asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 С този режисиран от нея клип участва в БГ Топ 100 по Бтв сред поп песни 🤣 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, asylum каза: С този режисиран от нея клип участва в БГ Топ 100 по Бтв сред поп песни 🤣 И тази песен си я спомням.... имаше доста добра ротация по Планета? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, DevilWish каза: Тези от "Чисто нова" й ги знам, но не знам има ли го като официален албум? На мен ми харесва кючека "Дръж ме" Имаше и официален клип, моля, моля! Съни й взеха парите за албум, а не го издадоха. Пусна го дигитално само преди година-две Току що, DevilWish каза: И тази песен си я спомням.... имаше доста добра ротация по Планета? песен в твой стил 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 5 минути, asylum каза: Имаше и официален клип, моля, моля! Съни й взеха парите за албум, а не го издадоха. Пусна го дигитално само преди година-две песен в твой стил "Дръж ме" за първи път я виждам на видео. Давали са я по Zex Tv? Не знаех, че й е снимала клип някога. Колкото до "Моето си е мое" - точно.... тя е малко от този тип "Първата-последната", "Зле разпределени" - денс песничка. Това ми допада. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Екстра Нина ми падна в очите когато преди години заряза мъжа си и обикаляше с някакви 20 годишни турци в Турция.... Когато се нарадва на младите турци се върна с подвита опашка и сега сигурно пее за по 300 лева по кръчмите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 9 минути, Jake каза: Екстра Нина ми падна в очите когато преди години заряза мъжа си и обикаляше с някакви 20 годишни турци в Турция.... Когато се нарадва на младите турци се върна с подвита опашка и сега сигурно пее за по 300 лева по кръчмите. Ще ти се да имаш такъв интересен живот и да правиш квото ти скимне Яша, бейби! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 @asylum ооо джанъм, хош гелдин! 😘 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 5 минути, Just_Me каза: @asylum ооо джанъм, хош гелдин! 😘 Хош булдук, яврум! 😍 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 12 минути, asylum каза: Хош булдук, яврум! 😍 Знаеш ли от къде мога да чуя албумите на Екстра Нина? Гледам в Спотифай, че ги няма качени. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Бизонеее не се оплаквай взела си Кеш кеш! 5 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 14 минути, DevilWish каза: Знаеш ли от къде мога да чуя албумите на Екстра Нина? Гледам в Спотифай, че ги няма качени. Има май тема с дискографията й. Повечето албуми ги има качвани от фенове в тубата. преди 8 минути, fengergana каза: ИДОЛ,въпреки,че никога не съм била с мюсюлманин!!! Време ти е 🤣 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, FolkEmpire каза: Бизонеее не се оплаквай взела си Кеш кеш! Мислих, че си написал БионЦе, не се оплаквай. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, asylum каза: Има май тема с дискографията й. Повечето албуми ги има качвани от фенове в тубата. Време ти е 🤣 Аз си намерих линк за "Деветият елемент" и в момента го слушам на winamp.. Точно съм стигнал до "Жажда". Наистина супер интересно звучене имат песните, както и @Andrew Cunanan. е казал. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 5 минути, DevilWish каза: Мислих, че си написал БионЦе, не се оплаквай. Бизон по й приляга на тази грозна мутра Опърлената Миси Елиът ил е това Саждите трудно се избелват Или Руслан Мъйнов "УУеЕЕЕАлллл!" 4 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, FolkEmpire каза: Бизон по й приляга на тази грозна мутра А как е с имитациите тази вечер? Справя ли се? Аз за това не ги гледам, че нищо ново. Само първия епизод изгледах. Следя Хелс китчън, Един за друг и Ергенът. Утре също "Турнири на волята". Капките са ми писнали нещо.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 2 минути, DevilWish каза: А как е с имитациите тази вечер? Справя ли се? Аз за това не ги гледам, че нищо ново. Само първия епизод изгледах. Следя Хелс китчън, Един за друг и Ергенът. Утре също "Турнири на волята". Капките са ми писнали нещо.... Тази вечер беше доста по-добра от предишните. 1 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, FolkEmpire каза: Тази вечер беше доста по-добра от предишните. От снимката която си публикувал изглежда добре като грим и присъствие..... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 11 часа , Jake каза: Защото Кама си тръгна със скандали и плюене по Пайнер. Ако беше малко по-умна щеше да запази добри отношения и да се разбере за продукцията си, както направиха всички останали. За Деси Слава е друго, тя беше първата голяма звезда и Пайнера от яд я съботираше. Камелия се интересува от това което има в банковата си сметка, изобщо не и дреме за продукция и фенове. Да не говорим, че почти никой не помни песните и от последните 15 години... Тя си остана с 5-те песни от едно време. Никой не я кани по участия заради Никотин или Престъпно е.. хаха Някой ден, стрелките спират, проклинай ме, в сърцето си ми ти, ти не спря. Това са мои любими нейни песни, които може би не да турбо хитове като луда по тебе и залеза и зората, но са били такива и може би са любими и на други хора. Днес няма къде да ги чуя, все едно не съществуват. Разбирам, че мисли за пари, но не може да си плюеш на 20 годишен труд заради едното его и еди си колко пари за да се разберете с Пайнер. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 13 минути, DevilWish каза: Аз си намерих линк за "Деветият елемент" и в момента го слушам на winamp.. Точно съм стигнал до "Жажда". Наистина супер интересно звучене имат песните, както и @Andrew Cunanan. е казал. Вечност е яка - техно/транс. Сънено небе ми е любима. Май я ползваха за реклами по Планьета. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 5 минути, asylum каза: Вечност е яка - техно/транс. Сънено небе ми е любима. Май я ползваха за реклами по Планьета. Точно я изслушах "Вечност" и наистина изпаднах в някакъв транс Действа много мистично и успокояващо. Всички ли имат клипове? В момента съм на "Драгане". Много як и иновативен албум! Фолклор, денс.... толкова стилове, но нищо общо с чалга/поп-фолк както го наричат. И това са песни от 2001-ва година уау. Но "Вечност" е страхотна! Кои имат клипове освен "Има светлина"? 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 час, asylum каза: Ще ти се да имаш такъв интересен живот и да правиш квото ти скимне Яша, бейби! То пък страхотно, да не те искат мъж и дежа и да обикаляш пейките с 20 годишни турци по пейкките... Тотално си беше смачкала самочувствието след това. преди 14 минути, fearless` каза: Някой ден, стрелките спират, проклинай ме, в сърцето си ми ти, ти не спря. Това са мои любими нейни песни, които може би не да турбо хитове като луда по тебе и залеза и зората, но са били такива и може би са любими и на други хора. Днес няма къде да ги чуя, все едно не съществуват. Разбирам, че мисли за пари, но не може да си плюеш на 20 годишен труд заради едното его и еди си колко пари за да се разберете с Пайнер. Не казвам, че няма хубави песни, но не са хитове които се знаят днес. Тя си остана с хитовете от началото на кариерата. Капките какво се излагат с тоя концерт на Васил Левски....60 лв да слушаме имитации от Роксана и Цитиридис... Поне да бяха поканили стари участници и големи имена. Според мене няма да го напълнят. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 14 минути, DevilWish каза: Точно я изслушах "Вечност" и наистина изпаднах в някакъв транс Действа много мистично и успокояващо. Всички ли имат клипове? В момента съм на "Драгане". Много як и иновативен албум! Фолклор, денс.... толкова стилове, но нищо общо с чалга/поп-фолк както го наричат. И това са песни от 2001-ва година уау. Но "Вечност" е страхотна! Кои имат клипове освен "Има светлина"? Само Има светлина и Каменно цвете са с клипове 🥹имаше май тв версии от приказките на Горице ситна зелена и още някоя. Първия път като напусна Пайнер пак направи песен в тоя стил: 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, asylum каза: Само Има светлина и Каменно цвете са с клипове 🥹имаше май тв версии от приказките на Горице ситна зелена и още някоя. Първия път като напусна Пайнер пак направи песен в тоя стил: Точно стигнах до "Каменно цвете". Тогава правиха толкова малко клипове на албуми пълни с нови песни..... На мен най-много ми харесаха Има светлина, Жажда и Вечност. Каменно цвете я знам, но тя си е типичен фолклор както и "Проклети да са парите"? Другите 9 са по-иновативни като звучене. Сигурно и за това се казва Деветият елемент? 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Току що, DevilWish каза: Точно стигнах до "Каменно цвете". Тогава правиха толкова малко клипове на албуми пълни с нови песни..... На мен най-много ми харесаха Има светлина, Жажда и Вечност. Каменно цвете я знам, но тя си е типичен фолклор както и "Проклети да са парите"? Другите 9 са по-иновативни като звучене. Сигурно и за това се казва Деветият елемент? Да, и е деветият й самостоятелен албум. двете по-фолклорни вече бяха познати от фестивали. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, asylum каза: Да, и е деветият й самостоятелен албум. двете по-фолклорни вече бяха познати от фестивали. Гледах в дискографии преди малко, но тя имала много албуми Екстра Нина? Не очаквах? Сигурно са над 12 ? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари