Jake Публикувано Четвъртък в 16:29 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:29 От 27.03.2025 г. от 15:11, Emanuela.Carey каза: Не мисля че са го въртели, Касъмов просто винаги си е бил странен. Саботираше си изпълнителите, скарваше ги помежду им, взимаше нелогични решения. Факта че не им е давал да сключват граждански брак без негово разрешение и като цяло е искал да контролира личните им животи според мен е някакъв признак за психични отклонения. Пашев е същия в момента с Даймънд. Нямал е инстинкта на бизнесмен като Пайнера. Expand Ами те искат да стават звезди, без да спазват елементарни правила. Пашев направи Денис Т. звезда и после го оплюха, че имал задължения и т,н..... Няма как да влагаш пари в някого, а той да си прави каквото иска. За брак е абсурдно, но за медийни изяви и т,н, съм съгласен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 17:00 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:00 От 27.03.2025 г. от 16:29, Jake каза: Ами те искат да стават звезди, без да спазват елементарни правила. Пашев направи Денис Т. звезда и после го оплюха, че имал задължения и т,н..... Няма как да влагаш пари в някого, а той да си прави каквото иска. За брак е абсурдно, но за медийни изяви и т,н, съм съгласен. Expand Има някакъв резон до къде е приемливо продуцента да “пази” имиджа на изпълнителите си. Но по това което Грахич е обяснявала за Пашев - желание за абсолютен контрол 24/7 е прекалено. Чак да не им дава да излизат свободно и да качват неща като сторита без одобрение си е направо психопатско. Иначе да, той осигури големите дуети на Денис, но в същото време го е рекетирал и заплашвал. Щом Емрах с връзките си не е успял да надделее и баща му е трябвало да го “откупи”, значи положението в Даймънд наистина е по-сериозно от колкото хората предполагат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Четвъртък в 17:02 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:02 От 27.03.2025 г. от 17:00, Emanuela.Carey каза: Има някакъв резон до къде е приемливо продуцента да “пази” имиджа на изпълнителите си. Но по това което Грахич е обяснявала за Пашев - желание за абсолютен контрол 24/7 е прекалено. Чак да не им дава да излизат свободно и да качват неща като сторита без одобрение си е направо психопатско. Иначе да, той осигури големите дуети на Денис, но в същото време го е рекетирал и заплашвал. Щом Емрах с връзките си не е успял да надделее и баща му е трябвало да го “откупи”, значи положението в Даймънд наистина е по-сериозно от колкото хората предполагат. Expand Ами да, няма как да качваш....аз работих в сферата реклама и маркетинг и на мен са ми забранявали да качвам с името на фирмата от определени събития или снимки. За съжаление Денис Т, беше потънал в зависимости... това е проблема, не друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 17:04 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:04 4 хиляди гледания - 9 хиляди лайка и хиляда коментара? И секунди след качването на видеото вече имаше 50 коментара. И при положение че е нов канал да не минава с номера “брояча е забил” - няма чак такъв национален интерес към него. Ще пазарува яко, то се е видяло. Никой не му обърна внимание на отсъствието и билбордовете затова ще помпа изкуствен интерес. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Четвъртък в 17:09 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:09 От 27.03.2025 г. от 17:04, Emanuela.Carey каза: 4 хиляди гледания - 9 хиляди лайка и хиляда коментара? И секунди след качването на видеото вече имаше 50 коментара. И при положение че е нов канал да не минава с номера “брояча е забил” - няма чак такъв национален интерес към него. Ще пазарува яко, то се е видяло. Никой не му обърна внимание на отсъствието и билбордовете затова ще помпа изкуствен интерес. Expand Написал е, че било забило и щяло да се обнови...Песента е добра, но забелязах 900 коментара, доста от които познатите подробни и лирични. Това ми е малко съмнително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 17:10 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:10 От 27.03.2025 г. от 17:02, Jake каза: Ами да, няма как да качваш....аз работих в сферата реклама и маркетинг и на мен са ми забранявали да качвам с името на фирмата от определени събития или снимки. За съжаление Денис Т, беше потънал в зависимости... това е проблема, не друго. Expand Да качваш от името на фирма е съвсем различно нещо. Да си чалга тийн идол и да си качиш стори, че си излязъл някъде или да се тагнеш с приятел няма нищо общо с другото. И без това публиката не очаква от теб да си философ. Алфите и Мегастар си качват каквото им падне, и не са изпаднали под Даймънд. Ако качат нещо политическо тогава може да се забележи, но ме съмнява това да им е близка тема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Четвъртък в 17:11 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:11 Наистина ли Дуа Липа ще пее в Плаза ?!!??! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Четвъртък в 17:11 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:11 От 27.03.2025 г. от 17:10, Emanuela.Carey каза: Да качваш от името на фирма е съвсем различно нещо. Да си чалга тийн идол и да си качиш стори, че си излязъл някъде или да се тагнеш с приятел няма нищо общо с другото. И без това публиката не очаква от теб да си философ. Алфите и Мегастар си качват каквото им падне, и не са изпаднали под Даймънд. Ако качат нещо политическо тогава може да се забележи, но ме съмнява това да им е близка тема. Expand Ами не, не може, профила ти е управляван от ПР и ако искаш нещо да стане няма как да си правиш каквото искаш... Изобщо не мисли, че Алфа имат свобода, дори според мен са по-зле в това отношение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 17:25 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:25 От 27.03.2025 г. от 17:11, Jake каза: Ами не, не може, профила ти е управляван от ПР и ако искаш нещо да стане няма как да си правиш каквото искаш... Изобщо не мисли, че Алфа имат свобода, дори според мен са по-зле в това отношение. Expand Щом Десита е гадже със смъртния враг на Галин и пише на лични на хейтъри да ги заплашва с бой. А Алфа като цяло е разграден двор и изпълнители влизат и излизат преди да им изтекат договорите и без да плащат обещетения. Със сигурност не са по-зле от Даймънд в този аспект. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Четвъртък в 18:38 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:38 Плащайте си данаците,че Счета да не ви погне! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Четвъртък в 18:40 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:40 От 27.03.2025 г. от 18:38, xroflx9 каза: Плащайте си данаците,че Счета да не ви погне! Expand мило, пак са ти изхабили батерията!!! отивай да ти вкарат зарядното!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Четвъртък в 18:50 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:50 От 27.03.2025 г. от 18:38, xroflx9 каза: Плащайте си данаците,че Счета да не ви погне! Expand Онли фенс за прасета ли вече има? От 27.03.2025 г. от 17:25, Emanuela.Carey каза: Щом Десита е гадже със смъртния враг на Галин и пише на лични на хейтъри да ги заплашва с бой. А Алфа като цяло е разграден двор и изпълнители влизат и излизат преди да им изтекат договорите и без да плащат обещетения. Със сигурност не са по-зле от Даймънд в този аспект. Expand Не подценявайте Галин, страшно хитра лисица е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 19:45 Report Share Публикувано Четвъртък в 19:45 в Ергенът си припяват “Имам друг” @borisslav1 Хит: Анелия! 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Четвъртък в 19:51 Report Share Публикувано Четвъртък в 19:51 От 27.03.2025 г. от 19:45, Emanuela.Carey каза: в Ергенът си припяват “Имам друг” @borisslav1 Хит: Анелия! Expand Тотален хит! Коментирай, че Анелия и Емануела ще бъдат заедно в "Колко ми даваш"! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 20:04 Report Share Публикувано Четвъртък в 20:04 От 27.03.2025 г. от 19:51, borisslav1 каза: Тотален хит! Коментирай, че Анелия и Емануела ще бъдат заедно в "Колко ми даваш"! Expand Очакваме култови реплики и тотална доминация в Тикток! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Четвъртък в 20:38 Report Share Публикувано Четвъртък в 20:38 От 27.03.2025 г. от 19:45, Emanuela.Carey каза: в Ергенът си припяват “Имам друг” @borisslav1 Хит: Анелия! Expand И мен тая песен ме кефи, не знам какво не ѝ стигна за поне 10 милиона гледания. Най-зарибяващото ѝ от "Наранихме се" насам. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Четвъртък в 20:43 Report Share Публикувано Четвъртък в 20:43 прекали с пазара 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Четвъртък в 21:04 Report Share Публикувано Четвъртък в 21:04 От 27.03.2025 г. от 20:43, Andrew Cunanan. каза: прекали с пазара Expand И от 100 к. само 8 к са се абонирали за канала му.....странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Четвъртък в 21:27 Report Share Публикувано Четвъртък в 21:27 От 26.03.2025 г. от 19:38, Willy каза: Преслава, Селина, Виктор и Беба с общо участие в Калояновата крепост. Галена и Галин направо са се изгаврили с подбора. 😂😂😂 Expand Не са ги подбирали те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Четвъртък в 21:53 Report Share Публикувано Четвъртък в 21:53 @LuydmilGenov Коментирай, че на коментар за фийт на Людмила с Гуци от Токича Прожектс са отговорили "Всичко е възможно" Да не ти се наложи да защитаваш негов дует с "любимата" ти Гергана? Макар че не съм сигурен, че искам Гери да се асоциира баш с "тоя дето изкопира По, по, по". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Четвъртък в 21:56 Report Share Публикувано Четвъртък в 21:56 От 27.03.2025 г. от 21:53, Gerganafen каза: @LuydmilGenov Коментирай, че на коментар за фийт на Людмила с Гуци от Токича Прожектс са отговорили "Всичко е възможно" Да не ти се наложи да защитаваш негов дует с "любимата" ти Гергана? Макар че не съм сигурен, че искам Гери да се асоциира баш с "тоя дето изкопира По, по, по". Expand Ти още ли си мечтаеш Гуца да се завърне? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Четвъртък в 22:00 Report Share Публикувано Четвъртък в 22:00 От 27.03.2025 г. от 21:56, LuydmilGenov каза: Ти още ли си мечтаеш Гуца да се завърне? Expand Не колкото ти. Нейна си работа, просто мернах коментара и реших да те подразня. А и както казах, не мисля, че дует точно с него би било най-доброто завръщане за Гера. Токича точно сравнително нова песен на Галена и Азис ли реши да изкопира... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Четвъртък в 22:01 Report Share Публикувано Четвъртък в 22:01 Гуца ще се завърне! Гуца се завръща. Именно заради това завръщане са новите открития под онази египетска пирамида... мислете малко моля... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Четвъртък в 22:08 Report Share Публикувано Четвъртък в 22:08 В тази песен се пее за кражба на самоличност и зашита на личните данни. Пее се за това колко лесно човек може да бъде измамен в социалните мрежи. Гергана вижда този проблем още през 2009! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Четвъртък в 22:30 Report Share Публикувано Четвъртък в 22:30 От 27.03.2025 г. от 22:08, Karma93 каза: В тази песен се пее за кражба на самоличност и зашита на личните данни. Пее се за това колко лесно човек може да бъде измамен в социалните мрежи. Гергана вижда този проблем още през 2009! Expand и аз от тогава се правя на друг човек!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари