Willy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Но най - големия й хит е Мой от този период. Също е свалена и изтривана много пъти заради права, но топика е минал 2.5М, както и милион в Spotify. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Май се на*рах 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 1 час, Fast каза: Той господин Димитров след Ковида изобщо не е стъпвал в Пайнер Дано тези които са ги купили да са по-надъхани 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Забавни са ми някои от коментарите под този пост. Хората са притеснени за Пайнер, все едно до преди покупката компанията е била тип-топ. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Преслава с нова песен скоро… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 28 минути, BaGaBoNtIn каза: Преслава с нова песен скоро… Народна със сестра си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Преслава да не е решила като Ивена да почва леко по-леко фолклорна кариера? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 преди 56 минути, BaGaBoNtIn каза: Преслава с нова песен скоро… С 3 нови песни даже. С Ивелина Колева. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 преди 12 минути, borisslav1 каза: Преслава да не е решила като Ивена да почва леко по-леко фолклорна кариера? music: Bogdana Petrova Lyrics : Bogdana Petrova Arangement : Hristiyan Zapryanov 3 песни на Богдана Петрова с Ивелина Колева и нова балада за която даде линк @Emanuela.Carey , но не съм сигурен дали е тя. А нова поп-фолк песен мисля, че няма да пусне скоро. Първо, че не е глупава, второ със сигурност иска да даде живот на хитовете си "Писмо" която стана песен на годината и "С нервите съм зле", която също се възприе доста добре. Първо народните песни ще пуснат. П.С. Не е решила като Ивена, но нали сестра й е фолклорен изпълнител, а едва преди 4 месеца представи 4 чисто нови песни и албум. Тя много пъти е казвала, че няма да се съревновава в жанра на сестра си, защото и Ивелина Колева я бяха питали дали ще направи поп-фолк песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Според мен Преслава ще пусне и чалга песен скоро. В интервюто във Веселина каза, че е снимала клип в прахта - което съвпада с тийзъра който пусна и Галин (въпреки че ме съмнява пак да пуснат дует). Иначе баладата от Богдана каза, че дори не я е записвала още - така че ако я пуска тази година сигурно ще е след лятото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Току що, Emanuela.Carey каза: Според мен Преслава ще пусне и чалга песен скоро. В интервюто във Веселина каза, че е снимала клип в прахта - което съвпада с тийзъра който пусна и Галин (въпреки че ме съмнява пак да пуснат дует). Иначе баладата от Богдана каза, че дори не я е записвала още - така че ако я пуска тази година сигурно ще е след лятото. При тези обстоятелства няма да е преди май месец..... Въпреки, че често пуска песни в последните дни на Април - "В твоето легло" - 29 април и "Сладкото зло" беше там някъде.... "Да й приседне" миналата година, но тогава нямаше толкова нови песни освен Триото с Торино и Пашата и "Улицата". За това едва ли преди месец май. Даже ако пусне Май нова песен, пак ще е добре...... защото може и да си почакаме до рожденния й ден. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Той господин Димитров след Ковида изобщо не е стъпвал в Пайнер Дано тези които са ги купили да са по-надъхани преди 1 час, SG каза: Забавни са ми някои от коментарите под този пост. Хората са притеснени за Пайнер, все едно до преди покупката компанията е била тип-топ. Ами според мен това е по желание и на Пайнер, договори не се подновиха с нито един изпълнител и не се влагаше в нови, според мене е отдавна взето решение. За мен е правилно решение, ако има нов собственик и нещата се рестартират. Писах достатъчно в другата тема, без продуценти нивото на чалгата много спадна. Пайнер бяха единствените които държаха качество преди... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Селина си загуби чара като и тя си отряза носа. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Magda - coming soon 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 8 часа , DevilWish каза: Противна физиономия, то лъха на евтино, неприятно, дразнещо. Не мога да го търпя. Личи си, когато някой е противен. А този човечец е рядко противен. Нека да се завре в черупката на някоя костенурка! А , дано! На мен па ми е симпатичен Боби преди 4 часа , Willy каза: Утешителна награда е изтрита с изтечени права. Дано я поднови като Спри ме. Неудобни въпроси - 11.2М Хайде откажи ме - 10.5М Душата ми крещи - 10М Дявола ме кара - 9М Много ми отиваш - 9.2М(сумарно) Тихо ми пази - 7.8М Пак ли - 8.5М Знам диагнозата - 8.2М Диджея ме издаде - 7.8М На две големи - 6.6М Аларма - 6.5М Намерих те - 5.8М Мразя да те обичам - 5М От тия най-голем хит е Пак ли. Тресеше държавата. Може би първият й мегахит. преди 3 часа , SG каза: Забавни са ми някои от коментарите под този пост. Хората са притеснени за Пайнер, все едно до преди покупката компанията е била тип-топ. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Дъщерята на Соня Немска е репортерка в Нова 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ивена Дей! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Дъщерята на Соня Немска е репортерка в Нова Оф,с тая бяхме в обща компания на една Нова година преди 3-4 години. Натряска се повече и от мъжете 3 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Меди - 21.3 18:00 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Меди - 21.3 18:00 Май досега не е правил толкова кратка пауза между песните си,но нормално предната мина и замина за 2 седмици 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 2 минути, xroflx9 каза: Май досега не е правил толкова кратка пауза между песните си,но нормално предната мина и замина за 2 седмици Здрасти и Надежда ги пусна в един и същ месец. Той така спами по 2-3 песни наведнъж и после половин година не пуска нищо. Прословутия албум може и тази година да не го видим. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Здрасти и Надежда ги пусна в един и същ месец. Той така спами по 2-3 песни наведнъж и после половин година не пуска нищо. Прословутия албум може и тази година да не го видим. Да,вярно,но то и Здрасти не беше кой знае какъв хит. Добре че все още му се получава,че когато омръзне ще почне да бълва като Стораровци през 2 седмици. Аз предполагам че догодина Сашка и него ще склони за концерт,но зависи дали пак ще нареди няколко смаш хита 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Хит Ивена! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 32 минути, Emanuela.Carey каза: Дъщерята на Соня Немска е репортерка в Нова Добре че погледна реално на нещата и се отказа от моделството и конкурсите за красота. Жалко, че не е взела от майка си, която си е чиста хубавица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 2 часа , Sunlight каза: Селина си загуби чара като и тя си отряза носа. Не е имала нищо за губене. преди 1 час, asylum каза: Ивена Дей! По принцип не си губя времето вече за едночасови чалга интервюта, но за Ивена се прежалих - кралица! Много умело отбиваше опитите на водещия да изкопчи нещо грозно от нея. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари