Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

WWW.INSTAGRAM.COM

9 likes, 0 comments - topofpopfolk on March 30, 2025: "Уникалееееен! 😍 Снощи най-любимият ми Меди изпълни невероятно акустично...

Унисекс Гери хит!:heart:

• Like 1
  • Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 17 минути, Gerganafen каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

9 likes, 0 comments - topofpopfolk on March 30, 2025: "Уникалееееен! 😍 Снощи най-любимият ми Меди изпълни невероятно акустично...

Унисекс Гери хит!:heart:

и отново съм влюбена за час в Меди !!!!

• Haha 1
  • Wow 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

@Andrew Cunanan. Коментирай, че съученичката на Соня Немска (специалност класическо пеене) Соня Йончева (специалност пиано) става оперна прима и качва такива снимки, докато Дойч е залязла чалгаджийка

WWW.INSTAGRAM.COM

3,873 likes, 30 comments - sonyayoncheva on March 29, 2025: "Did you read my book “Fifteen Mirrors”? Few copies in English, French, German and...
WWW.INSTAGRAM.COM

4,379 likes, 44 comments - sonyayoncheva on March 18, 2025: "This will be me again in few weeks… can not wait literally! #sonyayoncheva".

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , xroflx9 каза:

В леглото ти с кого не спах,да ти върна всичко не успях!!!!!

Личен автобиографичен ХИТ!!!!

мило, Таушанов какво се четка на Галин???

явно се четка и на мен,защото е ползвал летен грип в тикток!!!!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, fengergana каза:

мило, Таушанов какво се четка на Галин???

явно се четка и на мен,защото е ползвал летен грип в тикток!!!!

Той отдавна се четка на разни изпълнители. Явно като треньор не изкарва достатъчно и се мазни да го снимат в още клипове!!!

Извикай го за “дует” в онлифенс!!!

• Like 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey колкото и да се мазниш рокля няма да получиш!

878-E0-CDB-1-A2-F-425-F-A450-47-C5-C1377

Яд те е, че на теб Андреа може да ти подари само херпес.

преди 10 часа , DarkChild каза:

@Andrew Cunanan. Коментирай, че съученичката на Соня Немска (специалност класическо пеене) Соня Йончева (специалност пиано) става оперна прима и качва такива снимки, докато Дойч е залязла чалгаджийка

WWW.INSTAGRAM.COM

3,873 likes, 30 comments - sonyayoncheva on March 29, 2025: "Did you read my book “Fifteen Mirrors”? Few copies in English, French, German and...
WWW.INSTAGRAM.COM

4,379 likes, 44 comments - sonyayoncheva on March 18, 2025: "This will be me again in few weeks… can not wait literally! #sonyayoncheva".

Но няма такъв хит!

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Andrew Cunanan. каза:
WWW.JOBS.BG

Коя от Вас иска да е Пиарка в Диапазон?

image.png.b00309ad5296b618f734a88f9cbbf4e5.png

Преди години бях на тази обява...пълна пародия са...Въртят я от години една и съща обява. То няма изпълнители при тях, какви артисти.... 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Jouey каза:

Яни е решила да мачка трендовете в тик-ток!

VM.TIKTOK.COM

От този откъс не го виждам като хит, дано цялата песен компенсира.

spacer.png

• Sad 1
Сподели в други сайтове

Обявявам моя формат “Доброто Старо Време” който тръгва по клубовете и залите в цяла България. В него ще каня артисти, които ще пеят само златните си хитове! DJ-ите също ще пускат само големите хитове от последните 20 години. 
📍Първото парти е в София @execlub.bg 
🗓️Датата е 2ри Май
🎤На сцената освен мен ще се качат @iamdivna , @hrisistar и @lora_karadjova ! Ще чуем мега хитове като “Ти не можеш да ме спреш”, “Нека бъде лято”, “Антилопа” и др.

🎟️Билетите са ограничени и свършват бързо, така че.. вие сте: https://articket.eu/event/671

Билетът дава право на достъп в клуба, но не гарантира седящо място. Ако искате да резервирате маса или сепаре, свържете се с клуба на тел. +359 882 33 22 22.

“Доброто Старо Време” винаги е добра идея! Чакаме те и твоите най-добри спомени!

