DevilWish Публикувано Понеделник в 14:19 Author Report Share Публикувано Понеделник в 14:19 преди 1 минута, Willy каза: Личи си че Галена не е пускала песни. 💃 Хитовете се отчитат от май За момента най-успешното което се е пуснало тази година май е на Фики ft. Галена - не, не не Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Понеделник в 14:29 Report Share Публикувано Понеделник в 14:29 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Яд те е, че на теб Андреа може да ти подари само херпес. Но няма такъв хит! Като нищо ще й направи оперен кавър! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 14:49 Report Share Публикувано Понеделник в 14:49 Единствената песен на Галин за последните години, която се очертава като успешна е тази в която не си показва лицето. imagine how tired we were 💀 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 15:04 Report Share Публикувано Понеделник в 15:04 преди 45 минути, DevilWish каза: Хитовете се отчитат от май За момента най-успешното което се е пуснало тази година май е на Фики ft. Галена - не, не не Сезонен хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:09 Author Report Share Публикувано Понеделник в 15:09 преди 4 минути, Willy каза: Сезонен хит. Ами толкова. За 3 месеца друго няма. То хитовете тръгват от Май до Декември. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 15:16 Report Share Публикувано Понеделник в 15:16 Този хит е чукнал милион в Spotify. Дявола ме кара също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:17 Author Report Share Публикувано Понеделник в 15:17 А какво стана с албума на Фики? Нито нова песен, нито албум Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 15:42 Report Share Публикувано Понеделник в 15:42 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 16:06 Report Share Публикувано Понеделник в 16:06 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: sister, she is out again- 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Понеделник в 17:03 Report Share Публикувано Понеделник в 17:03 На мен ми е жал за Андреа ... Не знам дали покрай Кубрат животът ѝ се обърка, дали има и някакви други причини, но все се надявам някога да се събуди от това състояние и да гръмне! Тази песен до ден днешен не ми е омръзнала! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 17:35 Author Report Share Публикувано Понеделник в 17:35 преди 30 минути, Grinch каза: На мен ми е жал за Андреа ... Не знам дали покрай Кубрат животът ѝ се обърка, дали има и някакви други причини, но все се надявам някога да се събуди от това състояние и да гръмне! Тази песен до ден днешен не ми е омръзнала! И на мен ми е любима! Най-добрата й песен след Докрай ❤️ Между другото и ето това е с брутална музика и не ми е писнало, даже я харесах доста по-късно откакто излезна. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 17:39 Report Share Публикувано Понеделник в 17:39 преди 37 минути, Grinch каза: На мен ми е жал за Андреа ... Не знам дали покрай Кубрат животът ѝ се обърка, дали има и някакви други причини, но все се надявам някога да се събуди от това състояние и да гръмне! Тази песен до ден днешен не ми е омръзнала! Не,Андреа отпреди 10-15 години никога няма да се върне. Пропадането на кариерата й,загубата на визията й,алкохола и най-вече раздялата й с Кубрат отдавна са се отразили на психиката й и не мисля че има връщане назад. Жалко защото въпреки всичко все още има интерес към нея,но уви имаше тъжна съдба. Надявам се поне някога отново да се влюби в някой,който си заслужава,защото не е лош човек 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Понеделник в 17:44 Report Share Публикувано Понеделник в 17:44 преди 39 минути, Grinch каза: На мен ми е жал за Андреа ... Не знам дали покрай Кубрат животът ѝ се обърка, дали има и някакви други причини, но все се надявам някога да се събуди от това състояние и да гръмне! Тази песен до ден днешен не ми е омръзнала! На мен не ми е жал, винаги е била кофти човек и нагляр. Сама си е виновна за всичко, но няма шанс да стане отново топ име. Тя беше един изкуствен продукт за времето си. Коси, цици, фотошоп, секс, сега е прилича на дебела лелка, няма как да компенсира това, липсата на глас и харизма личат повече от всякога. Вече не става дори и с пари... и Деси Слава и компания вече не изглеждат добре, но компенсират с талант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 17:51 Report Share Публикувано Понеделник в 17:51 преди 5 минути, Jake каза: На мен не ми е жал, винаги е била кофти човек и нагляр. Сама си е виновна за всичко, но няма шанс да стане отново топ име. Тя беше един изкуствен продукт за времето си. Коси, цици, фотошоп, секс, сега е прилича на дебела лелка, няма как да компенсира това, липсата на глас и харизма личат повече от всякога. Вече не става дори и с пари... и Деси Слава и компания вече не изглеждат добре, но компенсират с талант. Андреа ако беше изкуствен продукт нямаше такива като Емилия да вървят по стъпките й с Кости като налапат парата 15 години по-късно. А Десислава и талант през 2025 е оксиморон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 17:57 Report Share Публикувано Понеделник в 17:57 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 18:19 Report Share Публикувано Понеделник в 18:19 преди 5 часа , DevilWish каза: Каква зодия РИБИ ги гони тия? Счети е ОВЕН - 21.03 ? от млада си е падала по глиганоподобни! В заглавието са пропуснали "любовта към парите ме качи сцената". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Понеделник в 18:20 Report Share Публикувано Понеделник в 18:20 Преслава с нова песен… май ще е балада. 😍 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Понеделник в 18:53 Report Share Публикувано Понеделник в 18:53 преди 54 минути, Emanuela.Carey каза: Отдъхнах си, че не се отнася за г-ца Не-Живкова - че иначе трябваше да се присъединявам към Льодмил Арми, втори член след Мелето. Щом е за Галин -ок. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Понеделник в 18:53 Report Share Публикувано Понеделник в 18:53 преди 1 час, xroflx9 каза: Не,Андреа отпреди 10-15 години никога няма да се върне. Пропадането на кариерата й,загубата на визията й,алкохола и най-вече раздялата й с Кубрат отдавна са се отразили на психиката й и не мисля че има връщане назад. Жалко защото въпреки всичко все още има интерес към нея,но уви имаше тъжна съдба. Надявам се поне някога отново да се влюби в някой,който си заслужава,защото не е лош човек Дано се влюби в теб! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 19:02 Report Share Публикувано Понеделник в 19:02 преди 8 минути, DarkChild каза: Дано се влюби в теб! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Понеделник в 19:33 Report Share Публикувано Понеделник в 19:33 преди 1 час , xroflx9 каза: Андреа ако беше изкуствен продукт нямаше такива като Емилия да вървят по стъпките й с Кости като налапат парата 15 години по-късно. А Десислава и талант през 2025 е оксиморон. Кости правеше хитове много преди Андреа...дори бяга по-големи. Андреа е въздух под налягане и за това не се задържа. Няма нито един талант, освен, че беше хипер агресивна и готова на всичко за успех. преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Нали не иска да е известна и да я питат за нищо, за какво са тези позьорски сторита? Да си ги пишат на лично двете дами. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 19:38 Report Share Публикувано Понеделник в 19:38 преди 44 минути, DarkChild каза: Дано се влюби в теб! Дано ти се влюбиш в мен! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 19:41 Report Share Публикувано Понеделник в 19:41 преди 4 минути, Jake каза: Кости правеше хитове много преди Андреа...дори бяга по-големи. Андреа е въздух под налягане и за това не се задържа. Няма нито един талант, освен, че беше хипер агресивна и готова на всичко за успех. Нали не иска да е известна и да я питат за нищо, за какво са тези позьорски сторита? Да си ги пишат на лично двете дами. Да,имаше и други хитове,Но пика му в България беше именно покрай работата му с Андреа. Към днешна дата се помнят предимно песните му за Андреа,а тези за Ара и Диапазон тънат в забвение с 1-2 изключения. Като гледам участията й са пълни,песните й се помнят и пеят,не виждам с кое не се е задържала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 19:42 Report Share Публикувано Понеделник в 19:42 andrea е икона! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Понеделник в 19:42 Report Share Публикувано Понеделник в 19:42 Някои травми се лекуват в продължение на много години... Андреа си я поочука живота... Кариерата й наистина започна с торба пари и отне време преди да намери печелившата формула. Сигурно колежките й са се дразнили, че вдигна толкова летвата откъм клипове с пари, които не е изкарала от музика. Ивана ги почна с 50-те процента, а Андреа ги довърши със константно скъпите клипове - като 2 троянеца 🤪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари