Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, asylum каза:

С този режисиран от нея клип участва в БГ Топ 100 по Бтв сред поп песни 🤣

И тази песен си я спомням.... имаше доста добра ротация по Планета?

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Тези от "Чисто нова" й ги знам, но не знам има ли го като официален албум? На мен ми харесва кючека "Дръж ме" :D 

Имаше и официален клип, моля, моля!

Съни й взеха парите за албум, а не го издадоха. Пусна го дигитално само преди година-две

Току що, DevilWish каза:

И тази песен си я спомням.... имаше доста добра ротация по Планета?

песен в твой стил 

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Имаше и официален клип, моля, моля!

Съни й взеха парите за албум, а не го издадоха. Пусна го дигитално само преди година-две

песен в твой стил 

"Дръж ме" за първи път я виждам на видео. Давали са я по Zex Tv? Не знаех, че й е снимала клип някога.
Колкото до "Моето си е мое" - точно.... тя е малко от този тип "Първата-последната", "Зле разпределени" - денс песничка. Това ми допада.

• Like 2

Сподели в други сайтове

Екстра Нина ми падна в очите когато преди години заряза мъжа си и обикаляше с някакви 20 годишни турци в Турция.... Когато се нарадва на младите турци се върна с подвита опашка и сега сигурно пее за по 300 лева по кръчмите. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Jake каза:

Екстра Нина ми падна в очите когато преди години заряза мъжа си и обикаляше с някакви 20 годишни турци в Турция.... Когато се нарадва на младите турци се върна с подвита опашка и сега сигурно пее за по 300 лева по кръчмите. 

Ще ти се да имаш такъв интересен живот и да правиш квото ти скимне

Яша, бейби!

• Like 2
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

Хош булдук, яврум! 😍

Знаеш ли от къде мога да чуя албумите на Екстра Нина? Гледам в Спотифай, че ги няма качени.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, DevilWish каза:

Знаеш ли от къде мога да чуя албумите на Екстра Нина? Гледам в Спотифай, че ги няма качени.

Има май тема с дискографията й. Повечето албуми ги има качвани от фенове в тубата. 

преди 8 минути, fengergana каза:

ИДОЛ,въпреки,че никога не съм била с мюсюлманин!!!

Време ти е 🤣

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Бизонеее не се оплаквай взела си Кеш кеш!

image.png.2957ec7e3c08828a555215501d5acce4.png

Мислих, че си написал БионЦе, не се оплаквай. :D 

• Haha 3

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Има май тема с дискографията й. Повечето албуми ги има качвани от фенове в тубата. 

Време ти е 🤣

Аз си намерих линк за "Деветият елемент" и в момента го слушам на winamp.. Точно съм стигнал до "Жажда". Наистина супер интересно звучене имат песните, както и @Andrew Cunanan. е казал.

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

Мислих, че си написал БионЦе, не се оплаквай. :D 

Бизон по й приляга на тази грозна мутра :D

Опърлената Миси Елиът ил е това :D Саждите трудно се избелват :D Или Руслан Мъйнов :D

image.png.f59451059ad3d7a0a02ad713ce90be18.png

"УУеЕЕЕАлллл!"

• Haha 4

ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР!

image.png.b25a41040b887fc87ff8482b50a5d3f7.png

Сподели в други сайтове

Бизон по й приляга на тази грозна мутра :D

А как е с имитациите тази вечер? Справя ли се? Аз за това не ги гледам, че нищо ново. Само първия епизод изгледах. Следя Хелс китчън, Един за друг и Ергенът. Утре също "Турнири на волята". Капките са ми писнали нещо....

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

А как е с имитациите тази вечер? Справя ли се? Аз за това не ги гледам, че нищо ново. Само първия епизод изгледах. Следя Хелс китчън, Един за друг и Ергенът. Утре също "Турнири на волята". Капките са ми писнали нещо....

Тази вечер беше доста по-добра от предишните.

• Like 1

ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР!

image.png.b25a41040b887fc87ff8482b50a5d3f7.png

Сподели в други сайтове

Тази вечер беше доста по-добра от предишните.

От снимката която си публикувал изглежда добре като грим и присъствие.....

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Jake каза:

Защото Кама си тръгна със скандали и плюене по Пайнер. Ако беше малко по-умна щеше да запази добри отношения и да се разбере за продукцията си, както направиха всички останали. За Деси Слава е друго, тя беше първата голяма звезда и Пайнера от яд я съботираше. 

Камелия се интересува от това което има в банковата си сметка, изобщо не и дреме за продукция и фенове. Да не говорим, че почти никой не помни песните и от последните 15 години... Тя си остана с 5-те песни от едно време. Никой не я кани по участия заради Никотин или Престъпно е.. хаха

Някой ден, стрелките спират, проклинай ме, в сърцето си ми ти, ти не спря. Това са мои любими нейни песни, които може би не да турбо хитове като луда по тебе и залеза и зората, но са били такива и може би са любими и на други хора. Днес няма къде да ги чуя, все едно не съществуват.

Разбирам, че мисли за пари, но не може да си плюеш на 20 годишен труд заради едното его и еди си колко пари за да се разберете с Пайнер.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DevilWish каза:

Аз си намерих линк за "Деветият елемент" и в момента го слушам на winamp.. Точно съм стигнал до "Жажда". Наистина супер интересно звучене имат песните, както и @Andrew Cunanan. е казал.

Вечност е яка - техно/транс.

Сънено небе ми е любима. Май я ползваха за реклами по Планьета.

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Вечност е яка - техно/транс.

Сънено небе ми е любима. Май я ползваха за реклами по Планьета.

Точно я изслушах "Вечност" и наистина изпаднах в някакъв транс :D 
Действа много мистично и успокояващо. Всички ли имат клипове? В момента съм на "Драгане". Много як и иновативен албум! Фолклор, денс.... толкова стилове, но нищо общо с чалга/поп-фолк както го наричат. И това са песни от 2001-ва година уау. Но "Вечност" е страхотна! Кои имат клипове освен "Има светлина"?

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Ще ти се да имаш такъв интересен живот и да правиш квото ти скимне

Яша, бейби!

То пък страхотно, да не те искат мъж и дежа и да обикаляш пейките с 20 годишни турци по пейкките... Тотално си беше смачкала самочувствието след това. 

преди 14 минути, fearless` каза:

Някой ден, стрелките спират, проклинай ме, в сърцето си ми ти, ти не спря. Това са мои любими нейни песни, които може би не да турбо хитове като луда по тебе и залеза и зората, но са били такива и може би са любими и на други хора. Днес няма къде да ги чуя, все едно не съществуват.

Разбирам, че мисли за пари, но не може да си плюеш на 20 годишен труд заради едното его и еди си колко пари за да се разберете с Пайнер.

Не казвам, че няма хубави песни, но не са хитове които се знаят днес. Тя си остана с хитовете от началото на кариерата. 

Капките какво се излагат с тоя концерт на Васил Левски....60 лв да слушаме имитации от Роксана и Цитиридис... Поне да бяха поканили стари участници и големи имена. Според мене няма да го напълнят. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, DevilWish каза:

Точно я изслушах "Вечност" и наистина изпаднах в някакъв транс :D 
Действа много мистично и успокояващо. Всички ли имат клипове? В момента съм на "Драгане". Много як и иновативен албум! Фолклор, денс.... толкова стилове, но нищо общо с чалга/поп-фолк както го наричат. И това са песни от 2001-ва година уау. Но "Вечност" е страхотна! Кои имат клипове освен "Има светлина"?

Само Има светлина и Каменно цвете са с клипове 🥹имаше май тв версии от приказките на Горице ситна зелена и още някоя. Първия път като напусна Пайнер пак направи песен в тоя стил:

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Само Има светлина и Каменно цвете са с клипове 🥹имаше май тв версии от приказките на Горице ситна зелена и още някоя. Първия път като напусна Пайнер пак направи песен в тоя стил:

Точно стигнах до "Каменно цвете". Тогава правиха толкова малко клипове на албуми пълни с нови песни..... На мен най-много ми харесаха Има светлина, Жажда и Вечност. Каменно цвете я знам, но тя си е типичен фолклор както и "Проклети да са парите"? Другите 9 са по-иновативни като звучене. Сигурно и за това се казва Деветият елемент? 

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Точно стигнах до "Каменно цвете". Тогава правиха толкова малко клипове на албуми пълни с нови песни..... На мен най-много ми харесаха Има светлина, Жажда и Вечност. Каменно цвете я знам, но тя си е типичен фолклор както и "Проклети да са парите"? Другите 9 са по-иновативни като звучене. Сигурно и за това се казва Деветият елемент? 

Да, и е деветият й самостоятелен албум.

двете по-фолклорни вече бяха познати от фестивали. 

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Да, и е деветият й самостоятелен албум.

двете по-фолклорни вече бяха познати от фестивали. 

Гледах в дискографии преди малко, но тя имала много албуми Екстра Нина? Не очаквах? Сигурно са над 12 ?

• Like 2

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...