Jake Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 10 минути, Gerganafen каза: Не е имала нищо за губене. По принцип не си губя времето вече за едночасови чалга интервюта, но за Ивена се прежалих - кралица! Много умело отбиваше опитите на водещия да изкопчи нещо грозно от нея. Водещия да не е от нашите форуми, изглежда такъв :Д Бях забравил тая песен..готина е. Боже, колко зле е чалгата днес..............песни от преди 15 години са къде, къде по-добри. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ивена е топ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Magda - coming soon галена,ако беше Троя,а не Боровец 6 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 26 минути, Gerganafen каза: Не е имала нищо за губене. По принцип не си губя времето вече за едночасови чалга интервюта, но за Ивена се прежалих - кралица! Много умело отбиваше опитите на водещия да изкопчи нещо грозно от нея. Ужасен кавър, на моменти даже закъснява в куплетите. И преди не ми харесваше, ама сега се заслушах колко грешки има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 8 минути, pacho каза: Ужасен кавър, на моменти даже закъснява в куплетите. И преди не ми харесваше, ама сега се заслушах колко грешки има. По-скоро Ивена поправя грешките на сръбската безизвестница.... преди 11 минути, fengergana каза: галена,ако беше Троя,а не Боровец Ама Троя са по-вкусни и разнообразни... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Лична и автобиографична песен на нас с @fengergana !!! 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 От всичките ми по-нови качвания, този гони най-голям интерес, че й коментират. Обикновено имам само лайкващи. Някой да й подшушне да се завърне. @Runevski 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 28 минути, pacho каза: Ужасен кавър, на моменти даже закъснява в куплетите. И преди не ми харесваше, ама сега се заслушах колко грешки има. Ужасно...защо всички сръбкини пеят като алкохолизирани тютюнджийки на 50...Не понасям езика им и начина на пеене. Иначе едно време имаха добра музика. и слаби аранжименти, винаги българските аранжименти са били по-добри и модерни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Сашка Васева 2 1 Report ВЪРНЕТЕ ПИЯНАТА ВОДЕЩА В ЕФИР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 12 минути, Jake каза: Ужасно...защо всички сръбкини пеят като алкохолизирани тютюнджийки на 50...Не понасям езика им и начина на пеене. Иначе едно време имаха добра музика. и слаби аранжименти, винаги българските аранжименти са били по-добри и модерни. Мисля че се нарича вибрато. И мен не ме кефи сръбския аранжимент на тази песен. Много постен. Звучи ми като демо. Не са се старали, защото там е правена за пълнеж, а тук е взета като сингъл. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 7 часа , Karma93 каза: Някой знае ли чалга песен с дъбстеп, различна от "Живей" на Галена и Преслава? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Антонио вече освен бездарен е и труден за гледане. Прилича на Митьо Пищова. Конкурира се с дъртото Стораро по външен вид, както Ивайла се бори с Ивана и Тони Дачева. 3 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Дъщерята на Соня Немска е репортерка в Нова Изобщо не изглежда "young" . На колко е? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Хит във всички линейки и колите полицейските! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 преди 1 час , Jake каза: Водещия да не е от нашите форуми, изглежда такъв :Д Бях забравил тая песен..готина е. Боже, колко зле е чалгата днес..............песни от преди 15 години са къде, къде по-добри. Такъв бил, но не е от нашия форум. Иначе бил твърдо ..... от тези за които ме попита 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: Антонио вече освен бездарен е и труден за гледане. Прилича на Митьо Пищова. Конкурира се с дъртото Стораро по външен вид, както Ивайла се бори с Ивана и Тони Дачева. прилича на Вениамин от мис плюс сайз 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Казала съм го, че закачиш ли сееееееееееееееееее - няма откачане, а сега мисли муууууууууууу! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 1 час, fengergana каза: прилича на Вениамин от мис плюс сайз Ясно тогава, другия път ще се борят тия двамата коя е по плюс сайз Миска! Вероятно ще спечели Антония, защото всички знаем как се печелят тия конкурси, а винИлин няма как да легне със себе си! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 14 часа , Ergeni каза: Кристиан Костов щял да отвори вино от президента на Казакстан на сватбата му хихих Много погрознял. Ама Гала на какъв петел са я направили 🤪 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 2 часа , DarkChild каза: Много погрознял. Ама Гала на какъв петел са я направили 🤪 Чак ми залипсва когато презентираше като гейша. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 10 часа , Fast каза: От всичките ми по-нови качвания, този гони най-голям интерес, че й коментират. Обикновено имам само лайкващи. Някой да й подшушне да се завърне. @Runevski Тази песен беше третия ми страйк за авторски права в YouTube канала ми, с което автоматично ми го затриха преди 3 години. Дни преди това ми блокираха “Истинска любов” на Даниела и “Загуби всичко” на Райна, която пък е авторска.. Внимавай с канала, защото мен ме беше много яд. Имах към 5К абоната и тъкмо бях направил първото си видео с 1М гледания. И от тогава ми се отщя и спрях да се занимавам. Жалко, че не мога да си го върна. Иначе Даниела миналата година направи 3 участия. Но то и Надя е пяла понякога в софийски заведения, но по-скоро като услуга или заместване. Няма смисъл да се завръщат. Виж, един машъп може, просто за носталгичната нотка. Ако Даниела включи “Друга съм”, “Страх ме е сама”, “Все ми е тая”, “Бягай далече” и “Извор от сълзи”, а Надя - “Полунощ е”, “Огън в сърцето”, “Секси”, “Ритъм див” и “Супер е живота”, мисля че ще се отразят до някаква степен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 11 часа , fengergana каза: Интересен експеримент, не я бях чувал. Имам чувството обаче, че в България вече нищо по-различно от елементарен кючек и и типичен поп-фолк не би имало успех. Може би и неподходящия глас на Райна разваля песента. Това тийн поведение от 45 годишна някак... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 12 часа , fengergana каза: По-добрата версия >>> 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 преди 42 минути, Jake каза: Интересен експеримент, не я бях чувал. Имам чувството обаче, че в България вече нищо по-различно от елементарен кючек и и типичен поп-фолк не би имало успех. Може би и неподходящия глас на Райна разваля песента. Това тийн поведение от 45 годишна някак... отново неадекватен коментар,къде в клипа има тийн поведение? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари