xroflx9 Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 1 час , fengergana каза: истината е,че ''с най-голям ли си'' е измислено от мен за песента! С @xroflx9 винаги питаме,за да надграждаме!!! Истината е това че тая песен е тъпа и супер надценена. Слушах я 5-10 пъти и ми омръзна. Трябва да се забрани със закон на жени излъчващи сексапил колкото пералня да се опитват да бъдат секси. Чакам ви с @Gerganafen да ме набиете.😛 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 3 минути, DevilWish каза: @Ergeni "През ЛЕД И ОГЪН любовта ни преминаваааааааааа" Ти забеляза ли, че песента в албума на Сиси е една и съща с тази на Анелия и Нелина? Нейната версия е първа за българския пазар - 2001. Тяхната от 2004 ли беше? Всъщност Нелина има и самостоятелна версия на тази песен "Прости, сърце". Албумът на Сиси е от 2000 доколкото помня. А този на Анелия е 2002 (в първия й албум). Стана голям фен на Сиситу май. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 9 часа Author Report Share Публикувано преди 9 часа преди 3 минути, Ergeni каза: Албумът на Сиси е от 2000 доколкото помня. А този на Анелия е 2002 (в първия й албум). Стана голям фен на Сиситу май. Пуснах си го албумът, готин е и повечето аранжименти забелязах, че са на Даниел Ганев. Всички песни май са кавъри, освен 2. Аз си харесах "Обичай ме". Има ли други песни, че не мога да я издиря? Много ми прилича на Таня Боева. А на тази песен коя е другата версия за българския пазар? Пак ми е позната... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 13 минути, DevilWish каза: Пуснах си го албумът, готин е и повечето аранжименти забелязах, че са на Даниел Ганев. Всички песни май са кавъри, освен 2. Аз си харесах "Обичай ме". Има ли други песни, че не мога да я издиря? Много ми прилича на Таня Боева. А на тази песен коя е другата версия за българския пазар? Пак ми е позната... Доколкото знам остана с един албум и се отказа. Обичай ме и Жива рана ги въртяха най-много. Но все пак съм бил на 8-9, може и да съм пропуснал? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа Току що, Ergeni каза: Доколкото знам остана с един албум и се отказа. Обичай ме и Жива рана ги въртяха най-много. Но все пак съм бил на 8-9, може и да съм пропуснал? Ами да, те двете са най-готини. Намерих клип на "Обичай ме". "Жива рана" също я има, сега проверих. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 4 минути, DevilWish каза: Ами да, те двете са най-готини. Намерих клип на "Обичай ме". "Жива рана" също я има, сега проверих. Ау, значи е 2001ва. Защо ми се струваше, че Обичай ме я въртяха зимата на 2000? Пък може да е било началото на 2001ва. Даниел Ганев на колко години е, бре? Не съм знаел, че прави аранжименти още от началните 2000s. Мислех че е започнал 10 години по-късно. Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Изглежда от 1999та са му първите. И това е негово. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа Нелина - Свят без любов @Ergeni ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, Ergeni каза: Ау, значи е 2001ва. Защо ми се струваше, че Обичай ме я въртяха зимата на 2000? Пък може да е било началото на 2001ва. Даниел Ганев на колко години е, бре? Не съм знаел, че прави аранжименти още от началните 2000s. Мислех че е започнал 10 години по-късно. ℗ Diapason Records Released on: 2001-05-05 Тук пише 5 май 2001. Може едната песен да е издадена 2000 година, защото видях, че "Обичай ме" е била в компилация от 2000 година. "Жива рана" е от 2001. Сигурно тогава са й издали албум. Нелина си е чопнала от тук две песнички значи, но й се е получило. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, DevilWish каза: Нелина - Свят без любов @Ergeni ❤️ Като цяло помня, че албумът беше готин, но не съм го слушал от онези времена. Мисля че го спечелих от някакви царевични пръчици. Там Касъмови пъхаха продукцията си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Току що, DevilWish каза: ℗ Diapason Records Released on: 2001-05-05 Тук пише 5 май 2001. Може едната песен да е издадена 2000 година, защото видях, че "Обичай ме" е била в компилация от 2000 година. "Жива рана" е от 2001. Сигурно тогава са й издали албум. Нелина си е чопнала от тук две песнички значи, но й се е получило. Обичай ме и беше първи сингъл със сигурност. Значи правилно помня, че беше зимата. Но дали края на 2000 или 2001, не знам. Касъмови още къртеха всичко. Година по-късно нали пуснаха Планета ТВ и братята общо взето изпаднаха от всички сметки. Както се вижда и половината им изпълнители си биха шута. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа преди 13 минути, Ergeni каза: Като цяло помня, че албумът беше готин, но не съм го слушал от онези времена. Мисля че го спечелих от някакви царевични пръчици. Там Касъмови пъхаха продукцията си Да, имаше разни касетки в един зрънчо. На мен пък ми се беше паднал албум на Тони Дачева за някакво конче, но аз тогава още не слушах... а толкова и разбирах. Всъщност албума е бил стар явно и за това е бил в зрънчо. С дует шанс е, просто съм запомнил песента за кончето "Конче мое" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 41 минути, DevilWish каза: @Ergeni "През ЛЕД И ОГЪН любовта ни преминаваааааааааа" Ти забеляза ли, че песента в албума на Сиси е една и съща с тази на Анелия и Нелина? Нейната версия е първа за българския пазар - 2001. Тяхната от 2004 ли беше? Всъщност Нелина има и самостоятелна версия на тази песен "Прости, сърце". Тази вероятно не си е платила правата, докато Кокошарник ООД вероятно са кихнали съответната сума. По това време Пайнер май избягваха да клипират неуредени песни, примерно Кали (тогава в Съни) - една минута има клип, а Ванча - убиец на любов - не. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 6 минути, DevilWish каза: Да, имаше разни касетки в един зрънчо. На мен пък ми се беше паднал албум на Тони Дачева за някакво конче, но аз тогава още не слушах... а толкова и разбирах. Всъщност албума е бил стар явно и за това е бил в зрънчо. С дует шанс е, просто съм запомнил песента за кончето "Конче мое" И първия албум на Кати ми се падна. Всичките без Пеперуда и НАй ми е добпре ми звучаха като вой на пенсионерка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа Току що, Lelqtian каза: Тази вероятно не си е платила правата, докато Кокошарник ООД вероятно са кихнали съответната сума. По това време Пайнер май избягваха да клипират неуредени песни, примерно Кали (тогава в Съни) - една минута има клип, а Ванча - убиец на любов - не. Да, а спомням си и на Райна - "Ти ме лъжеш най-добре" имаше видео през 2004, а имаше една певица също с версия на тази песен, но дори не е била популярна. Също се сещам, че много преди Райна да пусне нейната балада "Как", Пепа имаше "Защо ли". Т.е. една и съща песен. А днес вече е на мода тази практика. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, Lelqtian каза: Тази вероятно не си е платила правата, докато Кокошарник ООД вероятно са кихнали съответната сума. По това време Пайнер май избягваха да клипират неуредени песни, примерно Кали (тогава в Съни) - една минута има клип, а Ванча - убиец на любов - не. Реално кога почнаха да плащат права? Не е ли 2003? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, Ergeni каза: И първия албум на Кати ми се падна. Всичките без Пеперуда и НАй ми е добпре ми звучаха като вой на пенсионерка. Това "Пеперудата" беше огроммен хит. Аз харесвам много и "Нон стоп", любими са ми "Усмивка през сълзи", "Тъжни очи" от по-старите й песни. Кати тогава май е била номер 1 в Ара, нали? Тя 2000 година изгрява? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, Ergeni каза: Реално кога почнаха да плащат права? Не е ли 2003? Тук ми бяха казали, че е от "Полунощ е" на Надя. Не знам тя от коя година е. Аз когато прослушах 2004 година, вече са си ги уреждали. Пак се сещам, че Райна и Таня Боева имаха кавър на една и съща песен "Всичко искам да забравя" и "Купонът свърши". И двете са без клипове. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, Ergeni каза: Реално кога почнаха да плащат права? Не е ли 2003? На Ванча е от 2003та доколкото помня. Пайнер специално май почнаха да си "плащат" кавърите когато бяха лицензиант на Гранд за България и кавърдисаха всичката им продукция, вероятно са има няква договорка да минават по-тънко. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 3 минути, DevilWish каза: Това "Пеперудата" беше огроммен хит. Аз харесвам много и "Нон стоп", любими са ми "Усмивка през сълзи", "Тъжни очи" от по-старите й песни. Кати тогава май е била номер 1 в Ара, нали? Тя 2000 година изгрява? 1999. Кати и тогава, и сега си е топ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа Току що, Lelqtian каза: На Ванча е от 2003та доколкото помня. Пайнер специално май почнаха да си "плащат" кавърите когато бяха лицензиант на Гранд за България и кавърдисаха всичката им продукция, вероятно са има няква договорка да минават по-тънко. Значи не е от скандала с песента на Надя? 2004 вече знаех, че Ивана е пълна с кавъри - Нещо нетипично, Като на 17, Освободете дансинга ? Но тя има и от 2002 Скитам се, големия хит - Шампанско и сълзи..... Като цяло доста от хитовете й са кавъри. Даже от Индира Радич и Преслава намаза с "Писна ми". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 3 минути, DevilWish каза: Тук ми бяха казали, че е от "Полунощ е" на Надя. Не знам тя от коя година е. Аз когато прослушах 2004 година, вече са си ги уреждали. Пак се сещам, че Райна и Таня Боева имаха кавър на една и съща песен "Всичко искам да забравя" и "Купонът свърши". И двете са без клипове. За полунощ е уж ги бяха награбили турските автори и ги били осъдили. Та като нищо да е по този повод. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа Току що, Lelqtian каза: За полунощ е уж ги бяха награбили турските автори и ги били осъдили. Та като нищо да е по този повод. Тя ми остана любимата песен на Надя. Бяха й дали обаче сръбска на Индира Радич "Супер е животът", но нищо общо с "Полунощ е". Остана й най-добрата песен. Аз много я харесвах специално тази песен. текст: Свобода Даскалова аранжимент: Ленко Драганов Музиката не я е вписала в профила си. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 2 минути, DevilWish каза: Значи не е от скандала с песента на Надя? 2004 вече знаех, че Ивана е пълна с кавъри - Нещо нетипично, Като на 17, Освободете дансинга ? Но тя има и от 2002 Скитам се, големия хит - Шампанско и сълзи..... Като цяло доста от хитовете й са кавъри. Даже от Индира Радич и Преслава намаза с "Писна ми". Да де, но сравни какви кавъри? Шампанското, май беше от 2003та межудругото, е сръбски, Убиеца е гръцки, Скитам се - турски. Май винаги са плащали за кавърите, просто не за всички. Просто сръбските бяха на конвейер, явно като имаш директни отношения с оргиналния издател най-малкото е по лесен процеса? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа Току що, Lelqtian каза: Да де, но сравни какви кавъри? Шампанското, май беше от 2003та межудругото, е сръбски, Убиеца е гръцки, Скитам се - турски. Май винаги са плащали за кавърите, просто не за всички. Просто сръбските бяха на конвейер, явно като имаш директни отношения с оргиналния издател най-малкото е по лесен процеса? И според мен е така, защото целия албум на Индира беше разграбен. Като на 17, Шампанско и сълзи, Писна-Преслава, Надя-Супер е животът, Нямам душа - Магда... имаше и още.... Там в първите си албуми и Галена и Даниела май имаха по един-два сръбски кавъра на които не са залагали. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 8 минути, DevilWish каза: Това "Пеперудата" беше огроммен хит. Аз харесвам много и "Нон стоп", любими са ми "Усмивка през сълзи", "Тъжни очи" от по-старите й песни. Кати тогава май е била номер 1 в Ара, нали? Тя 2000 година изгрява? Катя беше най-добър дебют, заедно с Гуци - нямат минаване. Наистина избухна за една нощ с Пеперудата. Иначе е от 99та. И да, беше номер 1 при Касъмови до отказването й. После Алишъ я измести. После Маноля. преди 6 минути, DevilWish каза: Тук ми бяха казали, че е от "Полунощ е" на Надя. Не знам тя от коя година е. Аз когато прослушах 2004 година, вече са си ги уреждали. Пак се сещам, че Райна и Таня Боева имаха кавър на една и съща песен "Всичко искам да забравя" и "Купонът свърши". И двете са без клипове. Да, и аз така знам. Полунощ е от 2002. преди 5 минути, Lelqtian каза: На Ванча е от 2003та доколкото помня. Пайнер специално май почнаха да си "плащат" кавърите когато бяха лицензиант на Гранд за България и кавърдисаха всичката им продукция, вероятно са има няква договорка да минават по-тънко. Не, на Ванча е от 2002. Пя ги на концерта есента. Помня щото една позната беше луда по тая песен, а аз я преоткрих години по-късно. Но Убиеца също стана голям хит, макар и без видео. Да, вярно че това с ГРАНД валидира доста нещата, но Убиецът не е ли гръцки кавър? Иначе Пайнер издаваше сърбите и те им даваха права да правят бг версии. Даже май е било безплатно. Все пак разпространяваха всичко тяхно тук. А и дадена песен като стане хит на БГ се знае и на сръбски. Това е от конзерта в края на 2003та. Следователно 2003 са почнали с договорките. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.