FB_IMG_1743418282780.jpg

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, FikLena каза:

Обявявам моя формат “Доброто Старо Време” който тръгва по клубовете и залите в цяла България. В него ще каня артисти, които ще пеят само златните си хитове! DJ-ите също ще пускат само големите хитове от последните 20 години. 
🗓️Датата е 2ри Май
🎤На сцената освен мен ще се качат @iamdivna , @hrisistar и @lora_karadjova ! Ще чуем мега хитове като “Ти не можеш да ме спреш”, “Нека бъде лято”, “Антилопа” и др.

🎟️Билетите са ограничени и свършват бързо, така че.. вие сте: https://articket.eu/event/671

Билетът дава право на достъп в клуба, но не гарантира седящо място. Ако искате да резервирате маса или сепаре, свържете се с клуба на тел. +359 882 33 22 22.

“Доброто Старо Време” винаги е добра идея! Чакаме те и твоите най-добри спомени!

FB_IMG_1743418282780.jpg

Ужас. Тита колко долу е паднала щом е принизена до Дивна, която има 1 хит и Лора Караджова, която след набор 010 вече никой не помни.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 23 часа , fengergana каза:

някой обръща ли му внимание още? сигурно има 15 песни за 2 години,сещам се само за Прати ми локация

Тази новата е мега яка ❤️ Лично на мен много,много ми харесва. Гласовете им пасват уникално.

Сподели в други сайтове

Най-слушани изпълнители на първото тримесечие от 2025 на гледания само от територията на България: 

1. Галена - 33.5М
2. Азис - 29.6М
3. Преслава - 27.5М
4. Фики - 26.9М
5. Меди - 22.8М
6. Софи Маринова - 22.3М
7. Джордан - 19.4М
8. Емануела - 18.3М
9. Константин - 16.8М
10. Емилия - 16.3М

Най-слушани песни на първото тримесечие от 2025 на гледания само от територията на България: 

1. Аз и ти - Алекси, Еви и Софи Маринова - 6.0М
2. Мръсница - Азис - 5.6М
3. Питаш ли ме - Цветелина Янева - 5.0М
4. Не, не, не - Фики фийт Галена - 4.2М
5. Друга любов - Меди - 4.1М
6. Мераклия - Джордан - 3.9М
7. Живот мой - Галена и Фики - 3.8М
8. Разкажи й - Десита - 3.8М
9. Красива циганко - Роксана и Георги Марков - 3.6М
10. С нервите съм зле - Преслава - 3.4М

Много слабо засега!

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , DarkChild каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

WWW.INSTAGRAM.COM

Ако не е лапала на Денислав дюнера и не е заплашвала Славена чрез SMS-и, че ще ѝ нареже с бръснарско ножче лицето - същестува ли изобщо?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Willy каза:

Най-слушани изпълнители на първото тримесечие от 2025 на гледания само от територията на България: 

1. Галена - 33.5М
2. Азис - 29.6М
3. Преслава - 27.5М
4. Фики - 26.9М
5. Меди - 22.8М
6. Софи Маринова - 22.3М
7. Джордан - 19.4М
8. Емануела - 18.3М
9. Константин - 16.8М
10. Емилия - 16.3М

Най-слушани песни на първото тримесечие от 2025 на гледания само от територията на България: 

1. Аз и ти - Алекси, Еви и Софи Маринова - 6.0М
2. Мръсница - Азис - 5.6М
3. Питаш ли ме - Цветелина Янева - 5.0М
4. Не, не, не - Фики фийт Галена - 4.2М
5. Друга любов - Меди - 4.1М
6. Мераклия - Джордан - 3.9М
7. Живот мой - Галена и Фики - 3.8М
8. Разкажи й - Десита - 3.8М
9. Красива циганко - Роксана и Георги Марков - 3.6М
10. С нервите съм зле - Преслава - 3.4М

Много слабо засега!

Толкова слаби гледания за първо тримесечие на годината не знам откога не е имало...?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , FikLena каза:

🗓️Датата е 2ри Май

FB_IMG_1743418282780.jpg

Доброто старо време "чалга едишън" - Ивана, Милица, Татяна, Биляна.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Bunn каза:

Толкова слаби гледания за първо тримесечие на годината не знам откога не е имало...?

Личи си че Галена не е пускала песни. 💃

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...