Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 10 минути, Gerganafen каза:

Не е имала нищо за губене.

По принцип не си губя времето вече за едночасови чалга интервюта, но за Ивена се прежалих - кралица! Много умело отбиваше опитите на водещия да изкопчи нещо грозно от нея.:1000(33):

Водещия да не е от нашите форуми, изглежда такъв :Д Бях забравил тая песен..готина е. Боже, колко зле е чалгата днес..............песни от преди 15 години са къде, къде по-добри. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 26 минути, Gerganafen каза:

Не е имала нищо за губене.

По принцип не си губя времето вече за едночасови чалга интервюта, но за Ивена се прежалих - кралица! Много умело отбиваше опитите на водещия да изкопчи нещо грозно от нея.:1000(33):

Ужасен кавър, на моменти даже закъснява в куплетите. И преди не ми харесваше, ама сега се заслушах колко грешки има.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, pacho каза:

Ужасен кавър, на моменти даже закъснява в куплетите. И преди не ми харесваше, ама сега се заслушах колко грешки има.

По-скоро Ивена поправя грешките на сръбската безизвестница....

преди 11 минути, fengergana каза:

галена,ако беше Троя,а не Боровец

Ама Троя са по-вкусни и разнообразни...

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, pacho каза:

Ужасно...защо всички сръбкини пеят като алкохолизирани тютюнджийки на 50...Не понасям езика им и начина на пеене. Иначе едно време имаха добра музика. и слаби аранжименти, винаги българските аранжименти са били по-добри и модерни. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Jake каза:

Ужасно...защо всички сръбкини пеят като алкохолизирани тютюнджийки на 50...Не понасям езика им и начина на пеене. Иначе едно време имаха добра музика. и слаби аранжименти, винаги българските аранжименти са били по-добри и модерни. 

Мисля че се нарича вибрато. И мен не ме кефи сръбския аранжимент на тази песен. Много постен. Звучи ми като демо. Не са се старали, защото там е правена за пълнеж, а тук е взета като сингъл.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Антонио вече освен бездарен е и труден за гледане. Прилича на Митьо Пищова.

Конкурира се с дъртото Стораро по външен вид, както Ивайла се бори с Ивана и Тони Дачева.

IMG-3754.jpg

• Like 3
  • Haha 1
  • drunk 1
  • Casper 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jake каза:

Водещия да не е от нашите форуми, изглежда такъв :Д Бях забравил тая песен..готина е. Боже, колко зле е чалгата днес..............песни от преди 15 години са къде, къде по-добри. 

Такъв бил, но не е от нашия форум. Иначе бил твърдо ..... от тези за които ме попита :D 

• Like 1
  • Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Emanuela.Carey каза:

Антонио вече освен бездарен е и труден за гледане. Прилича на Митьо Пищова.

Конкурира се с дъртото Стораро по външен вид, както Ивайла се бори с Ивана и Тони Дачева.

IMG-3754.jpg

прилича на Вениамин от мис плюс сайз

• Like 3
  • Haha 2
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

прилича на Вениамин от мис плюс сайз

Ясно тогава, другия път ще се борят тия двамата коя е по плюс сайз Миска! Вероятно ще спечели Антония, защото всички знаем как се печелят тия конкурси, а винИлин няма как да легне със себе си! 

• Like 2
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Ergeni каза:

Кристиан Костов щял да отвори вино от президента на Казакстан на сватбата му хихих :D  

Много погрознял. Ама Гала на какъв петел са я направили 🤪

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Fast каза:

От всичките ми по-нови качвания, този гони най-голям интерес, че й коментират. Обикновено имам само лайкващи. Някой да й подшушне да се завърне. @Runevski 

Тази песен беше третия ми страйк за авторски права в YouTube канала ми, с което автоматично ми го затриха преди 3 години. Дни преди това ми блокираха “Истинска любов” на Даниела и “Загуби всичко” на Райна, която пък е авторска.. Внимавай с канала, защото мен ме беше много яд. Имах към 5К абоната и тъкмо бях направил първото си видео с 1М гледания. И от тогава ми се отщя и спрях да се занимавам. Жалко, че не мога да си го върна. 

Иначе Даниела миналата година направи 3 участия. Но то и Надя е пяла понякога в софийски заведения, но по-скоро като услуга или заместване. Няма смисъл да се завръщат. Виж, един машъп може, просто за носталгичната нотка. Ако Даниела включи “Друга съм”, “Страх ме е сама”, “Все ми е тая”, “Бягай далече” и “Извор от сълзи”, а Надя - “Полунощ е”, “Огън в сърцето”, “Секси”, “Ритъм див” и “Супер е живота”, мисля че ще се отразят до някаква степен. 

• Thanks 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , fengergana каза:

Интересен експеримент, не я бях чувал. Имам чувството обаче, че в България вече нищо по-различно от елементарен кючек и и типичен поп-фолк не би имало успех.  Може би и неподходящия глас на Райна разваля песента. Това тийн поведение от 45 годишна някак...

• Like 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Jake каза:

Интересен експеримент, не я бях чувал. Имам чувството обаче, че в България вече нищо по-различно от елементарен кючек и и типичен поп-фолк не би имало успех.  Може би и неподходящия глас на Райна разваля песента. Това тийн поведение от 45 годишна някак...

отново неадекватен коментар,къде в клипа има тийн поведение?

IMG_3438.jpeg

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...