Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, xroflx9 каза:

Да,имаше и други хитове,Но пика му в България беше именно покрай работата му с Андреа. Към днешна дата се помнят предимно песните му за Андреа,а тези за Ара и Диапазон тънат в забвение с 1-2 изключения.

Като гледам участията й са пълни,песните й се помнят и пеят,не виждам с кое не се е задържала.

Ами не се помнят повечето.... Андреа имаше мнгоо песни с Кости. Абсурдно е да се отрича, че тя беше скъп, временен маркетинг продукт. По концерти пускаше записи в студио на които уж пее на живо, снимките винаги обработени до неузнаваемост....Никога не е била естествена. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Jake каза:

Кости правеше хитове много преди Андреа...дори бяга по-големи. Андреа е въздух под налягане и за това не се задържа. Няма нито един талант, освен, че беше хипер агресивна и готова на всичко за успех. 

Нали не иска да е известна и да я питат за нищо, за какво са тези позьорски сторита? Да си ги пишат на лично двете дами.  

Е, Андреа си беше с3кс символ и излъчваше някак си класна разкрепостеност чрез начина на пеене и излъчването й. Това или го имаш, или не... Именно затова беше такъв трън в очите на селскоизглеждаща Цура, която още има това излъчване... А това, че не пее 5 октави не е болка за умиране.

Що пък да не честити Гуца? Прави го от личния си прайвет профил... касто всяка жена би честитила успеха на приятелка...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

Е, Андреа си беше с3кс символ и излъчваше някак си класна разкрепостеност чрез начина на пеене и излъчването й. Това или го имаш, или не... Именно затова беше такъв трън в очите на селскоизглеждаща Цура, която още има това излъчване... А гава, че не пее 5 октави не е болка за умиране.

Що пък да не честити Гуца? Прави го от личния си прайвет профил... касто всяка жена би честитила успеха на приятелка...

Добре го каза БЕШЕ. Сега е дебела и психично нестабилна леля която не може да пее...как да стане пак хитова? Няма шанс. Да, беше секси, но беше и на 20. 

Сподели в други сайтове

интересно ми е кои са тия много големи хитове на Кости преди съвместната му работа с Андреа?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Добре го каза БЕШЕ. Сега е дебела и психично нестабилна леля която не може да пее...как да стане пак хитова? Няма шанс. Да, беше секси, но беше и на 20. 

С терапия, фитнес, диети, яки песнички .... и презаписани вокали тук там... Звучи ми напълно възможно... от секси мацка в секси милфка... 

Хит - Анда и Жалка 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , BaGaBoNtIn каза:

Преслава с нова песен… май ще е балада. 😍

Има още две..... с Ивелина Колева.... фолклорни. Иначе да не е тази песен която беше постната тук "Прощавам ти"? 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, fengergana каза:

@Jake мило,голям си хейтър!!! хейтиш Райна,сега Андреа, коя е твоята любимка? Магапаса?

Такъв съм, да// :Д... Сега нямам любимка.. Може би Деса, Глория, Преслава, но първите две  и те са спорни в адекватността си.  Гергана също винаги ще ми е в спомените. :Д Всеки ден слушам старите и песни.

• Love 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Такъв съм, да// :Д... Сега нямам любимка.. Може би Деса, Глория, Преслава същи но първите две  и те са спорни в адекватността си.  Гергана също винаги ще ми е в спомените. :Д 

Ето я твоята любимка 

• Haha 1
  • Love 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Ето я твоята любимка 

Мислех, че е Екстра Нина хахах

Иначе Гергана наистина през годините си ми остана най-на сърце, може да не е най-талантливата но песните от едно време, особено първите два албума до ден днешен не са ми омръзнали и все гледам стари нейни концерти. Деса също няма омръзване с продукция.

• Love 3
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

кво мислите за тоя трак?

Хитов хит, както и "Не те давам". Гло пак беше изсипала 3 видео версии наведнъж: тези + "Добре дошла, скитнице".

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Jake каза:

Ами не се помнят повечето.... Андреа имаше мнгоо песни с Кости. Абсурдно е да се отрича, че тя беше скъп, временен маркетинг продукт. По концерти пускаше записи в студио на които уж пее на живо, снимките винаги обработени до неузнаваемост....Никога не е била естествена. 

90% от клипираните им песни се помнят-Неблагодарен,Излъжи ме,Дай ми всичко,Само мой и тн. Разни други пължени които е пускала  е нормално да са забравени

Като цяло съм забелязал че всеки ден оплюваш някоя чалгарка,явно днес е ред на Дора,но повече диалог с теб няма да образувам!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

кво мислите за тоя трак?

Снимано на покрива на панелката, в която някой от гей феновете й живее под наем. Хубави крачета вади Гло

Песента... е приятна, но "мириса на нови начала" можеше да ни го спести.... 

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Jake каза:

Такъв съм, да// :Д... Сега нямам любимка.. Може би Деса, Глория, Преслава, но първите две  и те са спорни в адекватността си.  Гергана също винаги ще ми е в спомените. :Д Всеки ден слушам старите и песни.

Я, виж ти! Имаме еднакви любимки. Издигна ми се в очите след спора с космите...
При мен са Преслава, Глория, Анелия .... преследвани от Райна. Гергана  на всички ще ни е в спомените, отраснали сме с нея! ❤️ Доста фенове има!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Скуката в жанра свършва, защото:

2 ч  · 

image.png.d1bb026e49c2357e1fdae392613730ec.png

image.png.41a0d00252fad043d0bf08969826ca11.png

image.png.af68ade4dbe434fa6b03cdf0330ee06d.png

тийза песен ала?

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

тийза песен ала?

Звучи като балада, наистина. Но по-скоро не. Само да видим кога ще я пусне или тепърва е записана и снима клип? Мълчи си все още.... 
Накрая да не се окаже някой от дуетите....

• Angry 1

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...