Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 1 час , LuydmilGenov каза:

Не мисля, че вече избиват нещата сами. И не се задържат както едно време заради алгоритъма. Трябват повече напъни. Никога не е било толкова трудно. Централизацията на Пайнер беше супер, защото всичко излизаше на едно място. Сега феновете къде чули, къде видели, къде са се абонирали. Сложно е. 

Изпълнителите трябва да пускат наистина качествени песни, за да може следващите им неща да се ползват с алгоритмично бутане. Например ако Маноля пусне слаба песен и получи 1млн гледания, следващата ще бъде показана на доста по-малко души. Ако е хит в социалките може да се буустне, но като цяло - ще е слабо. Виж експеримента на Фикрет. Супер слаби гледания дори на хитовите неща. 

Аз се чудя защо големи имена почнаха да забиват на около 1 млн. и то на върха в тренда.

Сподели в други сайтове

• Отговори 2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 часа , Willy каза:

Дори @fengergana не точи лиги по някой чак толкова без прикритие, като ти по този.

Сещам се за няколко тук дето точат лиги без ПРИКРИТИЕ по една дето изгря във ваната. 

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, LuydmilGenov каза:

Сещам се за няколко тук дето точат лиги без ПРИКРИТИЕ по една дето изгря във ваната. 

Хитова, талантлива, дълготрайна на сцената и с разпродаден концерт в най-голямата сала. Людмил who?!

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Willy каза:

Хитова, талантлива, дълготрайна на сцената и с разпродаден концерт в най-голямата сала. Людмил who?!

Ще разбереш като пусне видео от ваната. Ти по такива си падаш :P 

768x432.jpg?_=1446824272

Прекрасно, че Жалка е решила да разпродаде на рибите концерт на най-големия САЛ в света. 333 загубени души публика не са малко, още повече в Алмания. Дано осигури достатъчно лодки, ако айзберг се изпречи насреща, че с грачене ще втвърди и най-меката флора и фауна.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , LuydmilGenov каза:

Мъжът на Поля Генова има достатъчно да финансира синчето си. Затова Людмил Дженов има професионални клипове и екип зад гърба си, за разлика от аматьорката, която си постнал :D 

Аматьор е този, който харчи пари при Токича, а резултати ще са само в банковата сметка на фамилия Димитрови. Ако са собствени на на някое татенце, още по-зле. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , LuydmilGenov каза:

Други точещи лиги по Пол Дженов от алиекспрес нещо не се забелязват ... Или изобщо броящи го за нещо различно от поредната непласирана от някоя маман стока. Май има нужда от уроци как да борави с андилбул морков при 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Други точещи лиги по Пол Дженов от алиекспрес нещо не се забелязват ... Или изобщо броящи го за нещо различно от поредната непласирана от някоя маман стока. Май има нужда от уроци как да борави с андилбул морков при 

Ще се появят. Когато се появят двама още, ще бием агитката на Ваня Андибулова. Ако не се появят ще банна теб, за да се изравним!

Реално съм раздвоен дали да подкрепям Людмил Дженов или Стела пипиту.

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , LuydmilGenov каза:

Помним ли този хит на Токича, докато имаше телевизия попкоур. Жалко, че нищо не стана от изпълнителите му. И сега няма да успее ако не сменят стратегията. Вярно, че правят всичко без бюджет - клип - щерката, текст - жената, музика - шефът... ама ако искат да изкарват пари от Людмил си трябва реклама.

Тези поп бози бяха пълен провал... Тази песен е копие на "Всичко води към теб" не знам какво е очаквал...тогава се беше тотално изчерпал. 

Като цяло очаквах повече от продуцирането на Людмил, той няма този Х фактор и заряд в поведението и гласа си. Музиките са крадени, текстовете много слаби и женски. Та той звучи по-добре в клипа от Гласът на Бг, отколкото в песните на Токича. Мисля, че би имал повече успех в поп музиката. 

преди 6 часа , Karma93 каза:

Ако Токича направи уникална хитова песен, тя ще си избие сама и нещата ще потръгнат. 

А дали може да направи такава вече? Ако можеше щеше да я направи, и двете песни са копия на други песни. Може би е по-добре да плати правата на добър кавър и да направи готин аранжимент. Но явно искат всичко да им е без пари....Правят реклама във вестник Телеграф..............Като клипове обаче мисля че са добри, Скерлев им ги прави.

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, LuydmilGenov каза:

Ще се появят. Когато се появят двама още, ще бием агитката на Ваня Андибулова. Ако не се появят ще банна теб, за да се изравним!

Реално съм раздвоен дали да подкрепям Людмил Дженов или Стела пипиту.

Стела пипиту.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Много е грозно Галена да рекламира казина и игри… няма никакъв морал, дори и да са платили за клиповете към албума й и концерта… така ли няма грам акъл… това го няма никъде в чужбина.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Jake каза:

Тези поп бози бяха пълен провал... Тази песен е копие на "Всичко води към теб" не знам какво е очаквал...тогава се беше тотално изчерпал. 

Като цяло очаквах повече от продуцирането на Людмил, той няма този Х фактор и заряд в поведението и гласа си. Музиките са крадени, текстовете много слаби и женски. Та той звучи по-добре в клипа от Гласът на Бг, отколкото в песните на Токича. Мисля, че би имал повече успех в поп музиката. 

А дали може да направи такава вече? Ако можеше щеше да я направи, и двете песни са копия на други песни. Може би е по-добре да плати правата на добър кавър и да направи готин аранжимент. Но явно искат всичко да им е без пари....Правят реклама във вестник Телеграф..............Като клипове обаче мисля че са добри, Скерлев им ги прави.

Супер! Съвсем скоро ще си тийм Людмил. Първо отрицанието, после е до живот :P 

Защо да няма фактор? Поне 50ти. 

Като клипове са крадени. На мен не ми пука. Впрочем Токича му прави поп песни. Само орнаментиката тук-там и някои отствири са етно. Може би затова подкрепям доведеното дете на Поли Дженова!

Аз харесвах и песните на Айвън, ама само като чуех говорните дефекти и като му видех нелицеприятното изражение и ... бляк. 

Предпочитам елементарните текстове на Кремена пред тъпите цигании, с които ни заливат останалите. 

Ето МАджуна и Стела са направили супер кечи песен, която звучи перфектно, също. 

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, BaGaBoNtIn каза:

Много е грозно Галена да рекламира казина и игри… няма никакъв морал, дори и да са платили за клиповете към албума й и концерта… така ли няма грам акъл… това го няма никъде в чужбина.

Концерта няма спонсори.

Да напомням ли всички други какви ли не работи са рекламирали, включително тази на профилната ти.

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, fengergana каза:

тоя все по-противна зурла има,не го ли бият по улицата

image.png.8c4a3536f0d6e1a6de57848da03b65b9.pngimage.png.608d2aae532a90a320a9b040701a0b9a.png

преди 57 минути, Emanuela.Carey каза:

Тая песен на Рокса иначе става за слушане. Вероятно защото Пашев после я рециклира в Така ми говори на Кали.

Така ми говори излиза през юни 2012-та, а Да ти помогна през ноември същата година.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...