Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

Защо е по чорапогащник на сцената? Ема може да те задави със сценичните си костюми. 

Иначе в тая песен-

- "Гасна по теб"

-"Без теб не мога"

-"Плакала, чакала"

-"Спира болката в мене"

Мая и Кремена Димитрови се делят речник от 50 думи

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Lelqtian каза:

Дами канят, а гост-изпълнител, Джин без Тоник. Защо с някъв дижей, а не с половинката му Ивена? Докога? 

По-добре чист Джин :D 
По-важното е, че има краставици и домати в менюто!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Emanuela.Carey каза:

Джордан и Софи Маринова - 18:00 днес

IMG-3402.jpg

Нещо след  "Къртиш" не му се получават много нещата? Аз лично забравих, че съществува.
Дано е яка заради Софи Маринова ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-3402.jpg

Леля Джуджа прилича на хомосексуална версия на Саби на тази фотография.

Сподели в други сайтове

От 5.03.2025 г. от 21:40, HIStory каза:

Подкрепям,  + тази

Вместо това снима ремикса на Погледни ме в очите,  после след Само мене нямаш вече нямаше закога. 

За половин година някъде Анелия ми беше фаворитка (освен Кама и Глория. Разко изпадна от топа ми с Обичай ме, но в първия албум нямаше слабо.

В първият албум на Аня почти всичко беше хит до хит - успех, който не успя да повтори със следващите си. "Прости", "Само тази нощ" и "Лед и огън" си тресяха държавата с някакви смешни ТВ версийки от коледните програми в Приказките.

Сподели в други сайтове

преди 18 часа , Emanuela.Carey каза:

Джия се снимала с Динев и Мартина от Ергена.
Парцал! И без това с музика няма да те запомнят!

spacer.png

Динев прилича на 20 годишен пикльо, на колко е пак да питам?

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, fengergana каза:

Какво се правиш че не знаеш, като точно ти им съсипа семейството!

IMG-3409.jpg
IMG-3410.jpg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

Но е хот,а като прибавим и милионите му ме карат да съм 

!!!!

Сподели в други сайтове

300 пъти в минута бие сърцето в менеееееееее

Един от най-яките поп-фолк кючеци! Обожавам! ❤️ МАЛИНА ❤️❤️❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , GSA каза:

Не съм съгласен, че не и пука за чалгата. За последната година е пуснала 5 проекта. Друг е въпроса колко са успешни, как ги промотира и защо в на Пайнер канала няма шанс за нищо! Трябва генерална промяна. 

Да, пусна....ама са страхотни бози и не става нищо от тях...

преди 15 часа , fengergana каза:

мами в последните два албума пуска и доста хороводни песни от всяка област,защото и на мен ми беше писнала до 2018та само македонски.

Няма глас за бавни песни като Емилия,Нелина,Десислава,защото няма орнаментика, но бързите от последния албум са топ.

Май месец ще пее и на големия събор в Пловдив,където по принцип викат по-изявените фолклорни певци,така че поне във фолклора ѝ се получава, за това и вече не се старае толкова в чалгата.

Да, аз може би малко попрекалих с коментара, но песните наистина са много специфични и са конкретна аудитория/.....Все пак е похвално, че някой инвестира в фолклора.  Личи си, че го обича, но просто няма този гласа за там... Тя с тънък, носов глас и нулева орнаментика. 

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

IMG-3402.jpg

Този пак е станал свиня май?

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, DevilWish каза:

300 пъти в минута бие сърцето в менеееееееее

Един от най-яките поп-фолк кючеци! Обожавам! ❤️ МАЛИНА ❤️❤️❤️ 

Сподели в други сайтове

Снощи бях на участие на Галена.

WWW.INSTAGRAM.COM

432 likes, 395 comments - k.r.a.s.i.m.i.r_r.a.l.e.v on January 9, 2025: "На тати принцесата.".

Сподели в други сайтове

Много добро интервю на Камелия по БТВ. Може би най-истинското и до момента в кариерата....

Преди време много ме нападаха във форума за това което казах за Камелия, спорех и с Фокси, но тя сега потвърди всичко което казвах многократно.  Да, Камелия беше много озлобена от това, че няма деца, завиждаше на колежките си и за това ги нападаше постоянно. Да, Камелия и Цветин бяха разделени и всеки си имаше живота, а само работеха заедно. Тя каза година, но е повече със сигурност.  Спомена, че е била много властна и доминираща, това съм го писал многократно.  След детето, тя определено се променя и не е онази зла жена която бълва злоба срещи целия свят... Радвам се за нея и желая да гледа детето си със здраве. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Jake каза:

Много добро интервю на Камелия по БТВ. Може би най-истинското и до момента в кариерата....

Преди време много ме нападаха във форума за това което казах за Камелия, спорех и с Фокси, но тя сега потвърди всичко което казвах многократно.  Да, Камелия беше много озлобена от това, че няма деца, завиждаше на колежките си и за това ги нападаше постоянно. Да, Камелия и Цветин бяха разделени и всеки си имаше живота, а само работеха заедно. Тя каза година, но е повече със сигурност.  Спомена, че е била много властна и доминираща, това съм го писал многократно.  След детето, тя определено се променя и не е онази зла жена която бълва злоба срещи целия свят... Радвам се за нея и желая да гледа детето си със здраве. 

С право са те нападали - писал си само глупости. Камелия никога не е била злобна. Колежките ѝ повечето са тотално дъно. За какво да им завижда - че ги порят мутри на влачке в смрадлива кръчма или затова, че са боксови круши на същите, щото сами не могат да си изкарат мангизи за хлеба и тока?!

Сподели в други сайтове

Честит празник мили мои. Мами става тренд с неофициално пусната песен и слайдшоу. Над 500 клипа от вчера…

VM.TIKTOK.COM

Сподели в други сайтове

Джоанна из бак! 😍

WWW.FACEBOOK.COM

Честита Баба Марта! #apapa #doktore #galena #cover #despinavandi #fyp.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...