Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Но най - големия й хит е Мой от този период. 

Също е свалена и изтривана много пъти заради права, но топика е минал 2.5М, както и милион в Spotify.

• Like 3

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 12 минути, borisslav1 каза:

Преслава да не е решила като Ивена да почва леко по-леко фолклорна кариера? 

music: Bogdana Petrova Lyrics : Bogdana Petrova Arangement : Hristiyan Zapryanov

3 песни на Богдана Петрова с Ивелина Колева и нова балада за която даде линк @Emanuela.Carey , но не съм сигурен дали е тя.
А нова поп-фолк песен мисля, че няма да пусне скоро. Първо, че не е глупава, второ със сигурност иска да даде живот на хитовете си "Писмо" която стана песен на годината и "С нервите съм зле", която също се възприе доста добре.
Първо народните песни ще пуснат.
П.С. Не е решила като Ивена, но нали сестра й е фолклорен изпълнител, а едва преди 4 месеца представи 4 чисто нови песни и албум. Тя много пъти е казвала, че няма да се съревновава в жанра на сестра си, защото и Ивелина Колева я бяха питали дали ще направи поп-фолк песен.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Според мен Преслава ще пусне и чалга песен скоро. В интервюто във Веселина каза, че е снимала клип в прахта - което съвпада с тийзъра който пусна и Галин (въпреки че ме съмнява пак да пуснат дует).

Иначе баладата от Богдана каза, че дори не я е записвала още - така че ако я пуска тази година сигурно ще е след лятото.

IMG-3760.jpg

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Според мен Преслава ще пусне и чалга песен скоро. В интервюто във Веселина каза, че е снимала клип в прахта - което съвпада с тийзъра който пусна и Галин (въпреки че ме съмнява пак да пуснат дует).

Иначе баладата от Богдана каза, че дори не я е записвала още - така че ако я пуска тази година сигурно ще е след лятото.

IMG-3760.jpg

При тези обстоятелства няма да е преди май месец..... Въпреки, че често пуска песни в последните дни на Април - "В твоето легло" - 29 април и "Сладкото зло" беше там някъде.... "Да й приседне" миналата година, но тогава нямаше толкова нови песни освен Триото с Торино и Пашата и "Улицата". За това едва ли преди месец май. Даже ако пусне Май нова песен, пак ще е добре...... защото може и да си почакаме до рожденния й ден.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Той господин Димитров след Ковида изобщо не е стъпвал в Пайнер

Дано тези които са ги купили да са по-надъхани

преди 1 час, SG каза:

Забавни са ми някои от коментарите под този пост. Хората са притеснени за Пайнер, все едно до преди покупката компанията е била тип-топ.:roll1:

Ами според мен това е по желание и на Пайнер, договори не се подновиха с нито един изпълнител и не се влагаше в нови, според мене е отдавна взето решение. За мен е правилно решение, ако има нов собственик и нещата се рестартират. Писах достатъчно в другата тема, без продуценти нивото на чалгата много спадна. Пайнер бяха единствените които държаха качество преди... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DevilWish каза:

Противна физиономия, то лъха на евтино, неприятно, дразнещо. Не мога да го търпя. Личи си, когато някой е противен. А този човечец е рядко противен. Нека да се завре в черупката на някоя костенурка! А , дано!

На мен па ми е симпатичен Боби

преди 4 часа , Willy каза:

Утешителна награда е изтрита с изтечени права. Дано я поднови като Спри ме.

Неудобни въпроси - 11.2М

Хайде откажи ме - 10.5М

Душата ми крещи - 10М

Дявола ме кара - 9М

Много ми отиваш - 9.2М(сумарно)

Тихо ми пази - 7.8М

Пак ли - 8.5М

Знам диагнозата - 8.2М

Диджея ме издаде - 7.8М

На две големи - 6.6М

Аларма - 6.5М

Намерих те - 5.8М

Мразя да те обичам - 5М

От тия най-голем хит е Пак ли. Тресеше държавата. Може би първият й мегахит. 

преди 3 часа , SG каза:

Забавни са ми някои от коментарите под този пост. Хората са притеснени за Пайнер, все едно до преди покупката компанията е била тип-топ.:roll1:

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Дъщерята на Соня Немска е репортерка в Нова

IMG-3768.jpg

Оф,с тая бяхме в обща компания на една Нова година преди 3-4 години. Натряска се повече и от мъжете

• Haha 3
  • Kiss 1
  • skull 4
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Май досега не е правил толкова кратка пауза между песните си,но нормално предната мина и замина за 2 седмици

Здрасти и Надежда ги пусна в един и същ месец. 
Той така спами по 2-3 песни наведнъж и после половин година не пуска нищо.

Прословутия албум може и тази година да не го видим.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Здрасти и Надежда ги пусна в един и същ месец. 
Той така спами по 2-3 песни наведнъж и после половин година не пуска нищо.

Прословутия албум може и тази година да не го видим.

Да,вярно,но то и Здрасти не беше кой знае какъв хит. Добре че все още му се получава,че когато омръзне ще почне да бълва като Стораровци през 2 седмици.

Аз предполагам че догодина Сашка и него ще склони за концерт,но зависи дали пак ще нареди няколко смаш хита

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Дъщерята на Соня Немска е репортерка в Нова

IMG-3768.jpg

Добре че погледна реално на нещата и се отказа от моделството и конкурсите за красота. Жалко, че не е взела от майка си, която си е чиста хубавица.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Sunlight каза:

Селина си загуби чара като и тя си отряза носа. 

Не е имала нищо за губене.

преди 1 час, asylum каза:

Ивена Дей!

По принцип не си губя времето вече за едночасови чалга интервюта, но за Ивена се прежалих - кралица! Много умело отбиваше опитите на водещия да изкопчи нещо грозно от нея.:1000(33):

• Like 2
  • Love 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...