Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

От 27.03.2025 г. от 15:11, Emanuela.Carey каза:

Не мисля че са го въртели, Касъмов просто винаги си е бил странен. Саботираше си изпълнителите, скарваше ги помежду им, взимаше нелогични решения.

Факта че не им е давал да сключват граждански брак без негово разрешение и като цяло е искал да контролира личните им животи според мен е някакъв признак за психични отклонения. 
Пашев е същия в момента с Даймънд.

Нямал е инстинкта на бизнесмен като Пайнера.

Expand  

Ами те искат да стават звезди, без да спазват елементарни правила. Пашев направи Денис Т. звезда и после го оплюха, че имал задължения и т,н..... Няма как да влагаш пари в някого, а той да си прави каквото иска. За брак е абсурдно, но за медийни изяви и т,н, съм съгласен. 

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

От 27.03.2025 г. от 16:29, Jake каза:

Ами те искат да стават звезди, без да спазват елементарни правила. Пашев направи Денис Т. звезда и после го оплюха, че имал задължения и т,н..... Няма как да влагаш пари в някого, а той да си прави каквото иска. За брак е абсурдно, но за медийни изяви и т,н, съм съгласен. 

Expand  

Има някакъв резон до къде е приемливо продуцента да “пази” имиджа на изпълнителите си. 
Но по това което Грахич е обяснявала за Пашев - желание за абсолютен контрол 24/7 е прекалено. Чак да не им дава да излизат свободно и да качват неща като сторита без одобрение си е направо психопатско.

Иначе да, той осигури големите дуети на Денис, но в същото време го е рекетирал и заплашвал.
Щом Емрах с връзките си не е успял да надделее и баща му е трябвало да го “откупи”, значи положението в Даймънд наистина е по-сериозно от колкото хората предполагат.

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 17:00, Emanuela.Carey каза:

Има някакъв резон до къде е приемливо продуцента да “пази” имиджа на изпълнителите си. 
Но по това което Грахич е обяснявала за Пашев - желание за абсолютен контрол 24/7 е прекалено. Чак да не им дава да излизат свободно и да качват неща като сторита без одобрение си е направо психопатско.

Иначе да, той осигури големите дуети на Денис, но в същото време го е рекетирал и заплашвал.
Щом Емрах с връзките си не е успял да надделее и баща му е трябвало да го “откупи”, значи положението в Даймънд наистина е по-сериозно от колкото хората предполагат.

Expand  

Ами да, няма как да качваш....аз работих в сферата реклама и маркетинг и на мен са ми забранявали да качвам с името на фирмата от определени събития или снимки. За съжаление Денис Т, беше потънал в зависимости... това е проблема, не друго.

Сподели в други сайтове

4 хиляди гледания - 9 хиляди лайка и хиляда коментара? И секунди след качването на видеото вече имаше 50 коментара.

И при положение че е нов канал да не минава с номера “брояча е забил” - няма чак такъв национален интерес към него. Ще пазарува яко, то се е видяло.

Никой не му обърна внимание на отсъствието и билбордовете затова ще помпа изкуствен интерес.

IMG-4024.jpg

• Like 3
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 17:04, Emanuela.Carey каза:

4 хиляди гледания - 9 хиляди лайка и хиляда коментара? И секунди след качването на видеото вече имаше 50 коментара.

И при положение че е нов канал да не минава с номера “брояча е забил” - няма чак такъв национален интерес към него. Ще пазарува яко, то се е видяло.

Никой не му обърна внимание на отсъствието и билбордовете затова ще помпа изкуствен интерес.

IMG-4024.jpg

Expand  

Написал е, че било забило и щяло да се обнови...Песента е добра, но забелязах 900 коментара, доста от които познатите подробни и лирични. Това ми е малко съмнително. 

Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 17:02, Jake каза:

Ами да, няма как да качваш....аз работих в сферата реклама и маркетинг и на мен са ми забранявали да качвам с името на фирмата от определени събития или снимки. За съжаление Денис Т, беше потънал в зависимости... това е проблема, не друго.

Expand  

Да качваш от името на фирма е съвсем различно нещо. Да си чалга тийн идол и да си качиш стори, че си излязъл някъде или да се тагнеш с приятел няма нищо общо с другото. 
И без това публиката не очаква от теб да си философ. Алфите и Мегастар си качват каквото им падне, и не са изпаднали под Даймънд.

Ако качат нещо политическо тогава може да се забележи, но ме съмнява това да им е близка тема.

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 17:10, Emanuela.Carey каза:

Да качваш от името на фирма е съвсем различно нещо. Да си чалга тийн идол и да си качиш стори, че си излязъл някъде или да се тагнеш с приятел няма нищо общо с другото. 
И без това публиката не очаква от теб да си философ. Алфите и Мегастар си качват каквото им падне, и не са изпаднали под Даймънд.

Ако качат нещо политическо тогава може да се забележи, но ме съмнява това да им е близка тема.

Expand  

Ами не, не може, профила ти е управляван от ПР и ако искаш нещо да стане няма как да си правиш каквото искаш... Изобщо не мисли, че Алфа имат свобода, дори според мен са по-зле в това отношение. 

Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 17:11, Jake каза:

Ами не, не може, профила ти е управляван от ПР и ако искаш нещо да стане няма как да си правиш каквото искаш... Изобщо не мисли, че Алфа имат свобода, дори според мен са по-зле в това отношение. 

Expand  

Щом Десита е гадже със смъртния враг на Галин и пише на лични на хейтъри да ги заплашва с бой. А Алфа като цяло е разграден двор и изпълнители влизат и излизат преди да им изтекат договорите и без да плащат обещетения.

Със сигурност не са по-зле от Даймънд в този аспект.

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 18:38, xroflx9 каза:

Плащайте си данаците,че Счета да не ви погне!

D23-C71-E5-4-BEC-4367-8565-752-BF4-A0-DA

Expand  

мило, пак са ти изхабили батерията!!! отивай да ти вкарат зарядното!!!

• Love 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 18:38, xroflx9 каза:

Плащайте си данаците,че Счета да не ви погне!

D23-C71-E5-4-BEC-4367-8565-752-BF4-A0-DA

Expand  

Онли фенс за прасета ли вече има? 

От 27.03.2025 г. от 17:25, Emanuela.Carey каза:

Щом Десита е гадже със смъртния враг на Галин и пише на лични на хейтъри да ги заплашва с бой. А Алфа като цяло е разграден двор и изпълнители влизат и излизат преди да им изтекат договорите и без да плащат обещетения.

Със сигурност не са по-зле от Даймънд в този аспект.

Expand  

Не подценявайте Галин, страшно хитра лисица е. 

Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 19:45, Emanuela.Carey каза:

в Ергенът си припяват “Имам друг”

@borisslav1 Хит: Анелия!

Expand  

Тотален хит! Коментирай, че Анелия и Емануела ще бъдат заедно в "Колко ми даваш"!

• Love 3
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 19:51, borisslav1 каза:

Тотален хит! Коментирай, че Анелия и Емануела ще бъдат заедно в "Колко ми даваш"!

Expand  

Очакваме култови реплики и тотална доминация в Тикток!

• Love 3
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 19:45, Emanuela.Carey каза:

в Ергенът си припяват “Имам друг”

@borisslav1 Хит: Анелия!

Expand  

И мен тая песен ме кефи, не знам какво не ѝ стигна за поне 10 милиона гледания.

Най-зарибяващото ѝ от "Наранихме се" насам.

• Like 4
Сподели в други сайтове

От 26.03.2025 г. от 19:38, Willy каза:

Преслава, Селина, Виктор и Беба с общо участие в Калояновата крепост. 

Галена и Галин направо са се изгаврили с подбора. 😂😂😂

Expand  

Не са ги подбирали те. :D

Сподели в други сайтове

@LuydmilGenov Коментирай, че на коментар за фийт на Людмила с Гуци от Токича Прожектс са отговорили "Всичко е възможно" :D Да не ти се наложи да защитаваш негов дует с "любимата" ти Гергана? Макар че не съм сигурен, че искам Гери да се асоциира баш с "тоя дето изкопира По, по, по".

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 21:53, Gerganafen каза:

@LuydmilGenov Коментирай, че на коментар за фийт на Людмила с Гуци от Токича Прожектс са отговорили "Всичко е възможно" :D Да не ти се наложи да защитаваш негов дует с "любимата" ти Гергана? Макар че не съм сигурен, че искам Гери да се асоциира баш с "тоя дето изкопира По, по, по".

Expand  

Ти още ли си мечтаеш Гуца да се завърне?

Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 21:56, LuydmilGenov каза:

Ти още ли си мечтаеш Гуца да се завърне?

Expand  

Не колкото ти. :D Нейна си работа, просто мернах коментара и реших да те подразня.:P А и както казах, не мисля, че дует точно с него би било най-доброто завръщане за Гера. Токича точно сравнително нова песен на Галена и Азис ли реши да изкопира...

• Like 1
Сподели в други сайтове

В тази песен се пее за кражба на самоличност и зашита на личните данни. Пее се за това колко лесно човек може да бъде измамен в социалните мрежи.

Гергана вижда този проблем още през 2009! 

• Haha 1
  • Love 3
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

От 27.03.2025 г. от 22:08, Karma93 каза:

В тази песен се пее за кражба на самоличност и зашита на личните данни. Пее се за това колко лесно човек може да бъде измамен в социалните мрежи.

Гергана вижда този проблем още през 2009! 

Expand  

и аз от тогава се правя на друг човек!!!

• Haha 1
  • Wow 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...