ми говори излиза през юни 2012-та, а Да ти помогна през ноември същата година. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:23 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:23 преди 9 минути, asylum каза: Любимката ми Джоанна! ❤️ Интересно интервю, пуснах си го. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.