Lelqtian Публикувано Сряда в 18:32 Report Share Публикувано Сряда в 18:32 преди 15 минути, Willy каза: Концерта няма спонсори. Да напомням ли всички други какви ли не работи са рекламирали, включително тази на профилната ти. Тя и затова качи Палома на сцената, договорни задължения с Пуфис, а да не и е сестра Ивелина "пиш пауза" Колева била отказала да нахлузи памперса. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 18:32 Report Share Публикувано Сряда в 18:32 преди 34 минути, DevilWish каза: Това ще го гледам. Интересно ще е май. Не знам. Видях, че е постнато и го изтипосах тук. Нямам представа какво е говорила. Не че някога съм я слушал и ме интересува какво ще каже. От физиономията й личи, че има брутално его. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:34 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:34 Току що, LuydmilGenov каза: Не знам. Видях, че е постнато и го изтипосах тук. Нямам представа какво е говорила. Не че някога съм я слушал и ме интересува какво ще каже. От физиономията й личи, че има брутално его. Говори за професията си като преподавател по Химия, за едни 7000 лв. които е дала по Планета, когато беше Моника за ротация 1 месец. А иначе ето една нейна по-забавна песен 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 18:36 Report Share Публикувано Сряда в 18:36 преди 1 минута, DevilWish каза: Говори за професията си като преподавател по Химия, за едни 7000 лв. които е дала по Планета, когато беше Моника за ротация 1 месец. А иначе ето една нейна по-забавна песен Има ли някъде качени песните ѝ с предишният ѝ псевдоним - Моника? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 18:37 Report Share Публикувано Сряда в 18:37 преди 2 минути, DevilWish каза: Говори за професията си като преподавател по Химия, за едни 7000 лв. които е дала по Планета, когато беше Моника за ротация 1 месец. А иначе ето една нейна по-забавна песен Само тази песен я знам. Иначе: Аз, аз, аз... 100 пъти го повтори. Касъмови излязоха големи гадняри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:38 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:38 Току що, Andrew Cunanan. каза: Има ли някъде качени песните ѝ с предишният ѝ псевдоним - Моника? Имаше във vbox Моника и орк. Кристали - Какво ти мисля, но нали махнаха достъпа до тях Monika kakvo ti mislq WWW.VBOX7.COM 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 18:39 Report Share Публикувано Сряда в 18:39 Току що, DevilWish каза: Имаше във vbox Моника и орк. Кристали - Какво ти мисля, но нали махнаха достъпа до тях Monika kakvo ti mislq WWW.VBOX7.COM С черна коса е много яка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:40 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:40 Току що, Andrew Cunanan. каза: С черна коса е много яка. И на мен с черна коса повече ми харесва. Имаше още една песен. Предполагам, че за тези двете песни говори. Иначе се сещам за "Забравям те", "Малко мъж" и този дует 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:41 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:41 преди 3 минути, LuydmilGenov каза: Само тази песен я знам. Иначе: Аз, аз, аз... 100 пъти го повтори. Касъмови излязоха големи гадняри. Ами аз не се сещам за някакъв тотален хит. Мое бивше гадже твърдеше, че го е сваляла преди 2009та година на някакво море Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 18:42 Report Share Публикувано Сряда в 18:42 преди 1 минута, DevilWish каза: И на мен с черна коса повече ми харесва. Имаше още една песен. Предполагам, че за тези двете песни говори. Иначе се сещам за "Забравям те", "Малко мъж" и този дует ето и линк от тубата на една от първите ѝ песни. Дали не са ѝ правили проблем с псевдонима, нали после се появи още една Моника, а и Джена беше Моник по някое време? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:45 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:45 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: ето и линк от тубата на една от първите ѝ песни. Дали не са ѝ правили проблем с псевдонима, нали после се появи още една Моника, а и Джена беше Моник по някое време? Да, Джена беше Моник..... и 2006 година "100 пъти" едно момче ми казваше, че била на ПРЕСЛАВА и Азис ,а то пееше Джена. И само спорихме на тая тема. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:49 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:49 На 55-та минута Джоана говори, че е била "Грубо обичана", нали има такава песен.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 18:49 Report Share Публикувано Сряда в 18:49 преди 4 минути, DevilWish каза: Да, Джена беше Моник..... и 2006 година "100 пъти" едно момче ми казваше, че била на ПРЕСЛАВА и Азис ,а то пееше Джена. И само спорихме на тая тема. и тази. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:54 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:54 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: и тази. Тази Моника си я спомням, много харесвах "Това съм аз" 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Сряда в 19:38 Report Share Публикувано Сряда в 19:38 Преслава, Селина, Виктор и Беба с общо участие в Калояновата крепост. Галена и Галин направо са се изгаврили с подбора. 😂😂😂 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 19:39 Report Share Публикувано Сряда в 19:39 преди 1 минута, Willy каза: Преслава, Селина, Виктор и Беба с общо участие в Калояновата крепост. Галена и Галин направо са се изгаврили с подбора. 😂😂😂 Само хитови, успешни и талантливи изпълнители и Преслава 🤩 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Сряда в 19:44 Report Share Публикувано Сряда в 19:44 преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза: и тази. Това ми беше една от най-противните песни, а я въртяха през 20 минути. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Сряда в 20:31 Report Share Публикувано Сряда в 20:31 преди 2 часа , LuydmilGenov каза: Супер! Съвсем скоро ще си тийм Людмил. Първо отрицанието, после е до живот Защо да няма фактор? Поне 50ти. Като клипове са крадени. На мен не ми пука. Впрочем Токича му прави поп песни. Само орнаментиката тук-там и някои отствири са етно. Може би затова подкрепям доведеното дете на Поли Дженова! Аз харесвах и песните на Айвън, ама само като чуех говорните дефекти и като му видех нелицеприятното изражение и ... бляк. Предпочитам елементарните текстове на Кремена пред тъпите цигании, с които ни заливат останалите. Ето МАджуна и Стела са направили супер кечи песен, която звучи перфектно, също. Ами те и двете песни са крадени...Sergio Without you и По-по-по.....Така че не виждам Токича къде е. Аз също харесвам песните на Айвън като музика, дори повече защото са в стила на Токича от миналото. От друга страна е ясно, че без комерси участия няма да види... Много е трудно в днешно време, реално дори и нещо добро да направиш, може да се загуби. Едно време каквото пуснеха по Планета се налагаше, сега е друго.. За мен щом Адам на Галин не успя да стане такава звезда, хич не е лесно за младите. Толкова млади хора минаха през музикалните формати и повече не чуваме за тях... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Сряда в 20:52 Report Share Публикувано Сряда в 20:52 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: ето и линк от тубата на една от първите ѝ песни. Дали не са ѝ правили проблем с псевдонима, нали после се появи още една Моника, а и Джена беше Моник по някое време? преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: ето и линк от тубата на една от първите ѝ песни. Дали не са ѝ правили проблем с псевдонима, нали после се появи още една Моника, а и Джена беше Моник по някое време? My religion:https://youtu.be/fmQeGZlMh-w?si=qkNkYnIn2z63uEEC 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Сряда в 20:57 Report Share Публикувано Сряда в 20:57 ето примерно песента на този ръб гръмна в тикток и за 3 месеца има 650к главата му като смачкана с менгеме 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Сряда в 21:01 Report Share Публикувано Сряда в 21:01 песента е добра де,инструментала на 2:45 ме кефи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 22:10 Report Share Публикувано Сряда в 22:10 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Само хитови, успешни и талантливи изпълнители и Преслава 🤩 За почитателите на извращения, а Пепа - музикален съпровод на оргията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Четвъртък в 00:39 Report Share Публикувано Четвъртък в 00:39 Този нали щеше да отваря някаква дискотека? Какво стана? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Четвъртък в 04:51 Report Share Публикувано Четвъртък в 04:51 преди 11 часа , LuydmilGenov каза: Едно нещо винаги ми е правило впечатление при нея. Има много празен поглед, като някоя психопатка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Четвъртък в 07:58 Report Share Публикувано Четвъртък в 07:58 В началото каза доста абсурди. Уж песничката за Химията била записана от Слави и Ку-ку бенд в чест на нея. Всъщност писана от ученичка за кастингът в Мюзик Айдъл. Каза че НЕЯ я били копирали как реже краставици в клип, но си спомням много добре, че я бяха давали в Господари на ефира, относно как въпросния неин клип е copy-paste на Shakira - La tortura. 💀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.